Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    Néhány ranked fact az én szemszögemből így jó pár accounttal, és 7 lejátszott seasonnel a hátam mögött:

    a, Goldba boostolják a legtöbb embert a rewardok miatt -> emiatt season vége felé/preseasonben halott gold alja és környéke.
    b, Mindegyik div alja sz@rabb, mint az egyel lentebb lévő teteje.
    c, Ha nem tanulod meg, hogy hogyan carryzd a teamed, örökre "<gold" eloban ragadsz.
    d, Ahogy egyre feljebb mész, egyre toxicabbak, arrogánsabbak az emberek.
    e, Minden ranked solo meccset mute-tal kell kezdeni. Ne várj értelmes kommunikációt eune-n.
    f, Ha a saját játékodra koncentrálsz, és nem engeded, hogy felcsesszen a team, könnyen lehet solo carryzni (főleg kisebb eloban)
    g, Promóban sz0pat a játék. Főleg soloban, div váltások között.
    h, Ha vérkomolyan akarod venni a rankedet, húzz ki 2-3 accountot azonos eloba. Ha értelmetlen a teamcomp, vagy valaki 10es losestreaken van a teamedből dodge, át a következő accra. Kevésbé visel meg a -3lp vagy akár egy-egy lose.
    i, Ha mászni szeretnél felfelé, csak egy role és max 3-4 champ.

    Különböző rankok hardstuck playerei nagy átlagban:
    -Bronze: Meghal kétszer lanen -> felidegesíti magát -> "Fákin' jungler no gank" -> Fákin' mid no ss -> "Emmán nyerhetetlen"-> afkol -> sose jut ki bronzeból
    -Silver: Ő már nem bronze, tudja mit kell csinálni, ne pofázz bele az ő dolgába -> "Fákin' jungler no gank" -> Fákin' mid no ss -> 0/12/0 Yasuo
    -Gold: Megvan a keret meg a reward, nem áll érdekében fejlődni, megelégszik a golddal (főleg ha boostolták)
    -Platinum: Úgy beszél mindenkivel mintha ő lenne az Isten (Lélekben silver, de néha ránéz a mapra, 10 percenként gondolkodik, van egy kevés egyéni skillje, esetleg kezdő, vagy bukott OTP) -> Brutális mennyiségű flame, ha gank után taxol a jungler, egyből intel -> Ha sokat játszik D5 lesz előbb-utóbb
    -Diamond: Ez a szájkaratésok igazi játszótere. Sok smurf. mégtöbb OTP, ha egyszer banolod a champjét, direkt leinteli az összes gamet amiben egy csapatba kerültök.

    Mindezek mellett szerintem a rank nem feltétlenül mutat valós képet egy adott játékos teljesítményéről, és ezen a role-ok szerinti rank sem fog változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák