Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Twitch + Yuumi botlane ellen van valami counter?

    Magasabb eloban hogyan védik ki ezt a játékosok? Most megint volt ellenünk egy ilyen undormány és az indokolatlan sebzéssel + stealthhal nem tudok mit kezdeni, elég rossz a kettő együtt. De a szürnyű mégis az az egészben, hogy elképzelésem nincs, hogy ilyenkor én mit is tehetnék, kb sakk matt.

    Full cheese ez az egész duo, nem is a farmra vagy konkrét objektívekre mentek, pl. torony, sari, hanem csak arra hogy oké, stealth, bárhol lehetünk, random megjelennek előtted, mögötted, melletted és 0.3s alatt meg is haltál. Hiába a pásztázó lencse, volt hogy felfedtem vele és voltak is csapattársak a közelemben, de mire a sziluettjük kirajzolódik már halott vagyok konkrétan és mindenki más is.

    Legalább lenne valami hangjelzés, mint Pyke esetében vagy lenne egy ketyegő cd mint az Evelyn képességnél, de nem itt semmi nincs, ez így nagyon rossz design szerintem. Legalább annyit változtathatnának, hogy ha Yuumi rajta van akkor ő nem lesz láthatatlan, mert ez így iszonyú broken.

    Most komolyan, ezzel mit lehet csinálni? A killeket nem adni neki sem jó, mert már 0-0-0-ban is indokolatlanul megöl 1s alatt ha stealthból Yuumival megjelennek hirtelen. Te mint ADC, mi a francot tudsz ezzel kezdeni? CSapatban mozogni sem jó, mert early, midgame nem fog összeverődni az 5 ember és only együtt mozogni, ez kivitelezhetetlen, ha 2-en vagytok akkor meg ugyanúgy megöl, minimum 3-an folyamat együtt kéne lenni ahhoz ilyen autoattack hatókörön belül...

Új hozzászólás Aktív témák