Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    Sikerült elérnem a szezon előtt kitűzött celomat, így mostantól ez már csak jutalomjáték :) de elképesztő hogy mennyire nincsenek egyesek képben a játék működésével. Oké goldban tolom, nem egy high elo de azért nem is a legalja. De hihetetlen dolgokat csinálnak a játékosok meccsről meccsre. Macro tudás általában a 9masik playerbol 7nel 0. Össze vissza rohangálnak, aramoznak miden,"splitelnek" de állandóan belehalnak, a vision nélküli jungelben cruiseol az adc, pingelek mint a vadállat még be is írom H figyeljen topon mert arra mennek ketten, nyilván nem nézi, belehal aztán rep mid no ss noob :D imádom :C és ezek már 2-300as szintű, lvl7-es játékosok. Botrány. Hozzák állandóan a legnehezebb adc-ket(draven,ezreal vayne vagy aphe) és feedelnek mint a szemét. De nem picit, mire van esély gankelni/roamolni már 6-0az enemy twitch (pedig azt earlyben művészet elfeedelni)
    Na meg az hogy valamiért valaki a csapatban (jobb esetben a jungeles) gyakran úgy érzi H drake/herald spawn előtt 10mp-el jó ötle belemenni egy 1v4 fightba egy support killért. Ez valami fétis náluk.
    Topon gyakorlatilag 0 a lane management, pushol mint a vadállat aztán folyamat kapja a roamot v a ganket.. de ez ugyanúgy igaz mind az enemyre is. Hihetetlen mi van itt. Konkrétan ezek szorgalmas/szerencsés iron/bronz alja játékosok.

Új hozzászólás Aktív témák