Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz neato3loco #31997 üzenetére

    Nem, normális társakat nem feltétlenül. De szezon végén skint igen .)

    @Winerboy:
    Egyszer úgyis kijutsz.. Én Silver 1 -> Gold promónál akadtam meg igen sok próbálkozásra (pedig nem duoztam) Gold II-III-IV ellenfeleim voltak, de idővel sikerült. Most Gold IV - Gold III promónál vagyok úgy, hogy az említett havi 1 meccset játszom (most majd kell egyet hamarabb is, mert csak 14 napom van lenyomni a promót :) )

    Én is csak 3 role-t játszom viszonylag kicsi poollal (legalábbis rankedben) de ott azért általában nincs gondom a meccsekkel, hacsak valamiért nem jön minden össze az ellenfélnek, nyerünk.

    Igazából nem is emlékszem mikor játszottam más champpel a Ziggs (mid) - Xin (jgl) - Morgana (supp) hármason kívül (Hová tűnt Zyra? ejnye, de rég használtam). Pedig van bőven akivel tudok jól játszani, de ők a fallback pickek és mivel ritkán játszom inkább biztosra megyek :)

    tl.dr: Egyszer úgyis kijutsz és sokkal jobb érzés saját erőből, mint segítséggel. (Én a duo-zást nem tartom segítségnek, ikább fun-faktor) Az meg hogy esetleg S5-ben nem diamond a bordered, hanem Plat? Szerintem nagyon nem lényeg :)

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák