Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    válasz Yodamest #61865 üzenetére

    Jaja, abszolút nem érdemes tankokat játszani :U

    Az meg, hogy nem tudsz elnyomni egy Zhonyát egy Pyke kombó közben, vagy hogy nem tudsz elflashelni az Illaoi elől (akinek nincs hard CC-je), az sajnos bizony egyéni szoc. problem. Nagyon vicces, ahogy olyan champion-ökről írod meg a tutit, amikkel felhetőleg még soha nem játszottál.

    "Jelenleg a Diana is egy 3 gombos zongoraleckének felel meg, rámész végigzongorázod a gombokat és meghalt az ellenfél."

    Mert ez minden, csak nem a "saját benyomásod". Mindeközben:

    - Diana jelenleg valóban OP, de rohadtul nem így, ahogy leírod (jön is a nerf)
    - Yasuo abszolút coinflip champion (int, vagy carry, nem nagyon van közepes) és jól játszani vele az egyik legnehezebb dolog a játékban. Ha legyaknak vele, akkor abban sok gyakorlás és skill van, úgyhogy jól van az úgy.
    - Rohadt erősek a tankok (lásd a linken), csak normálisan kell velük játszani
    - Kicsit lehet erősebbek az assassinok, mint kellene, csak aztán vége a lanenek, és Azir, Corki, Cassiopeia, Kassadin, stb. kineveti őket. Nem kell őket mocskosul elfeedelni (ez többször megoldható, mint nem), és elfogynak.

    Úgy érzem, kicsit túl magabiztos vagy a meglátásaidban, és a fentieket csak érzésre bemondod. Szerintem inkább találd ki, hogy mit tudsz máshogy csinálni ellenük, az sokkal konstruktívabb.

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák