Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Jó hír azoknak akik hozzám hasonlóan rúnákat vennének, de nem tudják mi lesz a kárpótlás. Nos, bár még szeptemberig várni kell arra, hogy mi lesz a kárpótlás az évek alatt beszerzett rúnákért, de minden 2017. május 30. után vásárolt rúna ára az előszezon során 100%-ban visszajár majd. Tehát aki most akar rúnát venni, nyugodtan tegye meg, mert vissza fogja kapni az IP-t érte. Viszont még az új rúnák bevezetése előtt valamikor drasztikus mértékben csökkentik majd a jelenlegi rúnák árát, ezekre már nem lesz érvényes ez a visszatérítés. (ezt mondjuk nem értem, mi értelme, bár lehet a 2. szintű rúnákhoz hasonlóan ezek is 1 IP-be kerülnek majd arra a rövid időre)
    A rúna oldalak viszont megmaradnak, nem lesz értük kárpótlás, ugyanúgy használhatóak lesznek, annyi különbség, hogy meccs előtt lehet a rúnákat változtatni majd. (szintén elég értelmetlen szerintem, de oké)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák