Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pirate777

    csendes tag

    válasz King Unique #2812 üzenetére

    Szia

    Akkor marad a 80GB Hitachi, amíg bírja, azt nem sajnálom, de amikor meghallottam a WD RED-ből azt a kattanást...
    Pendrive alkalmasabb lehet ilyen célra (TV-s használat)? 64gb már elég jó áron kapható.

    A 2 ház felépítése teljesen ugyanaz, bepattintós... nem tűnik túl tartósnak, abban az esetben, ha cserélgeti benne az ember a hdd-ket, de ezen túlléptem, mert nem lesz hdd cserélgetés, majd a következő tulajnál esetleg, ha egyszer találok valami jobbat.

    Az új usb3.1 -es ASM chipes rack-eket nézegettem, de nem találtam adatokat hdd leállítást illetően, majd ha lesz tapasztalat és kapható lesz olyan ami tetszik, mint pl.: akasa noir 2sx, akkor talán elgondolkodom a váltásom, de a most kapható sharkoon és raidsonic (ez árban szimpatikus lett volna) is félig műanyag, ami nem jöhet számításba nálam, ráadásul nézegettem ezeket a sharkoon-okat és a műanyag keret és mellette az aluminium találkozása sem a legegyenletesebb.

    Olvastam itt a fórumon, hogy volt akinek elszakadt a szilikon tok... ezért azt ki sem bontottam, használható a rack anélkül is, jelenleg úgysem lényeges a mobilitás. Emiatt lehet váltani is fogok 3.5-re, stabilabbnak tűnik, nagyobb HDD-t tudnék venni.

    Majd lehet szükségem lesz (egy ismerősnek kell) egy 3.5 rack-re is, úgy látom ott is Te vagy az egyik házigazda, ott is érdeklődni fogok, mit érdemes venni.
    Ha el tudom adni ezt a WD RED -et jó áron (egyáltlaán nem biztos az eladása, csak mint lehetőség felmerült), akkor lehet én is váltok 3.5-re, pillanatnyilag úgyis csak az asztalnál használom és akkor jöhetne egy 2-3GB hdd is.

Új hozzászólás Aktív témák