- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Melyik boltot ajánlanátok [Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro-hoz?
Ami kérdésem lenne, hogy mennyi garanciát vállalnak a telefonra és egyáltalán intéznek -e garanciát, ha elromlik.
geekbuying elvileg 1 évet vállal, de nem tudom mi a tapasztalat vele.Előre is köszi a segítséget!
-
luck66
tag
válasz kippedli #73448 üzenetére
Nekem még soha nem volt bajom velük,az ügyfélszolgálat gyors és korrekt,1-2 nap alatt visszautalják a pénzt is,de olyan mint az Alibaba,főleg nagy tételes vásárlásokra szakosodtak,1-2 db-os vásárlás kevés van és általában nem is olcsó kis tételben. Paypal nincs,a fizetési rendszer úgy működik, mint az Aliexpress-en
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Aliexpressen még június végén rendeltem egy ugreen USB kábelt. Augusztus közepén még mindig nem jött meg, így indítottam egy dispute-ot, amire az eladó további 15 nappal kitolta a Buyer's Protection-t és kérte, hogy várjak még egy kicsit. Sajnos azóta sem jött meg a pakk, jeleztem az eladónak tegnap este, ma reggel jött a válasz, hogy "sorry, van-e paypal fiókom, mert akkor refund".
Nem ismerem az ali rendszerét, mivel ez volt az első vásárlásom, de nem a rendszeren keresztül kellene vhogy visszatolnia a pénzt?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Dominó85
addikt
válasz fi:zi'k #73455 üzenetére
De igen azon keresztül. Nyilván az értékelési és dispute rátáját nem akarja rontani. Illetve mi a biztosíték arra, hogy az amúgy is xarul váltó PayPal-ra a megfelelő összeget kapod vissza? Szépen hagyd nyitva a dispute-ot és max az Aliexpress dönt a javadra. A hosszabbításokat (jelen esetben 15 nap) meg nem szoktam elfogadni. Játszadozzanak más idejével és idegeivel. Vállalt valamit, nem tartotta be. PONT.
* Péter - 06302461862 *
-
-
fornettisuti
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz fornettisuti #73460 üzenetére
Ezt is tudom.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Andrew801
tag
válasz fornettisuti #73453 üzenetére
Ok. Köszi.
Ha más kütyüt vennék, akkor egyébként melyik oldalt ajánljátok, ahol van eu raktár is és garival normálisan foglalkoznak?
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Először rendeltem Geekbuyingról... dhl szállítást kértem a HK raktárból.
8. -án rendeltem, 9. -én a státusz "payment confirmed" -re váltott, azóta semmi... rendelés előtt a termék mellett ez szerepelt: "Estimated ships in 2 - 7 days"
Szerintetek mikorra várhatom a kézbesítést?
-
Zeki
nagyúr
válasz LantosBerry8 #73464 üzenetére
Szerintem tudja a halál.
Én már 2 éve beszoptam a geek+dhl dologgal, 2 hétig nem tudták feladni a dhl expressz rendelt tabletet. A paypal visszaadta a zsetont. Mert ugye olyan nincs hogy valami nincs. Már amíg meg nem veszed. Majd akkor kiderül, hogy pár nap/hét mire újra lesz. Jó esetben. -
pébé
csendes tag
Sziasztok!
Vámköteles küldemény NAV regisztráció a nyomkövetésemnél. Mivel a csomagom 16 euró értékű akkor így nem vámköteles és ha jól értelmezem akkor a vámkezelési díjat sem kell fizetnem vagy igen? Postai vámkezelést kértem 2500 Ft.
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok, lenne egy olyan kerdesem, hogy ezen hirdetesben szereplo szallitasi modszer legalis lehet?
[link]
Sose hallottam errol: European Union Express only for EU countries, No Customs Duty. 16 dollar szal egessze kellemes. Probalta mar vki? -
Beni2360
félisten
válasz aDamker #73472 üzenetére
Csak hogy erre a telefonra nem választható ez a szállítási mód. Figyelj oda.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e mondani olyan nagyobb online áruházakat az EU-ban amik szállítanak hazánkba? Az összefoglalót elolvastam de az a baj az ottnai boltokkal, hogy mind kínai shop és/vagy mobilokra vannak kihegyezve főként. Én szeretnék más, PC alkatrészekkel és egyéb elektronikai dolgokkal (pl fényképezőgép) foglalkozó oldalt keresni, olyat ami szállít hozzánk.
(Nem titok egyébként, hogy miért érdekelne ez: nemsokára (2 hónap) itt a black friday és a hazai boltok akciói siralmasak... Idén szétnéznék kicsit nagyobb scope-on.)Caseking.de és overclockers.co.uk-n kívül nem ismerek más boltokat. Az amazon.co.uk szintén siralmas mert szinte semmit nem szállít ide, szintén a német ebay és amazon is hasonló. Akár sellereket is ajánlhattok ha tudtok ilyet.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Beni2360
félisten
válasz A texasi #73476 üzenetére
Hát ismételten beléptem a hirdetésre aho lez a telefon van és kiválasztottam szin stb és a szállításnál e a lehetőség van, hol van itt az a bizonyos szállítási mód lehetőség?
Vagy erre gondolsz a képre való klikkelés után?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gg72
veterán
Banggood-ról rendelnék USB töltőkábelt, az EU-s és a kínai árak között alig van különbség, postázás szempontjából melyik most a legjobb/leggyorsabb megoldás? Pár hónapja rendeltem tőlük egy töltőt EU-s B2C küldéssel, de vagy 1 hónap volt, mire ideért... Ezek a lehetőségek:
- kínai raktárból air parcel register
- kínai raktárból priority direct mail
- EU raktárból UK standard
- EU raktárból holland trackinges -
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz slezakimi #73483 üzenetére
A seller shipping method a legolcsóbb regisztrálatlan küldemény, nem ajánlott.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
beg
veterán
válasz fornettisuti #73484 üzenetére
Nem minden esetben, ahogy most sem. Sokszor az eu express megfelelőjét jelzik így, ha megnézed a képen azért az a legdrágább.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
válasz glacious #73480 üzenetére
Igen azt láttam de mivel: not available opció volt rá sem kattintottam. Ez van, kicsit fura.
-
lacafaca
addikt
Sziasztok! Van egy kis galibám a rendelt termékkel, leleveleztem a dolgot, viszontválasz is megjött, de sajnos ennek összetettsége már meghaladja angolomat( ami amúgy is elég gyatra). Valaki tudna segíteni, átküldeném a tartalmat és pontról-pontra visszadobná érthető emberi nyelven?
Köszönöm előre is!Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
slezakimi
senior tag
válasz fornettisuti #73484 üzenetére
Ennél a boltnál azért rosszul tudod, az ára is tükrözi.
Alin van pár aki így küldi teher nélkül.[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Dyingsoul
veterán
Ebben igazad van, viszont leárazásokkor soha nincs itthon akkora leárazás, mint külföldön. Itthon a 120.000-be kerülő bármit úgy akcióznak le, hogy 115.000 és fölé írják, hogy
140.000. De láttam már rosszabb példát is, valami drágább lett, mint volt és azt is hasonló módon akciósnak tüntették fel! Főleg a Black Friday miatt keresem a külföldi shopokat, mint írtam de év közbeni akciókra is szívesen lecsapnék.(#73482) fornettisuti: visszaolvastam az előző ~180 hsz-t és a keresőt is használtam, de nem találtam meg.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
mailbox.de nem létezik, de mailboxde.com igen. Ha erre gondoltatok akkor köszi! Egyébként megbízható dolog ez nagyobb (100k+) értékű dolgok esetében is?
[ Szerkesztve ]
-
aDamker
aktív tag
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, most jött be az országba egy TV boxom. Ezt írja a tracking.
Vámköteles küldemény NAV regisztráció
Ez azt jelenti, hogy már vámolni akarnák a csomagom? Ha igen már küldjem is emailben az adatokat vagy várjam meg míg átvált adatok bekérésére?Egyébként 23$ volt kereken azaz átszámítva ez még nincs 22euró. (remélem a vámosok is tudnak számolni, és nem 1 az 1 be váltanak).
-
kmisi99
addikt
Kösz mindkettőtöknek akkor küldöm is be az adatokat, hogy hamarabb intézkedjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest