- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz bugizozi #18782 üzenetére
Pedig én már azt hittem (naívan), hogy egy tv-t a megjelenítés minősége miatt vesz az ember.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
StLui
veterán
válasz bugizozi #18787 üzenetére
szerintem idei samuknak legjobbak (ha lehet ezekre a kezdetleges dolgokra ilyet mondani) a smart funkciói, innentől már amit akarsz, de talán nincs annyiért 40-es
40ES5500 fér bele árban 6100 már 200-at eléri
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
BBéci
legenda
válasz bugizozi #19126 üzenetére
Megfelelhet a legolcsóbb párezer forintos is. A Vogel's a legjobb minőség, amit linkeltem az kihúzható, oldalra fordítható, alaphelyzetben falhoz simul, elfér a TV a vászon mögött.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fecus
őstag
-
BBéci
legenda
válasz bugizozi #19167 üzenetére
Attól tatok, mindkettő szürkeimportos.
(#19171) z00li
Sporthoz nem LCD-t szoktunk ajánlani a gyengécske mozgásmegjelenítés, alacsony mozgóképfelbontás miatt. Különösen nem az olcsóbb kategóriából. Amelyiket 400 hertzesnek hirdetik, az már elfogadható arra is, persze messze van a plazmáktól.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok