- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberneko
tag
válasz Kanczy #19398 üzenetére
1. Vagy focusolva volt, vagy egyedul maszkalt allandoan. A peldanak hozott "feeder" 7. szintu, szoval igazad lehat abban, hogy lehet, egyszeruen ossze vissza maszkalt, es ugy vegezte. Bar relativ sokat epitett hp-ra, tehat viszonylag tankos volt. De a emlitett Zed miatt gondoltam. Ugy ertelmeztem, hogy az a Zed nyirta ki tucatszam.
2. En mondom. Hol mashol lenne keresnivaloja egy supportnak? A csapattarsak (adc) oldalan van a helye, vagyis jellemzoen csak csapatharcban hulhat el. Ha meg maszkal, nem figyel, akkor arra van a chat, hogy szoljon neki az ember, hogy "Dragasagom, oszinten, mit csinalsz?"
3. Ki mase? A pelda Soraka alacsony szintje miatt valoszinuleg nem igazan volt a helyzet magaslatan, de, mivel a support alapfeladata a vision, es az aura tamogatas, igy mindenki erdeke, hogy eletben maradjon, hiszen egy hulla support nem ad aurat. Termeszetesen, fontos a jo helyezkedes, meg minden, de a csapat erdeke is, hogy a support tuleljen.
4. Nem/rosszul wardolt? Persze, az teny, ha a adc bepusshol a enemy tornya ala 1vs3-ban, meg hasonlo csodakat csinal, az ellen semmi sem ved. De az esetek 80%-aban a nem teljesen agyhalott adc mentheto egy normalis support jelenletevel.Amugy, az egesz mecs amit Dimter nehezmenyezett, azt hiszem a Soraka-Warvick bot-nal bukott. Raadasul, ahogy nezem, nem meglepo, hogy egy 30-as Zed megesz reggelire egy 7-es Sorakat. Valoszinuleg, csukott szemmel, csak az egeret hasznalva is. -_-
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
[link] Előbb játszott meccsem, várom észrevételeket, javaslatokat.
-
Jakuu
őstag
A kliens gyonyoruen eltuntette a mentett Item Set-jeimet.
Tud erre valaki megoldast ?
A vicces az egeszben , hogy latom hogy a regi mentesi modon a League of Legends\Config\Champions konyvtarban ott vannak a hosok json formaban, de a kliens nem latja oket. Pedig 4 napja toltottem le a klienset tehat annal regebbivel nem is jatszottam.Viszont azt irjak, hogy a mentett itemseteket a summoner_neve.references fajlban tarolja mar regota a kliens (WTF ???).
Meg is van a fajl a League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.33\deploy\preferences\ konyvtarban azzal nincs is gond es ma delutantol oda menti az itemset menteseket, de most ezzel en mit csinaljak ? Volt jo nehany mentesem, amiket most igy nem jelenitti meg a kliens.
Van megoldas arra, hogy valahogyan visszaallitsam a menteseimet ? -
Dolby
senior tag
válasz Dinter #19402 üzenetére
Én bénán játszom, viszont 1-2 ötletet azért adnék.
10:30-nál én miden maradtam volna, topon ott volt malph, fiora ha te is maradsz szintén marad, jobban lehet fejlődni ha külön vagytok, és csak ha fiora fel indul és malph nem bírja tartani topot, vagy Kata visszajön akkor mentem volna fel.
11:40 - nem neked szól, de vicces volt, hogy még bent vannak a te ultidban, és malph mégis rájuk ultizott. Ha utána teszi sztem tower alá sem jutottak volna vissza kb
ez után viszont tower alá mentetek ölni, és egy darab potit nem nyomtál be. az akár meg is menthetett volna. Ez nekem is gyakori hibám amúgy... :-)
sajna eddig volt idpm nézni, megyek itthonról :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
sasa311
veterán
11:40-es fightnál ha nem tökölsz el legalább 5 mp-et akkor simán double killeltek és te is és malphite is túlélitek.
Ha még az ultid alatt ignite-ot elnyomod pantheonra az már akkor meghal, flora meg diveolható maradt volna.
De ha mikor malphite dive-olt te nem állsz meg a torony előtt hanem utánukflashelsz akkor is sima double kill lett volna.
Így, hogy vártál több mp-et és utána ugyan úgy elpazaroltad a flasht és ignite-ot csak befeedeltétek florát.
Ezen akár múlhatott a meccs is.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
chosa921
tag
szokott itt valaki amatőr streamelgetni?
mondjatok már fasza steam progit.[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
freelanced
addikt
Hali! Ha a ranked team meccsből (az első 5 amíg unranked) megnyerek 4-et akkor melyik league-be rak? És ha az 5-ből 5-t?
Kösz!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
kexksz
addikt
válasz freelanced #19414 üzenetére
Ha 5-öt nyersz akkor tudom, hogy Gold 1-be rak, ha 4-et akkor 5 és 4 között valahova.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz freelanced #19416 üzenetére
Ranked teamnél a csapat átlag is számít. Szal ha mindenki silver soloba akkor hiába nyertek 5-öt nem fog felrakni silver fölé
-
kenwood
veterán
full hp-s minionokat csak akkor tamadj,ha tornyot akarsz beverni/push van.
az elso 10-20 percben semmi ertelme nincs,sot,kimoondottan karos.
xpt/goldot nem ad,csak kozelebb kerulsz az ellenfel tornyahoz,konnyebben tamadnak meg hatulrol,nehezebb megolni oket.
spelleket eltolni fullos wavere a laning phaseben meg rosszabb,mert cdn leszel a fightban,elfogy a mannad.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
sznorbert86
csendes tag
esetleg van valakinek ilyen videokártya? , ha igen akkor hogy fut rajta a lol?
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz sznorbert86 #19420 üzenetére
A procimba integrált HD7660 igp is erősebb ennél...szerintem felejtsd el. Inkább nézz HA-n használtan.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz sznorbert86 #19420 üzenetére
20-25 között találsz HD7770 AMDt.
Sokkal jobban megéri ezeknélEUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
Valaki tudna segíteni ezzel az Open Broadcaster izével?
[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
törölt tag
Nekem is most obs-el lenne problámám, betettem a játékot a források részbe, inditanám a streamet, erre fekete képernyő fogad...Ez mi? Stream kulcsot beirtam meg minden ilyesmi megvan.
-
hori2012
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tanàcsot szeretnèk kèrni.
Horimagus nèven vagyok Westen, bronz1.
A problèmàm:
Àltalàban supp vagyok, nèha top,mid.
A lane-t àltalàban hozom/hozzuk,de legalàbb soha nem bukom, nem feedelek.
De! A teamfightok vmièrt nincsenek rendben.Persze sokszor okolhatnàm a tàrsakat, de gyanús, hogy vmit èn sem csinàlok jòl. Rengetegszer nem is làtom àt, hogy mi törtènik... :-(Mit kène gyakorolni, mit lehet jobban csinàlni?
köszönöm
-
Kasya
nagyúr
Nordic-rol transferelnek at Westre vagy NA-ra. Melyiket javasolnatok? Igazandibol a latency dontene el mindent, hogy NA-n mekkora.
-
smisa
őstag
Eelindultam ranked-n az első 3 mecs simma nyerés utána átmentem supportba és 3 bukta (1ben volt afk ) majd egy 50 perces küzdelem és bukta majd 3 win amikor adc voltam és kaptam silver 4-t indulónak...hát ez van majd kiderül a 10 mecsből 7 honor-t kaptam ami azért elég jó szvm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy tudom a streamet visszavenni 1024+p ből?
-
hugi0
őstag
Jajjjj . . . Sracok !
Milyen bunti jar azert, ha valaki AFK-zik ?
Megoltek. Kijottem forumot olvasgatni, kozben eszembejutott, hogy fontos emailt varok, aztan meg telefonon meg is targyaltam a mailt.
- a jatekrol meg elfeledkeztem.Kiirtak, hogy inaktivitas miatt kidobot a jatek.
- visszameni mar nem tudtam, mert kikapot a csapatom.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sagem
addikt
válasz alexy92 #19428 üzenetére
Szerinted.. Kb. egykutya a két program, az egyik még csak béta, és vannak hibái, macerás a beállítása, de gyorsan frissül, épül és ingyen van. A másik fizetős, lassan fejlesztik (2012ben jelent meg a mostani verzió, azóta egy nagy frissítést kapott, s most júniusban lett elérhető az új verzió bétája) s ennek is vannak hibái. Gép/net mindkettőhöz kell, anélkül egyik sem tud csodát tenni
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
WinnerB0Y
senior tag
Na megy a stream beállítgattam szépen mindent, bitrate (az alapján az oldl szerint amit Dinter kolléga linkelt). Viszont vannak pillanatok amikor 400 körülire ugrik a pingem.
Alapból oylan 70-80 körül van ha normálisan fut. De gondol egyet és random 400 ra felugrik.
Ezzel lehet e valamit kezdeni?
xSplitet próbáltam, az viszont nem ping hanem fps gyilkos volt.EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nintendo Switch
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest