Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz n a x v i L #4041 üzenetére

    Köszönöm a megnyugtató válaszokat (sasa311-nek is). Őszintén szólva a barinőm a bevállalósabb pvp téren (így ő kapja a fikát is :) ), én inkább csak botok ellen igyexem megtanulni a fortélyokat (meg persze fórumokon lévő leírásokból). Ott viszont a LOL-os "szlengekről" nem esik szó, csak hogy mik az alapszabályok.

    Indoklásnak mindig valami ilyesmi van hogy SS Miss, meg ugye néha a Feeding. A Switching Side jelentése még nem tiszta, gondolom, ha eltűnik a line-ból az ellen, akkor kell írni hogy SS (bot, mid vagy up). Sajna soha nem válaszolnak "illedelmesen" ha bekérdezünk játék során, hogy mit csinálunk rosszul, vagy hogy mit jelent ez, vagy az. Max FU-ra, vagy Nob-ra tellik nekik :S. Oké hogy a meccs után igyexünk utánanézni mi is volt a bibi, de addigra már az aktuális vérpistike telespameli a csetet report miatt..

    szerk: viszont pl azért reportolni valakit, mert "unscilled" az azért már komoly. Nem mindenki vágja egyből mi a helyzet éles meccsek alatt, és most azért reportolni valakit mert "kezdő" szerintem nem oké..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák