Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz bucketb0b #37782 üzenetére

    Graves, Lucian:
    - Van escape, viszonylag erős laning phase, ha nem is "időzítesz, harassolsz, stb" akkor is túl fogod élni a laning phaset.

    Thresh:
    - Persze meg kell tanulni, de azért annyira nem bonyolult és szerintem könnyű vele túlélni. egy Blitz-cel ha nem találsz be a skillshottal semmi hasznod. Leona a másik jó választás kezdőknek, ott csak meg kell tanulni mit jelent a "chain-cc" na meg hogy mikor is lehet all-in bemenni és mikor nem.

    Ziggs:
    - Akkor is hasznos tagja leszel a csapatnak ha egy darab Q-val sem találod el lanen az ellenfelet. Bőven elég a minionokat lefarmolni, folyamatos wave clear. Lategameben pedig mindekinek megy hogy nagyjából az ellenfél felé dobálja a bombákat, a teljes minionwavet pedig egy E+Q-val leszedje.
    Ezeket a hősöket arra mondtam hogy ha bizonytalan vagy a lanen és csak túl akarsz élni akkor velük elég könnyű, elég a farmra koncentrálni. Ziggs mellett a másik hasonló hős Lux, long range waveclear, boztonságos laning.
    Persze ha már megtanulsz jól is játszani ezekkel a hősökkel akkor egész más lesz a helyzet/játékstílus, de akkor már nem is arról van szó, hogy bizonytalan vagy egy szerepben és kell valami amivel túléled.

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák