Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nexus6

    aktív tag

    hello!

    sajnos a monitor fórumban nem igazán kaptam választ, és ott is csak egy-egy nagyon ajánlott modellek vannak abban a méretben amiben nézelődöm. még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyikkel járok jobban. sajnos a monitoroknál mindig valamiben kompromisszumot kell kötni: vagy hdmi vagy audio kimenet vagy panel vagy horror ár.
    szóval 100-150 körül gondolkodom akár tévében is, 32 vagy 40 colban. Az esetek 80%-ban monitorként PC (minimális játék-no hálózati fps), 15% xbox 360, 5% telekom stb-vel használnám.
    Néztem a tévék között az uhd-kat is azonban ott az ajánlott kategória már kiesik az ár miatt (samsung 7-es széria vagy samsung 64* és 65*). A többinél az input lagot írták rosszabbra.
    Full Hd-ban a sonyk tetszenek a legjobban. Ezekre milyen tapasztalatok vannak? A smart része is érdekelhet, hátha elég csak a youtube. A sonynál a 650 és a 7-es szériákat néztem, erről nagyon jókat írnak a tesztek a lagra.
    jelenleg egy tn paneles 27 colos lg monitor (m2762D) tévét használunk, azzal sem volt gondunk csak már 7 éves... és szeretném távolabbról nézni, használni a rákötött dolgokat. :)

    Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)

Új hozzászólás Aktív témák