Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ClydeBeka2

    őstag

    Na jó, most kicsit felbasztam magam. Első game. Simán nyerjük már inhibit ütnénk, amikor Malphite DC és nem tud visszajönni(írta premade társa). Oké, nem reportolom, sh*t happens.
    2. game. Premade Platinum II és Silver III !!! Ezt csak a betöltőképernyőn tudtam ugye meg, ekkor már éreztem hogy baj lesz, mert TARICot pickelt, pedig mondtam neki, hogy jarvan és Nunu ellen hozzon Jannát. Nem, ő Taricozik. Statja a vége előtt : 0-9-0. Mintha 4v5 lett volna és még elfeedelik az enemy Vayne-t is. Remek... És még én vagyok a fasz, amiért említeni merem... Gondolom a premade jól le is reportolt.

    Nem értem, hogy a Riot miért ennyire engedékeny a premade felállásokkal, és miért van ilyen sok előnyük. Akár Challenger is játszhat Bronze V-tel, ez az első amit nem tudok felfogni. Szabni kéne ennek valami határt, mert csúnyán belerondít a SOLOq-ba... A másik pedig redditen egyre több az olyan poszt, hogy premade reportolta őket és ezért bannolták. Talán ezzel is lehetne kezdeni valamit, mert túl nagy a premade ereje. Rankeden csak 2, normalon akár 5.(ami szintén megtörtént ma, meg is kaptam az új üzenetet, hogy sokszor reportoltak, vigyázzak és mindezt azért, mert elég csúnyán elvertük őket...)

    LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

Új hozzászólás Aktív témák