Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Jó hosszú kihagyás után újra játszottam párat. Egészen élveztem némelyiket, bár rengeteg az új hős, meg tárgy, amiről fogalmam sincs mit tud. Volt egy gyenge próbálkozásom jungle-ben amumuval (bár az elején 5-en leölték a kéket, talán ha az nincs, máshogy alakul), szóval a jungle-özés egyelőre kilőve. Viszont milyen support és initiator (itt ezeket hívják gondolom tanknak) hősöket ajánlotok, hogy visszarázódjak?


    Ezek, amik megvannak már. Nyilván el tudom én is olvasni, hogy mi support és mi nem, de a sokat tapasztaltak véleménye többet ér. Jannával, Malphite-tal nagyjából már tudom, mit csinálok. Bár nem support/tank, de Luxszal most mideztem, habár kikaptunk, de solokilleltem a Ryze-t, többet is lasthiteltem. Vayne-nel voltam még most próbaképp egy meccsen, lasthitelni úgy, ahogy tudok (nem 8-10cs/perc sebességgel), de carry szerepet még nem vállalnék.

    Ja, és nem szeretek egymás után ugyanazokkal a hősökkel játszani, ezért is kérdezem inkább, miket próbáljak ki. Meg mert nem tudom, most épp mik a jól használható championok, mik, amik nem sokat érnek, mi népszerű, mi nem, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák