Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
T. cikkíróknak és szerkesztőknek is felelősségük van a kommunikációs panelek használatában és közvetve a Greenwashing-ban. Ezért nem ártana kicsit korrektebben fogalmazni...
Egy tárgy nehezen lehet lehet környezet tudatos (az az AI korszak még kicsit odébb van), a cég az lehet, de ezt end-to-end folyamatként kellene értelmezni. De semmiképpen nem a rövid használati idejű, erősen divat termékekre.
KICSIT KEVÉSBÉ KÖRNYEZET SZENNYEZŐ ≠ KÖRNYEZETBARÁT
-
MrOomen
tag
Valamennyire azért lehet tudni...
PD töltés van most Samsungnál is, amit 2026-tól kötelezően mindennek ismernie kell. Ergo veszel egy Xiaomit, azt is kell tudnia majd töltenie (de bármi Apple-t most is gond nélkül tölt).
Ha a teló ismeri a QC4-et, abba is bele van integrálva már a PD támogatás. -
Ricardo
titán
Így van. Pont a Samsung az amelyik hisztis a saját töltöre. Töltöfej kábel kombón amin a redmi note 9 pro gond nélkül feltölt pikk pakk a Az S21 28 órát ír töltési időnek. A nem samsung wireless töltőn szintén megy a hiszti hogy " Nem kompatibilis" ezért nem meg: a gyorstöltés csak a normál. De az a lényeg hogy van itthon.
-
Kevin8997
tag
Olyan szinten jön a greenwashing, hogy már vagy érdektelenségbe csap át vagy vicces. Nálunk a cégnél is nyomják a marketinget de semmit változtattak, csak ezzel több terméket adnak el szerintük.
-
csubííí
senior tag
...vesz egyet és le van tudva 5-10 évre
Már előttem más is leírta, ez nem egészen ilyen egyszerű. Nem tudni milyen lesz a következő készüléke, az milyen töltési sebességre lesz képes és milyen töltési szabványt fog használni."Meg azon az oltáron hogy mindenki kérné az ingyen töltőt, csak azért mert ingyen van."
Ennyi erővel az akkumulátort se adják a készülékhez, minek, azt is lehet venni külön.
-
VivienR
tag
Akkor lenne igazán környezet tudatos a Samsung, ha pl a 9+-os tablet továbbra is kompatibilis lenne a 7+/8+-is kiegészítőkel, de lényegében úgy tervezték meg, hogy ne legyen...
-
Noukoum
veterán
válasz
adamklark #13 üzenetére
Na látod, akkor neked is van otthon.
Úgy vagyok vele, hadd tudja jobban a vásárló mire van szüksége és ne a gyártó diktálja a dolgokat.
Maximálisan egyetértek. Majd ha én akarok veszek adaptert kábelt olyat amilyet akarok, ne erőltesse rám a gyártó azt amit ő kigondolt.
-
adamklark
senior tag
Van. Csak nem az új fajta (USB C), kemény 2db USB A (egy telefon egy órához). Bár most van C is ugye . Meg úgy általában nem romlott el még nekem semmi (legutóbb active 2 halt meg Balatonban, de töltő /telefon /számítógép stb köszöni megvan, vigyázok a dolgaimra).
Úgy vagyok vele, hadd tudja jobban a vásárló mire van szüksége és ne a gyártó diktálja a dolgokat.
-
adamklark
senior tag
Eddig ha eladtam bármit adtam hozzá a töltő "brick-et" ha kérték. Például új telefonhoz kellett újat vennem hiszen két oldalról USB C a kábel , USB A brick meg nem jó hozzá, hozzá vágták plusz csomagban ami elég erősen pazarlás (egyszerre lett rendelve) . Régen ugye magában a csomagban volt az a tartozék.
Ezért is írtam ironikusan hogy mi az hogy nincs 300db a fiókban.
-
Noukoum
veterán
-
Silεncε
őstag
Egyszer jutnánk el oda, hogy fossá büntetik a greenwashingot...
-
prolad
addikt
Nincs, honnan lenne? Egy telefonhoz egy töltő jár, ha megy a telefon, megy a töltő is.
Noukoum
Valóban nem, de akkor is adtak egy pofont a környezettudatosságnak a környezettudatosságra hivatkozva. Visszajönnek a cserélhető akksik, azt se adnak a telefonhoz, mert hát biztos abból is van otthon egy csomó. Ha le akarnak húzni, akkor legalább ismerjék be. -
adamklark
senior tag
-
prolad
addikt
Mi lenne ha a környezettudatosság jegyében adnának töltőt a telefonhoz? Akkor nem kellett volna vennem egy külön csomagolt és utaztatott terméket, csak azért hogy a telefont használni tudjam.
-
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Ez nekem is fura, hogy dobnak még egy kis (legalább részben) újrahasznosított műanyag szart a piacra a környezettudatosság jegyében
de legalább vegán
(amit szintén nem értek, mert fosszilis eredetű kőolajszármazékból készül).
-
Fritz Teufel
addikt
A PVC meg a környezettudatosság nem értem hogyan jön össze. Még ma sem teljesen megoldott az újrahasznosítása. Láthatóan tele vannak festve ezek a holmik. Éppen ilyen festékeket fejlesztünk. Semmiképpen nem a környezettudatosság ugrik be nekem a műanyag festékekről, nem beszélve a hozzájuk felhasznált anyagokról. Körülbelül 3-4 évente kerül tiltásra egy-egy összetevő a veszélyessége miatt.
Mintha az autógyártók az Ad-Blue bevezetését reklámozták volna a környezettudatosság jelszóval.Más: környezettudatos körülbelül én lehetek, nekem van hozzá processzor katedrám ergo tudatom, de mondjuk a karórámnak nincs, akár mennyire is "smart". Az óra pántjának meg pláne nem. De lehetnének ezek mondjuk környezettudatosoknak való tartozékok. Aztán, hogy aki ilyen használ mennyire környezet tudatos az más kérdés. Főleg, ha csak divatból veszi és eldobja ha megunja vagy mert már nem divatos, és veszi a következőt. Akkor környezettudatos valaki, ha akkor dobja el, ha elhasználódott. És csak egy-egy ilyen tartozékot birtokol mondjuk funkcionálisan (egyet edzéshez (szilikon), egyet kényelmes mindennapi használatra (szövet) és mondjuk egy elegánsat (bőr).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rendkívül egyedi és, mondjuk úgy, erős dizájn jellemzi az új kollekciót, de a Pokémon és a Minionok azért errefelé is ismerősek lesznek.
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Videó stream letöltése
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest