Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberneko

    tag

    válasz bucketb0b #32706 üzenetére

    szerintem, ott kezdodik a hiba a gondolatmenetedben, hogy egyaltalan belekezdtel, de ez nem jelenti azt, hogy nekem lenne igazam.
    de
    mivel en pont szoktam Heim-et is vinni supportnak, igy tudom hogy a granatdobalasa hasznos, es a tornyok kivaloak arra, hogy okosan lerakva megakadalyozzak azt, hogy teamfightban kifokuszoljak a adc-t.
    Line fazisban ha meghal az adc, es a support beszedi a ket kill-t, az messze nem ks.
    Ugyanis, nincs abban semmi baj, ha a support is szerez kill-t (meglepo modon, az is tudja hasznositani jol a goldot), egyedul az a gaz, ha megoli azt, amit amugy a adc is megolhetett volna.
    Raadasul, a fent vazolt esetben, szepen betolja a minionokat a torony ala, es a ellenseg adc-je szepen cs-t veszit, mig a te csapatodban lesz hasznosithato gold.
    Ami miatt nem szeretem a tank supportokat, az az, hogy a csapat hajlamos tank support eseten nem tankra epiteni, sem a top, sem a jungler. (es itt nem egy fide/eve junglerre gondolok, hanem a tank-junglerekre).
    Aztan meg sirnak, ha szetkapjak oket.
    Mivel ez egy csapatjatek, igy nagyon szituaciofuggo, hogy mikor mit erdemes vinni, hogy a csapat osszessege profitaljon belole.
    (van az a szituacio, ahol egy full ap-ra epitett Sona supp nagyon efektiv. :)

Új hozzászólás Aktív témák