Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    A mai napi kommentek alapján ha én lennék jglben sokan gyorsan ignore listára kerülnétek.

    Meg kell tanulni hátrányból játszani... Ha 0-2 mert elszabtad az elején (-előfordul-)?

    Ha jungle gank miatt van? Akkor tessék megvenni azt a 2 db wardot és kirakni a lane két oldalára és mindig felkészülve enni egy gankre (Igen, én is még visszamennék 5-ször a 0-2-esre, csak hogy teljesen elvegyem a kedvét..)

    Ha 1v1-ben kapsz ki? Akkor ezt fel kell ismerni. Biztonságosan farmolni, nem erőltetni semmit, aztán ha jobban roamolsz mint az ellenfél akkor sidelanekből killeket szedni, segíteni a többieket. Ha ő jobb nálad roamban, akkor ward a lane két oldalára és tessék betolni a turretét.

    Mi az amire semmi szükség?
    - gankért sírni (ha gyengye a jungler felesleges, mert csak +killt adna az elelnfelednek, ha erős a jungler felesleges, mert akkor valószínűleg okkal nem jön)
    - anyázni a többieket (jobb lesz neked ettől?)
    - a többiek anyázására figyelni (létezik ignore gomb)

    Volt olyan ADC-m aki miután elmentem dobni egy wardot Tri-bushba -red side- pont ezalatt az 5 mp alatt kezdett el 1v1-ezni az ellen ADC-jével és bizony meghalt. "Noob support, idiot why did you go ward" és onnantól kezdve elment midlanere és annie minionjait lopta. Ne tudom mi lett a meccs vége, talán szoros meccsen kikaptunk, de itt jött az ignore és időnként lehívtam valakit hogy szedje fel a botlane farmot, illetve roameltem amerre lehetett. Élveztem a meccset? Igen. Anyáztam az okos ADC-t? Nem. Ennyi. :D

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák