Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz AsakuraDave #55160 üzenetére

    Ez nettó hülyeség, hogy nincs olyan role, hogy support. :) Attól, hogy valaki nem érti ennek az összetettségét az már magán probléma. Vannak:

    Playmaker supportok - általában tankok és az a dolguk, hogy az első sor mellett kivegyenek valakit a játékból, vagy épp védjenek. Ez a szerepkör talán a legösszetettebb, mert van aki tisztán playmaker (Blitz), van, aki playmaker és healer (rakan), van, aki playmaker és guardian (thresh). Próbálj meg one shotolni egy ad carry-t ha van mellette egy jó alistar vagy leona.

    Healer supportok. Talán a legegyszerűbb, mert állsz hátul az ADC , esetleg az APC mellett és nem hagyod hogy megdögöljön. Ilyen Soraka, Janna, Sona, Lulu akik egy picit is előrébb mennek egy kósza AA megöli őket. Lehet velük kezdeményezni, de általában nem éri meg.

    AP support. Itt a te problémád, hogy nem tudod mi az az AP support. Lényegében egy underfed APC, mint Xerath, Brand, Zyra. Ezekre nem fogsz Iron Sol-t, meg Redeption-t venni. Supp item után instant jön a MagicPen. Ők is a backline tagjait képezik és a poke dmg-re építenek általában. Lux ilyen értelemben nem a legmegfelelőbb APC-nek szerintem, mert attól, hogy talál a Q, még fognak tudni okádni ki maguknál sebzést.

    Az APC-ket soha nem szoktam használni, mert nem szeretem őket. Bár MF support bejött, viszont ő nem is APC :D

    (#55157) PuMbA:
    Erre csak kenwood-ot tudom idézni, hogy nem csak nálad fognak előfordulni az ilyenek. Vannak nyerhetetlen meccsek, vannak olyanok, amiket különösebb erőltetés nélkül is hozhatóak és marad egy kis hányada, ami meg fogja neked adni, hogy 50% alatt leszel vagy felette. S7 közepén kezdtem eljátszani és a besorolók után S5be dobott, nem szoktam nagyon rankedezni, de amikor próbáltam duo-ba vagy solo-ba akkor eljutottem S2-S1ig. Továbbra sem tudom, hogy ez a maximális szintem jelenleg, mert nem álltam neki megpróbálni a Goldot.

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák