- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz simonzsoli #32394 üzenetére
Pandawill (nem itt a legolcsóbb, de) hivatalos Xiaomi certifikátjuk van a Piston II-re és a legújabbat küldik neked. Van ugyanis egy 2013-as és egy 2014-es Updated verzió is.
* Péter - 06302461862 *
-
Sentinel80
aktív tag
-
maj-viktor
őstag
válasz aytukabozs #32398 üzenetére
Amire öten válaszolnak, próbálok nem válaszolni...
Amúgy csak azért válaszolok egy esetlegesen megválaszolt kérdésre, hogy a kérdező több embertől is megkapja esetlegesen ugyanazt a választ, értsd ne csak 1 ember válaszra építse az értesülését!
(aki lehet totál hülyeséget írt neki - válaszol)A te esetednél, ahogy írtam is, mivel nem fogom a kezembe, nem láttam róla képeket, hogy valójában milyen készüléket kaptál... Összegyűrt leírásról, meg pufi fóliáról írtál, ja meg hiányzó kamera fóliáról... ezekre írtam, hogy ez elhanyagolható dolog, a karcos kamerára írtam, hogy ott jogos a felháborodás! De még azt is leírtam, hogy fekete pont nekik, hogy újracsomagolt (refurbished) terméket árulnak újként! Ebben is igazat adtam neked!
AZ IMEI -számos történetet egy szóval sem említetted!
Az agyonkaristolt akku alatti részt sem említetted!
(bocsi valóban nem szószerint ezt írtad, hogy leírás, de valami összegyűrt papírról írtál, ebből lekövetkeztetve a leírás lehetett az... az akku alatti "papír"? az inkább esetleg matrica, ha így írtad volna, vagy konkrétabban, akkor nem értjük félre azt, amit írtál)
Én azalapján írtam véleményt, amit leírtál, azthogy milyen más dolgok voltak még (IMEI & matrica szétkaristolva), honnét kellett / kellene tudnom!?(most 100$-ért van, ahogy te sem írtad mennyit fizettél érte, így csak ezt az infót látom szintén)
Nem az egó miatt válaszolok, csak a tisztánlátás - korrektség kedvéért.
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok lenne két kérdésem hozzátok, elvileg megérkezett a rendelt cubot x6, pont fürödtem mikor jött a postás és így sajnos lecsúsztam róla de viszont nem dobott be cetlit a csomag érkezéséről. ez normális? holnap ragszám alapján átvehetem a postán? másik érdekesség elvileg megvámolták a telefont amit rendeltem de viszont a posta tracking oldalán pár bejegyzés kimaradt, így néz ki:
2014.04.01
17:00
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.14
11:45
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.04.14
11:50
Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.04.15
12:15
Item information :
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.04.16
09:57
Item information :
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.04.16
09:58
Item information :
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.04.18
11:13
Item information :
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014.04.24
12:37 Győr Posta Feldolgozó Üzem
Item information :
Sikertelen kézbesítés
2014.04.24
14:01 Győr 4 posta
Item information :
Letétbe helyezve / Deposited
2014.04.24
Item information :
Letétbe helyezve / Deposited
2014.04.24
Item information :
Letétbe helyezve / Depositedkösz a választ és a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Varesz_86 #32404 üzenetére
Mostanában kimaradnak néha "bejegyzések", de ja... postán átvehető, ott fizetsz pluszba áfa&vám-ért!
Itt értesítő nélkül is átvehetem (persze azzal könnyebb), az értesítőn amúgyis szinte csak a ragszám van, meg a neved...
De ha bemész a postára, hogy xy-névre, xy-címra vársz egy csomagot, biztos megtalálják - kiadják!
Ha tudod a ragszámot, még gyorsabban!Személyi - lakcím kártyát ne felejtsd el vinni!
/szerk
Oh bocsánat Duliee gyorsabb volt, így ezekszerint (egyesek szerint ), nekem már nem osztottak lapot! xD[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maj-viktor #32406 üzenetére
Most mééé mondod ezt nem vettem el a kártyákat
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Varesz_86
aktív tag
válasz maj-viktor #32406 üzenetére
köszi szépen mindkettőtöknek
-
El_Diablo
tag
válasz aytukabozs #32398 üzenetére
Röviden: +1
-
Zeki
nagyúr
válasz simonzsoli #32408 üzenetére
kínai posta nem visz akkus dolgot. Ha nem akkus, akkor okés.
-
Szpájki
tag
levelet kaptam a dhltől:
" Kérjük Szíveskedjen elküldeni email-ben még a mai nap a vamkontakt.hu@dhl.com címre, az alább felsorolt információkat a vámkezeléshez:devizautalási-, vagy megrendelés visszaigazolás, PayPal igazolást"
tehát elég csak a megrendelési visszaigazolást elküldeni? gondolok itt az Aliexpresszes "Your Order xxxxxxxxxxxxx has been shipped" levelet kinyomtatni?köszi
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Crytek
nagyúr
Antelife:
Szart küldtek ,jeleztem, visszaküldtem ,megérkezett ,dispute-oltam , átvették a csomagot és 1 hete ülnek rajta a pénzem sehol (ennyi a történetem diohéjban)
Írjak rájuk hogy mi van mire várnak vagy claimoljam és majd paypal lesújt a pallosával?
Next PC Upgrade: 2022
-
maj-viktor
őstag
válasz Szpájki #32412 üzenetére
Mivel ali-n nincs PayPal ugyebár, így csak netbankból tudsz nekik küldeni prtscr-nt, pdf lementést!
Olyan kell nekik, amin látszik, hogy micsoda és mennyiért van...
Micsoda az a személyes menübe belépve order-nél lementhető, a mennyiért meg netbankból.
(#32413) Crytek
Eléggé claim gyanúsan hangzik...[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
válasz maj-viktor #32397 üzenetére
bizony tud trükköt...
-
[Misel]
tag
Sziasztok, van egy ilyen rendelésem:
2014.04.09 16:21 Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.13 00:25 Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.23 14:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryés ez után semmi. Ahogy nézegettem itt pár logot, legtöbbnél pár perccel a "Célországba megérkezett" után szokott jönni a "Vám elé állítva". Ezek szerint úgy tűnik én megúsztam vagy csak nem frissül rendesen?
"Ipari szörnyeteghangdaganatok lepték el a lüktető, eleven, nedvzöld csodahippirétet."
-
beg
veterán
válasz [Misel] #32416 üzenetére
Nem frissül rendesen. Valamit buzerálnak egy jó ideje az új rendszerre áttérés miatt. Az is lehet, hogy még nem került be a los vamos elé.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mokush
tag
válasz [Misel] #32418 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet
2014.04.18 13:42 Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2014.04.19 09:15 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.20 08:30 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.23 11:51 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Mókás, hogy többet pihen országon belül, mint amennyi idő alatt átutazza a fél világot -
RVR400
veterán
Azért ez is vicces. Két SE Post csomag:
Csomag1:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/25 05:30:57
2014-04-24 11:09, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-24 00:30, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Sweden:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/25 05:30:57
2014-04-18 14:00, Order in transit
2014-04-17 05:00, Order departed on flight from origin
2014-04-16 15:00, Order dispatchedCsomag2:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:6459 Millisecond
Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/25 05:30:51
2014-04-24 17:37, Order departed from sorting hub
2014-04-24 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, Försändelsen har lämnat Direct Link's utrikesterminal för vidare transport till utlandet.
2014-04-14 12:00, Order departed on flight from origin
2014-04-14 05:00, Order dispatchedA másodikat még nem is látja a Magyar Posta nyomkövetője, az elsőről meg valahonnan szedett egy célországba elküldve infót...
-
<stdio.h>
csendes tag
2014.04.09 11:55 Küldemény felvéve / Item accepted
2014.04.18 10:32 Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.19 08:30 Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.23 12:08 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Nekem csájnaposzttal jön a csomag vámhatár alatt van (8 dollárba került) de nem igen akar haladni a dolog pedig legkésőbb jövőhéten jó lenne kézhez kapni.
-
beg
veterán
Nekem legutóbb egy hét alatt változott a státusz, türelem. Ez egy ilyen sport.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Stiven
csendes tag
Szintén zenész
2014.04.09
16:31
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.04.13
00:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.04.23
14:22
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.04.23
17:21
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsCsereteló, és egyszer már kifizettem a vámot.
Szerintetek ismét bekérnek minden papírt, vagy mivel a vámáru-nyilatkozaton szerepel, hogy cseregaranciás készülék, átengedik. -
beg
veterán
válasz Stiven #32424 üzenetére
Bekérhetik, de célszerű az eladóval folytatott levelezést is hozzácsapni, hogy tudják miről van szó. Meg a CN22/23-ról a másolatot is, amivel kiküldted az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
Stiven
csendes tag
A levelezést csatolom, viszont a CN22 nyomtatványról nincs másolatom, csak a feladóvevényt tudom becsatolni.
Szerinted ez elég lesz?+ az egyszer már kirótt és kifizetett vámteherről a másolat
-
Graphics
Jómunkásember
Hamarabb fog ideérni az SE-s csomagom, mint az amit épp " Küldemény vám elé állítva" tartanak
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
sirkope
tag
Csöngettek...
Megjött.....
A levél 23.-ai keltezéssel, hogy küldjem el a papírokat.
Közben frissült tracking:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:8829 Millisecond
2014-04-24 10:41, Item information : Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2014-04-24 10:22, Item information : Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014-04-23 13:21, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014-04-23 11:38, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014-04-23 10:33, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014-04-22 15:35, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-04-18 07:50, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014-04-16 13:56, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-04-16 13:51, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-13 08:15, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-11 08:45, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-10 09:44, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2014-04-10 02:04, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedMegjön ez még ma? Vagy már csak hétfőn?
-
tozo86
tag
Sziasztok!
Rendeltem 2 telefont április 17-én minidealen ~140$ értékben, SG Post szállítással. Ez az első rendelésem Kínából, most így áll a dolog:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/25 08:27:57
2014-04-24 11:22, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2014-04-24 09:55, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-04-24 08:16, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-20 00:25, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-18 16:06, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/25 08:27:57
2014-04-24 00:00, Arrived at overseas (Country code: HU)
2014-04-20 00:00, Despatched to overseas (Country code: HU)
2014-04-18 00:00, Received from CustomerHa jól gondolom, az eddig leírtak alapján, most vagy meg kapom a csomagot pár napon belül, vagy mégis vám elé állítják és fizetnem kell. Eddig elég gyorsan ment a dolog, ha megérkezik a csomag, jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
nagyúr
Sziasztok!
A korábban már említett csomagból eltűnt telefonom történetét szeretném elmesélni.
Előre is bocsánat, ez egy kicsit hosszú lesz, de úgy érzem meg kell osztanom veletek a tapasztalataimat, hátha tanul belőle valaki.
Korábban már elmeséltem az ügy bizonyos részleteit, így van akinek már ismerős lesz a sztori. Rendeltem a mixeshop.com nevű kínai webáruházból egy Elephone P8 típusú mobiltelefont 72.000 FT értékben. PayPal-en keresztül fizettem, és euexp shippinget kértem, mert ezzel elkerülhetőek bizonyos pluszköltségek. A rendelés március 28.-án történt. Meglepetésemre viszonylag gyorsan meg is érkezett az országba a csomag, április 8-án már itt volt. Jó magyar postás szokáshoz méltóan, csengetés nélkül bedotak egy értesítőt, így nem tudtam átvenni a postástól a csomagot. A postát felhívva közölték velem, hogy délután 4 után lehet menni a csomagért a helyi postára. Édesanyukámnak pont útba esett, így bement a postára és átvette a csomagot. Miután hazahozta, izgalmamban rögtön nekiestem, unpacking videót nem készítettem. A csomag kibontása után ért a meglepetés, hiányzott belőle a mobiltelefon és a töltő, csak az akksi és a kézikönyv volt benne. Na azt a fél órát nem kívánom senkinek ami ez után következett, nem sok ép dolog maradt körülöttem. Miután lehiggadtam visszamentem a postára és felvetettem egy jegyzőkönyvet. Ez egy nagyon fontos lépés volt, ugyanis valószínűleg ennek köszönhetem, hogy visszakaptam a pénzem. A jegyzőkönyv felvétele során megmérik a csomag súlyát. Így lemérték a csomagot amiben ugye csak az akksi és a kézikönyv volt. Ez pontosan 320 grammot nyomott. Itt a postás figyelmének köszönhetően, feltűnt nekik, hogy már a magyar vámon is pontosan ugyanezt a súlyt mérték. Tehát már a magyar vámon sem volt benne a telefon a csomagban! Ez az egy bizonyítékom volt arra, hogy nem én loptam el a készüléket. Még aznap nyitottam egy paypal dispute-ot, illetve írtam emailt a webshopnak. Vártam egy napot, nem válaszoltak rá. A paypal disputeból csináltam paypal claim-et, bevontam a paypal saját embereit is az ügybe. A paypalnek elküldtem a postai jegyzőkönyvet, néhány képet a csomagról és megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy már a vámon sem volt benne a telefon a csomagban. Eközben napi szinten próbáltam felvenni chaten a kapcsolatot a webshoppal is. Ez itt az egyik legundorítóbb része az ügynek (majd később megtudjátok miért is), a webshop minden áldott nap úgy tett mintha aznap hallana először a problémámról. Minden nap elmagyaráztam nekik, hogy megjött a csomag, de hiányos volt. Legtöbbször vissza se írtak, jobbik esetben nyugtatgattak hogy "majd" utána néznek. Elég egyértelmű volt, hogy a webshopra nem számíthatok, ők nem fognak kártalanítani. Így csak a paypalben bízhattam. A paypallel is szinte napi szinten váltottam levelet, ott is felmerültek problémák. Kértek tőlem adatokat, feltöltöttem a csomagról készült képeket illetve a postai jegyzőkönyvet. Elfogadták, aztán lezárták a lehetőséget hogy feltöltsek több bizonyítékot, egyszerűen nem volt ott a feltöltés gomb ahol azelőtt. Ez nem is lett volna baj, ha nem jön email, hogy kéne nekik rendőrségi feljelentés. Elmentem az őrsre, tettem feljelentést, megkaptam a papirokat, de nem bírtam feltölteni a paypalra! 4 nap levelezés után a 4.(!) ügyintéző mutatott egy kiskaput, aminek a segítségével feltölthettem a rendőrségi jelentést. Már azt gondoltam, hogy már mindent megtettem, de nem. Jött az újabb levél a paypaltől, hogy ők köszönik szépen megkapták a feljelentést, de nem felel meg az ő előírásuknak, mert nem angol nyelvű. Hát itt már totál ki voltam bukva, már majdnem feladtam. Főleg azért, mert ebben az utolsó emailben (április 21.-én küldték) azt írták hogy az angol nyelvű jelentést 23.-áig csatoljam! Na most kérdem én, milyen államban működne ez így? Egyrészt a magyar rendőrség ki sem ad külföldi nyelvű jelentést, másrészt ha mondjuk lett volna ismerősöm aki lefordíttatja bennt, az sem másnapra csinálja meg valószínüleg. Írtam egy utolsó szépen megfogalmazott emailt, amiben megkértem őket, hogy hagy fordítsam le én a jelentést, illetve adjanak rá pár napot. Erre már nem jött válasz, április 24.-én egyszerűen visszautalták a pénzt. Nem tudom, hogy miért, azt nem mondták meg. Nem tudom, hogy a postai jegyzőkönyv volt-e a döntő, de az biztos hogy sokat segített. Nem tudom, hogy a kibontós videó azonnal perdöntő lett volna, de az biztos hogy előrébb lettem volna vele!
És hogy miért undorító a mixeshop? Van itt fórumon valaki, aki hasonló cipőben járt mint én. Ő nem egy készüléket rendelt, hanem "kicsit" többet, nem kis értékben. Az ő csomagjából is eltűnt 2db telefon. Érdekes módon, neki dispute se kellett, miután beszélte a mixeshoppal pikk-pakk visszautalták neki a pénzt. És miért? Mert üzleti okokból megérte. Én aki, "csak" 300$-ért vásároltam, az nem pénz, velem nem foglalkoztak.
A tanulságok többek között:
1) mixeshopról nem rendelünk, mert lehet hogy megjön (nekem is volt már tőlük sikeres rendelésem korábban), de ha nem akkor leszarják a fejed (hacsak nem hagysz náluk havonta egy vagyont)
2) unboxing videót minden csomagnál!
3) postai jegyzőkönyv felvétele lopás esetén! méressétek le a csomagot és kérdezzetek rá, hogy a vámon mit mértek
4) rendelés csak DHL-el, vagy EMS esetlegÉn most egy kicsit pihenőre teszem ezt a kínából telefon rendelés dolgot. Félreértés ne essék, már 10 telefonom megjött minden probléma nélkül. Most inkább mégis itthon veszek egy Nexus 5-öt.
Üdv
Gergő -
tozo86
tag
(#32429) sirkope
...
2014-04-22 15:35, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-04-18 07:50, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
...Ezért gondoltam, hogy esetleg még fizetnem kell. Rosszul gondolom?
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
westcoastog
veterán
Na most mit csináljak. Megrendeljem azt a nillkin tokot ebay-ről, vagy várjak az egyik itteni fórumtársa, csak sajnos az a baj hogy naponta egyszer lép be és akkor sem mindig ír, így nehéz a kommunikációnk, nem tudom hétvégén többször be tud e lépni, ő is megtudná hozatni azt a tokot 1900-ért, csak így hogy alig tudunk szót váltani privátban nem tudom várjak e, paypal-ra ma érkezett meg a pénzem, jó lenne ha letudnám vele kommunikálni a dolgot, mert ha ő is megtudja szerezni akkor paypalról vissza kéne utalni magamnak a pénzt.
Most mit tegyek? Várjak rá, vagy vegyem meg ebay-ről magamnak ha már paypalon van a pénz?
Nem csaló, tele van pozitiv értékelésekkel, csak így hogy alig tudunk beszélni nem tudom mit tegyek.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz westcoastog #32439 üzenetére
Te mennyiért jutnál hozzá? Ha a kolléga is hozatná, kb. akkor kapnád meg, mint amit te rendelnél. Ha minimális az árkülönbözet, én rendelném.
-
westcoastog
veterán
Approximately 1,654.69 HUF
Ennyiért küldené a wakaplaza nevű eladő ebay-ről.wakaplaza (28570 )
99,6% Positive feedbackConsistently receives highest buyers' ratings
Ships items quickly
Has earned a track record of excellent serviceTracking numbert hogy kell kérni? Nem szeretném ha nem érkezne meg. Olvasni a negatív értékelések között hogy nem kapták meg a cuccot, de még mindig kevesebb mint a pozitív értékelés.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz westcoastog #32441 üzenetére
Ess neki bátran ha nem kapod meg 45 napon belül, a PayPal-on indíthatsz dispute-ot és ha nem reagál az eladó, visszakapod a pénzed. Védve vagy.
-
Upo
addikt
válasz tboy93 #32434 üzenetére
Jó hogy végül jó vége lett!
A chatre annyit hogy valószínű azért csináltak úgy minden nap mintha új lenne a probléma mert az volt. Volt mostanában belinkelve pár kínai webshopos video (lehet hogy nem ide hanem a külföldi rendelésekbe), azokon látszik hogy egy teremben ül 20-40 kínai nő és ők nyomják a chatet. Valószínű mindig máshoz kerültél. Viszont már az elsőnek illett volna valamit intézkednie hogy a többiek már lássanak egy folyamatban levő ügyet. Látszik hogy most még csak a termék kifizetése előtti supportra gyúrnak, az utáni még nem nagyon számít nekik. Reméljük egyszer majd rájönnek.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Crytek
nagyúr
Ok, köszönöm a megerősítést!
Akkor ez egy 3300ft-os kínai telefon tesztelés volt részemről.3-4 hét és jön a Hongmi project
#32449: Igen visszaküldtem,mert anélkül nem kaptam volna semmit se vissza ,használhatatlan volt a térerő miatt. Umi X1S volt igen!
Most epekedve várjuk ezt a Hongmit hogy befürdünk ezzel is avagy nem!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
szlibud
tag
válasz szlibud #32328 üzenetére
"
Amazonon ha esetleg ismerős valaki, nem teljesen értem, hogy hogy tudtak úgy fizettetni kártyával h nem adtam meg a 3 jegyű kódot, és mégis le tudták húzni a pénz... Nem húztak le többre, de akkor sem értem.Ezer magyar webshopban, stb, + aliexpresszen, egyéb külföldi webshopokban is többször vásároltam, és sehol nem volt így.
Most akkor Amerikában szarabb a biztonság mint máshol? "
Erre valaki???
És @Maj-viktor valóban így történt, ha kíváncsi vagy ellinkelem amit rendeltem (egy számítógépes szemüveg egyébként), csináld végig a rendelés küldésig és meglátod, a kártyaadatokat még a küldés előtt kérte...
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest