Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Lokids #26585 üzenetére

    A champion valójában bajnokot jelent, a hero meg hőst. mindkettőt használja is a szinkronhang. Meg kéne nézni az angol nyelvű tutorial-t is, hányszor mond herot a champion helyett, szerintem egyszer sem. Bajnok ugyebár egy adott csoport legerősebb harcosa, a hős pedig olyas valaki, aki valami nemes dolgot cselekszik mások érdekében. Abszolút elüt szerintem, csak sokaknak nem tünik fel, mert megszokták. Bár már a heroes of might and magic sorozat óta így van ez, hogy a gonosz hordák vezetőit hősnek titulálja, szerencsére a LoL azért erre már odafigyelt a champion megnevezéssel, csak a szinkronosoknak ezt valahogy nem sikerült észrevenniük.

    Hallottam még érdekes játékszinkronokat, ahol az íjakkal "tüzelnek", de az imperium galactica hangjai valóban jók lettek.

    Jah jutott kb max 10 féle szinkronhang több mint 100 karakterre. Ha valaki látta a fűrész első részét, azt egyszer kiadták valami borzalmas szinkronhanggal (is). Szerintem ezek voltak. Amikor a főgonosz mondja a végén mielőtt bezárja az ajtót, hogy "a játéknak vége" képzeljétek el ilyen Rumble szinkronhanggal. :) Nagyon idétlennek hat. :) Azért próbáltam fülelni hátha felismerem Jockey-t a Dallasból, Nagy Ferrót vagy Magdi Anyust de szerencsére nem tünt fel egyik sem.

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák