- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endura69
csendes tag
válasz El_Diablo #21553 üzenetére
Szivesen!
Akkor még biztos,hogy nem küldte el neked a terméket,de a pénzed biztonságban van,visszakapod,csak várnod kell a vizsgálat eredményét.Nagyon kicsi az esély,hogy ha valamelyik eladót befagyasztják(alapos ok nélkül ilyet nem tesznek),akkor ki tud majd valamikor nyitni,inkább más néven kezdenek kereskedni és így tiszta lappal újra simliskedhetnek.Te is fiam,Bluetooth?
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok ! 19-én vettem egy telót az E.bay-en. Adott a srác egy TN-t amit elvileg itt lehet nyomon követni. A kérdés az lenne,most melyik az igaz. A linkelt oldalon a státusz ITEM DESPATCHED TO TRANSSHIPMENT HUB 23/Dec/2013 20:25:33.
Singpost-nál Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 23-12-2013 dátummal.
Tracitonline: You haven't picked up destination country and data below could be incomplete.
17 Track : 2013-12-23 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
-
Outlander
addikt
válasz Stanley-B. #21543 üzenetére
Emagon van 10 körül idén több is járt a kezem alatt, csak most karira csináltam 3at teljesen jó használható, 3 év háztól házig gari, hülye lennél kintről rendelni.
Valahova írtam is értékelés erről a márkáról, csak most telóról vagyok.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kcsa
veterán
Csak hogy meséljek karácsonyi történetet is.
Fedélzeti kamerát rendeltem, geekbuying, olcsó dhl-el. Kellemesen olcsó volt, viszont állami sarcot sem kellett fizetnem. Nem is sejtem hogy miért, de nem.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vegyszer
addikt
-
poffsoft
veterán
CN22-vel kapcsolatban lenne kérdésem:
Megvan az eredeti borítékom, rajta egy kitöltött CN22-vel (homegarden, 20$)
Javításra megy vissza a telefon.
Ez akkor jó lesz nekem, hogy ne vámolják visszafelé, vagy kell kitölteni egy újat?
Érdemes a valós értéket ráírni (mondjuk PP számla alapján)?
Már csak azért, mert visszafelé én állom a posta kockázatát, ha "elveszne" a csomag, kicsit fájna a különbözet.
Ja, és CN22-t honnan lehet szerezni?Feladóvevény, CN22, kell még valami más (pl. kiviteli vámkezelési megbízás)?
[ Szerkesztve ]
-
tfalcon96
aktív tag
Pandánál konkrétan mit jelöl a Pandawill Free Shipping?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
-
poffsoft
veterán
válasz CATTER #21571 üzenetére
Tudom, lassú a felfogásom (alighanem a korral jár), de nem értem a válaszodat.
Feladóvevény tiszta sor, azért nem először fogok egyedül menni a postára.
CN22-ről, értéknyilvánításról, meg vámkezelési megbízásról kérdeztem (és gúgli a barátom, csak őt sem értem...)
Vagyis: CN22-t honnan tudok szerezni (ha nem jó nekem a 20$)
Ha töltök ki CN22-t, pontos adatokkal (pp invoice), akkor az visszafelé segíti-e a vámot?
Pontos CN22 mellett érdemes-e értéknyilvánítani (mert nem is oly rég veszett el telefonom a postán, és a posta felajánlotta , hogy a 20 dodót visszatéríti, ha külön eljárásban kérem..)?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Alis
csendes tag
Így karácsony után elkezdtem tervezgetni, hogy leváltanám a telefonom, elsőre ezt néztem ki Lenovo A820 mi a véleményetek? Esetleg más alternatíva is érdekelhet.
Köszönöm és Boldog Karácsonyt! -
Outlander
addikt
Rendelt már valaki bőrkabátot?!
Lehet választani Genuine Leather vagy Faux, ezt mennyire tudja megkülönböztetni a kicsi Ming?!
Nagyon tetszik egy kabát, 15k a Faux, 27k a genuine... de félek h az általi valódinak írt bőr is egy fake bőr.... erre ki is tér a shippingnél, h csak a valóban hibásakat lehet neki visszaküldeni...
Illetve, ha télleg ez jönne, és mondjuk nekem még így is megfelel, akkor a paypalnek h bizonyítom be, h ez fake és minimum a különbözetet kérem vissza?!
Videón keresztül nem annyira jön vissza, mint szemmel nézve...
[ Szerkesztve ]
-
-
Outlander
addikt
válasz Stanley-B. #21577 üzenetére
Szétnéztem egy pár helyen legolcsóbban is 8k ért jönni ki / db, + az áfát simán bele lehet kalkulálni.
Egy full ismeretlen, gari nélküli,... nem biztos h valós adatokkal és jó minőséggel rendelkező gps-t, amit itthon a noname és gari hiánya miatt nem fognak keresni.Míg itt van ez, [link] most 12k, de karácsony elött 9.900 ft volt ingyen DPD futárral, most a futár ingyenes...
Vagy a nagyobbik testvére, az most 14.900, karácsony elött 12.900 volt.3 év háztól házig gari, az van benne, amit ráírtak, és tudja is... teljesen jó minőség és hardver.
Nem látom értelmét annak h te most Kínából fej-vagy írást játssz, de persze, mindenkinek vannak gyenge pontjai...
-
El_Diablo
tag
A kérdésem az volna, hogy volt-e már dolga valakinek "Freight Collect" szállítási móddal? Miként kell ezt intézni, hogy ne legyen horror áron?
-
Ben.93
tag
válasz Outlander #21576 üzenetére
Igen, Én!
Fauxot nem szabad rendelni, főleg kínából. Én ismerek valakit, aki vásárolt ilyet, hetek után is az egész lakás büdös tőle.
A valódi tényleg valódi. Valódiba is van sheep skin ami bárányből én ezt rendeltem, ez nagyon finom, kicsit hasonlít a műbőrre, de nem az !
meg van a cow skin, ami a tipikus erős marhabőr. Ez drágább
A méretezésre nagyon figyelni kell, ha rossz a méret, az egész bukta akár mivel a visszaküldés vagy ahogy írtad lehet nem is lehet visszaküldeni
-
üszök
őstag
Az egyik csomagom most frissült. Jelzett a Trackchecker mobilon.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
kcsa
veterán
válasz gipsztigris #21586 üzenetére
Bal szélen az a nagy doboz innen látom hogy az októberben rendelt kabátom, ami sehol nincs
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
janaman01
addikt
azannyát........ezért volt az egyik csomagom össze vissza gyűrődve
más ...geekbuying vagy tmallbox ?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
tfalcon96
aktív tag
Pandánál ez van:
Pandawill free shipping $0.00 ...............(single battery send by Singapore Post , dual battery send by Deutsche Post)
Reg Airmail By Singapore Post $4.24 ............... Delivery time? (Recommended)Most, ha SingPost-ot akarok, akkor melyiket kelll választanom?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok!
Van magyar nyelvű rom erre a Haier W718.-ra ?
(#21593) laslie92 30 dollár fölött automatikus a TR,
[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Dr.Zoo
őstag
Akkor itt van a kopterem is vhol.... dec. 10 óta célorszàgba elküldve státusz... (tennap havernál teszteltük a karácsonyra kapott kopterét....... )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
sputyi70
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest