- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
mymemoriról szeretnék rendelni, ŐT egészen pontosan, hogyan kell kérni, hogy ne sima levélként küldjék, és kizárjam a legkisebb lehetőségét is a levél elvesztésének. (1.hsz-ben olvastam, hogy a postán nem lehet reklamálni levél esetében)
-
Ben.93
tag
laslie92
A posta.hu-n sajnos csak 30.-át jelez legközelebbi szállítási napnak, pénteken még nem lesz kézbesítés sajna
-
laslie92
senior tag
válasz lord.lakli #21504 üzenetére
Már az is jó ha akkor megkapom remélem ki adják a vámhatározatot és megkapom 30 án!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
üszök
őstag
Boldog békés karácsonyt mindenkinek !
Minden csomag jöjjön meg időben,sarc mentesen jövőre.Nekem is van egy SG végű csomagom ami nem ért még ide,nem volt fontos,csak karácsonyi ajándék lett volna.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
RVR400
veterán
Az Antelife kapott tőlem még egy esélyt, jó áron találtam náluk olyan tepsit, mint az enyém (5.8"), megrendeltem most. 2 hetet kapnak a feladására.
-
-
Dr.Zoo
őstag
Boldog karàcsonyt mindenkinek!!
(azért reményledek, hogy még idén hazaér a quadrocopter, ha igen, tolok fel a tubera egy vidit csak nektek......)
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
maj-viktor
őstag
Hello!
Többször rendeltem már tőlük, EU-n belülről jön (rendszerint Svájc vagy Hollandia a feladás helyes elsőbbsségi - Priority Mailként adják fel... de nem regisztrált (trackedként)
Általában hétfő délután leadott / kifizetett rendelés péntekre mindig a postaládámba volt!
Állítólag ha elveszne a csomag, kártérítenének, nekem szerencsére mindig megjött 4-6 munkanap alatt...Elején én is paráztam tőlük, hogy nem regisztált postaként küldik ezért rájuk írtam, hogy plusz 1-2fontért még nem-e adnák fel regisztált postával!?
A válaszuk az volt, hogy NEM és ne aggódjak! (mondjuk ezt nem értem, ha kifizetném a plusz track díját miért nem akarják így feladni...)Szóval nyugodtan rendelj tőlük, viszont nem fogják regisztrált postával küldeni még ha kéred se - én megpróbáltam rávenni őket!
Meg van olyan hülye szokásuk, hogy egy rendelést is külön osztják és 2 csomagba kapod meg! Én elején furcsáltam, mostmár megszoktam... ahogy írtam - Svájc & Holland forrásból jön!
Most is rendeltem 2db 32GB-os Kingston micro SDHC Class 10-et egyszerre rendeltem meg - egyszerre fizettem! Múlt hétfőn, az egyiket megkaptam pénteken (a svájcból feladottat), a másikat meg hétfőn...
Ezt írtam nekik annó szeptemberbe:
"...Thx for a message! Today i got the 2nd pack too!
Thx for fast shipping!
My last question is, next time can send with trackable tracking number for +cost (+2-5$)!?"Válasz:
Dear Viktor,Thank you for letting us know your order arrived safely.
Unfortunately we are unable to offer recorded delivery.Your custom is greatly appreciated.
Best Regards
Katharina Hansen[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
petya0426
tag
Egyébként lehet buta kérdés, de miért késnek ennyit a termékek ? A napokban kaptam meg egy csomagot amit még szeptember közepén rendeltem. Hol állt ennyi ideig ? TN nélkül jött, tehát még sejtésem sincs. Valamelyik repülőtéren félre dobták? Nem hajóval jött, hanem air mail-lal, tehát repülővel, pont ezért nem értem, hogy mitől lehet ez a három hónapos csúszás.. vagy több országon keresztül jön, s minden országban áll több hetet??
-
Zeki
nagyúr
válasz petya0426 #21519 üzenetére
- lezuhant futárgép - sok posta visszamondta a litiumos akkukat, vagy 1 teló 1 akku. mindent átvilágítanak
- volt kínában 1 hetes ünnep ősszel
- az aliexpress minden világrekordot vastagon megdöntve értékesített, szintén ősszel.
- jött a Karácsony
- rossz napja volt a kínai melósnak
-
andras888
aktív tag
válasz RVR400 #21508 üzenetére
Én is szenvedtem velük, mindig csak a disputra reagálnak. Most rendeltem dhl el 11-én de 16-án kaptam egy kamu tn-t 4. E-mail-re amiben szerepelt a mágikus disput szó, majd 22-én kaptam a nav sms-t peresze mondanom sem kell, hogy semmi hasonlóság nincs a két tn között. Csak 19-én adták fel, írtam nekik, hogy ez nem volt szép és azt kamuzták, hogy két követési szám van és ők nem tévedtek, nem lettek szimppatikusak.
-
laslie92
senior tag
Na 30-án már biztos megkapom a JIAKE P6 készüléket!
2013.12.23
14:03
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decisionGalaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
csdm
senior tag
válasz maj-viktor #21518 üzenetére
Köszönöm válaszod! kellemes ünnepeket!
-
Endura69
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és kellemes semmittevést (de nem semmit evést)
Kinek jött már úgy meg csomagja,hogy dispute-t nyitott,mert lejárt a szállítási határidő,visszakapta a pénzt és ezután kapta meg a csomagot?Nekem két vitám volt,mindkettőt lezárták tegnap az én javamra,erre ma látom,hogy az egyik megint nyitva van,pedig még emailt is küldtek,hogy visszautalják az összeget és akkor láttam is,hogy lezárták,ezért nem értem.Ahogy látom,náluk nincs karácsony,mindenki dolgozik.Te is fiam,Bluetooth?
-
janek69
senior tag
válasz Endura69 #21525 üzenetére
Nekem jött már meg cucc úgy,hogy visszakaptam a pénzt előtte.Az egyik 1 tablet volt a pandawillről,a másik egy telefon alkatrész. Természetesen utána felvettem a kapcsolatot velük és kifizettem újra. Szerencsére ilyen esetben is ugyanannyit fizetsz,max az árfolyam változás miatt jársz jobban vagy kicsit rosszabbul.
Én a pandawillnél pár dollárt alkudtam,mert volt egy kicsi hiba a tableten. Nagyon szar helyen adják fel a cuccot,mert 70 nap után jött meg,viszont valóban feladta akkor amikor írta,mert ott volt a postai dátum.Persze nekem írtak fűt-fát... Amit a pandában útálok,hogy a cuccok nagyrészét azután szerzik be,hogy megrendelted. Van,hogy 2 hétid sem történik semmi,nem küldik mert nincs raktáron,de neked nem írnak semmit,csak lapítanak. -
Evita85
tag
Sziasztok! rég irtam,még az aksi mizéria folytán... De most találtam egy hasznos táblát.Nézzétek meg...
-
laslie92
senior tag
sziasztok elég hülye kérdés!
De még soha nem vámoltak meg
Honnan fogom megtudni mennyit kell fizetnem?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
péter28
tag
Sziasztok!Ismét egy kérdésem lenne.Megnéztem pár kínai webshopban a Huawei ascend p6-ot,és azt láttam,hogy onnét rendelve sem lenne olcsóbb mint itthon sőt,ha rászámolom még az áfát drágábbra jön ki.Az ismertebb kínai márkákra nem igaz,hogy kintről olcsóbban lehet beszerezni?
-
Ben.93
tag
China post ezt miért csinálja, vagy lényegtelen?
2013-12-24 23:06, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-12-23 23:06, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-12-23 15:31, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-12-21 19:25, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted -
gipsztigris
addikt
Sziasztok, szép estét!
Csak érdekességképpen.....
Minideal-től rendeltem egy Zopo ZP700-at dec.23-án +15.99 USD DHL Express szállítással. Most néztem a DHL nyomkövetőjén, hogy Lipcsében van a telefon. Szerintem 27.-én vagy 30.-án kihozzák.
Szóval, ha mindenütt lenne ilyen 20 dollár alatti DHL posta akkor nagyon érdemes lenne úgy rendelni! Nyilván, csak a nagyobb értékű dolgokat.(#21538) Meggyi001
Az még jobb![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
veterán
válasz gipsztigris #21537 üzenetére
Én 2 hónapja rendeltem 2 telót a tmallbox-tól, akkor nekem 9 usd-t kellet ráfizetni a DHL-re.De nem volt express,csak normál...de így hamar itt van az biztos, ezentúl is csak így fogok rendelni, az biztos, nem akarok idegeskedni 30-60 napig...
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Pipo tabletet honnan érdemes rendelni, ahol vámmal nem faragok rá..?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz Stanley-B. #21540 üzenetére
Igen ezt tudtam, most meg is láttam a nagy piros szöveget jobbra
Köszönöm a válaszod!“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
El_Diablo
tag
Ilyet kapott már valaki az Ali-tól?
The supplier is recently found to have unsafe trading activities. To protect your trade safety , we have decided to check this order, please be patient and wait for further instructions from us.
-
Stanley-B.
őstag
vkinek van esetleg ötlete, hogy hogyan lehetne rendelni GPS-t Kínából? ugye a kínaiak mindig ráteszik a hamis iGO-t, ami miatt gondolom a vámon ha megfogják, már kobozzák is el. Nekem nem kell a hamis szoftver rá, csak a készülék, szoftverem van, de nem akarom, hogy emiatt ne kapjam meg.
-
Endura69
csendes tag
válasz El_Diablo #21542 üzenetére
Volt már egy pár ilyenem.Ez az adott bolt fagyasztása.Valamit elkövetett a boltos és ezért fagyasztották.Nem biztos,hogy azzal a termékkel kapcsolatban történt ez,amit rendeltél,ezért ha már úton van,valószínűleg meg is kapod,de nem tudsz visszajelezni,ezért ha még akkor is fagyasztva lesz,amikor megkaptad a terméket,nagy valószínűséggel visszafizetik az árát.
Te is fiam,Bluetooth?
-
veterán
válasz Stanley-B. #21543 üzenetére
Én ezt úgy csinálom h a Tmallbox-tól rendelek mindig, jóban vagyok Justin-nal, ő ott melozik, aztán skype-on mindig megdumálom vele hogy hogy jöjjön az árú. Cimbizz össze valamelyik webshop-nál dolgozó sráccal ....
https://gamergep.hu/
-
üszök
őstag
válasz Stanley-B. #21543 üzenetére
Ezek itthon is fillérekbe kerülnek nem? Vagy rég néztem az árakat?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest