- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz pinnacle #1046 üzenetére
A "1051E121005010000" serial nem a racked serialja, hanem a letöltött firmware-hez az INI fájlban lévő, szóval ha megszerkeszted az INI fájlt, azt írsz bele amit akarsz!
A te serial számod a 31000_sok_nulla_80, amit lent látsz. Érdemes ezt lementeni és mikor beleflash-eled az újat, akkor a régi serialt írd bele, hogy maradjon ugyanaz.
Az említett cikk 2013 márciusi, szóval akkor még nem volt 2013 szeptemberi firmware. Egyébként foglalmam sincs, azt az újabbat honnan lehet leszedni. Én nem kerestem most, de ha megtalálod valahol, írd be ide.
Egyébként beletolhatod ezt az eggyel régebbit (130220.81.F6.02), ha annyira zavar hogy nem áll le. Nem lesz baj. A VID PID is megegyezik.
Az változó, hogy ki mit szeret az alvással kapcsolatban. Ha túl gyakran áll le, szerintem az nem jó a vinyónak, de ez csak a személyes véleményem. Attól függ hogyan használod.
Engem kifejezetten zavar, ha akkor áll le, mikor ő akar. De ha bizonyos esetekben hasznos a funkció.A napokban éppen mérgelődtem , mert a 2.5" WD Blue 500 GB WD5000LPVX vinyó olyan, hogy bármit állítunk, a vinyó leállítja magát. Szóval ebben az esetben nem a rack, hanem maga a HDD tartalmazza ezt a funkciót. Ez egy másik megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest