Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz viksi #9040 üzenetére

    Ismerősödnél 2.0-án se megy,v ott is csak 3.0-án+bővítőkártyával van gond? (övé más alaplap is)
    Nekem 2,5" WD MP-ok vannak,azokkal nincsnek ilyen gondok (milyen chipesek azt nem vágom hirtelen), de inkább Coolmat-tól érdeklődj pontos driver verzió ügyben,neki van ilyen Tevionja+Nec karija. (amúgy nekem win7 32 bit+nem oly rég vettem Transcend PDU3 bőv.karit,WD-ket nem dobálja :N )
    Gépeden más márkájó külső hdd-t is ki kéne próbálni usb3-on - amit írtam korábban - ,h azzal mi a helyzet,v hdd átteni mobilrackbe és úgy,mert amit írsz az alapján jónak tűnnek amúgy az alkatrészek,egyelőre rejtély mi lehet a hiba oka. :F (hdd probléma topicban is próbálkozz,hátha)

    (#9042) krisztian7: használtam venni hdd-ét rizikós,de ha megkímélt állapotú és nem badsectoros (v vmi progival átmenetileg kijavított),akkor 9k-ért elmegy.Nem rossz a Maxell külsőbe,de érdemes megnézni pl.InterSparban láttam 500-ast Hitachi belsővel újonnan 1xk-ért. Legolcsóbb a rackes megoldás,9k-nál kevesebből simán kijön minőségi usb2 (xboxhoz elég) mobilrack,de usb3-as is,ha 250 GB elég a cuccokhoz. (a gépi 3,5" plussz adattár hdd,gondolom nem arról megy rendszer)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák