- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Üdv!
Ha kis értékű dolgot rendeltem, amihez nem jár követési szám és közeleg a 45 nap (Paypalon fizettem) érdemes lassan ott jelezni, hogy nem kaptam meg, akár az utolsó napon?
Erről hiába levelezek a webshoppal, gondolom ő sem tud mit mondani. -
Outlander
addikt
válasz citkar #19252 üzenetére
Én a 42-44 napon szoktam, nyomni egy disputot h nem jött meg...
Erre vagy reagálnak vagy nem, általában "please bepatiente", aztán a 45. napon meg átnyomom claim-ba... és rá pár napja eldönti az paypal h jogos vagy sem.
Általában 99% h a paypal visszaadja....Egyébként az a szomorú h mindig a kézbesítőnél , itthon tűnnek el a dolgok...
Hiába na, csak itt vagyunk a vadkeleten...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
törölt tag
Nem vagyok türelmetlen, de a DHL express 24 óra alatt 2 x is azt írta: feladó állomáson feldolgozva...
Mikor fog ideérni Hongkongból ?
-
hege21
aktív tag
RC.......CN
2013.10.31
20:23
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.02
13:41
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.03
00:15
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.30
10:04
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.11.30
10:34
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.11.30
17:56
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
Dr.Zoo
őstag
RB724xxx696CN
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/02 07:20:52
2013-11-21 16:58, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - China:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/12/02 07:20:52
2013-11-23 00:00, 出口总包互封封发, 厦门国际, 匈牙利
2013-11-23 00:00, 出口总包互封开拆, 厦门国际, 匈牙利
2013-11-21 00:00, 收寄局收寄, 美仁宫, 匈牙利
======================================
Power by www.17track.netSzerintetek kezdjem el izélgetni az eladót, hogy mivan??
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
janaman01
addikt
hát gyerekek.....mit mondjak......van egy 3 dodos cn es csomagom, ami vám elött van....erre ma csönget a postás és hoz egy csomagot....kibontom , mondom mi az atya uristen ez ? ...........ez nem a 3 dodos csomim az tuti met az egy boritékban elfér....de akkor mi ez a csomag ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nincs is ilyen cn es számom sehol..... és ráadásul szerintem tuti vámos lett volna ennyi kütyü.....
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
Hétfő, December 02, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
6 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:55
1 Csomagok5 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:29
1 CsomagokVasárnap, December 01, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
4 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 18:11
1 Csomagok3 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:09
1 Csomagok2 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 16:07
1 Csomagok1 Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG 14:00
1 Csomagok -
janaman01
addikt
válasz Dr.Zoo #19264 üzenetére
nem nem...az enyém ide jön, és vám elött van közben kideritettem, hogy akitöl rendeltem a 3 dodos cuccot, annak szétnéztem a cuccai között ( alin), és ezt is megtaláltam nála, 1 order-el amit braziliában rendelt valaki 5 db -ot...na erre varrjatok gombot...
US $17.40 x 5 pieces
szegény brazil kollega várhatja ehehehehe
[ Szerkesztve ]
-
Jimboow
csendes tag
Srácok, mi a helyzet a kettős adózást elkerülő rendeletekkel?
Mert teszem azt, amit kínában megvásárolok(online nyilván) az nagy valószínűséggel már adóztatva van ott. Szóval akkor kishazánkban nem adóztathatnák meg még egyszer elvileg... Tehát ha mondjuk kérek egy levelet a kínaitól, hogy írja le, hogy megvan adóztatva a terméke vagy adja adó nélkül(ez nyilván nem fog bekövetkezni) akkor azt bemutatom a vámnak, akkor nem tudnak mit csinálni, igaz? -
Brave_86
aktív tag
válasz Joachim #19170 üzenetére
Sziasztok !
Most hívott a postás, hogy ott áll a csomaggal a kapuban. (én meg sajna dolgozok így nem tudtam átvenni)
Azt mondta a postán is át tudom venni 10 napon belül bármikor.
Amúgy a posta nyomkövetése még nem frissült, ott áll, hogy vámkezelve.
Nem is reméltem, hogy a mai nap már postázzák. -
janaman01
addikt
És ami a legbosszantób, hogy ez a küldemény , ami nem is az enyém, .....23. án lett felvéve, és már a kezemben van sima CN es...amiket meg várok....több hét....marha bosszantó...
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Nem tudom kinek segítség, vagy kinek nem, de nekem a mai napon megérkezett a csomagom (igaz, átvenni csak holnap tudom, mert nem vagyok Pesten)!
Vámot kellett rá fizetni, de ez bele volt kalkulálva. -
Joachim
tag
válasz janaman01 #19271 üzenetére
Ez egy rádiós távvezérlésű kapcsoló, irányváltóval, amelyet lehet használni motoros redőnyöknél, de mivel relés és független kapcsolású, gyakorlatilag bármilyen berendezés kapcsolható vele.
Lehet 12-24 V-os, vagy 230V is 10A-ig!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
hunaqua
addikt
válasz Jimboow #19272 üzenetére
A Kínából jövő cuccok szerintem nettó árak . Sőt Japánban ha megmutatod az útleveled,már akkor is nettó áron kapod.Igaz,ott bele rakják az igazolást az útlevélbe,és a határőr veszi el a papírt.
De a kettős adóztatás is csak az EU-n (két EU-s ország) belül tiltott.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Brave_86
aktív tag
válasz Brave_86 #19273 üzenetére
Ha ma hívott a postás, hogy megjött és ki is vitte, csak nem tudtam átvenni és megadta, hogy melyik postán vehető át, akkor ha ma estére megyek hazafelé a melóból beugranék érte át is vehetném a csomagom?
Gondolom elég az csomagszám és az igazolványom. Szükség van az értesítőre is amit bedobott, vagy az mellékes? Köszönöm. -
citkar
addikt
-
janaman01
addikt
válasz Joachim #19279 üzenetére
az a baj, hogy nem valami helyett kaptam, a csomagot, hanem csak úgy...ugyanis az én csomagom, szombaton lett vám elé állitva.....hazaértem, abban a pillanatban, hozta a postás , na mondom magamban ez gyorsan levámolták....és akkor jött a döbbenet....az enyémet utána ellenőriztem, és még mindig vám elé állitva.....
-
poffsoft
veterán
Urak!
dealextremes telefon rendelés most érkezett.
A csomagban szépen benne van a doboz, papírok, meg a füles.
Telefon, tok, töltő, kábel, akksik nyista.
Ilyenkor mi a menetrend?
Ticket, posta, vagy hol kell reklamálni?[ Szerkesztve ]
-
-
Joachim
tag
válasz Brave_86 #19288 üzenetére
Nem biztos, hogy ma át tudod venni és nem az értesítő hiánya miatt, hanem azért mert a kézbesítők este adják le a küldeményeket.
Jártam már így egyszer, hogy a kézbesítés napján, majdnem zárás előtt mentem a postára és mondták, hogy csak holnap tudom átvenni.
Úgy emlékszem az értesítőn is az szerepel, hogy a kézbesítés napját követő naptól vehető át...
Persze egy próbát/telefonhívást megér![ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
hunaqua
addikt
válasz Jimboow #19285 üzenetére
Kapott már Kínából valaki olyan számlát,amin az Áfa fel lenne tüntetve?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Joachim
tag
Félsiker...
Ma délben "Célországba megérkezett" a 18-i feladású SG-s rendelésem!
És döbbenet: 17tack, 4px még azt mutatja, hogy célországba elküldve, a Magyar Posta oldalán viszont már megérkezett státuszban van:2013.11.18
16:44
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.12.02
12:12
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryMár csak a vámon kellene átvergődnie!
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
cekkk
veterán
Úgy nézki a Tmall-s csomagomat ami 27-én érkezett meg azt megfogták.
Amikor a vám küld egy levelet, abba van egy telefonszám, azt valaki megtudná adni nekem, mert nem találom a korábbi levelet.
Köszönöm!
-
cekkk
veterán
válasz szili.tamas1 #19298 üzenetére
Akkor a posta
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...