- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #11152 üzenetére
Platform, eszköz?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #11157 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert két linuxos eszköz közül egyiken sem jelentkezett, és úgy látom az elmúlt napok hozzászólásából, hogy főként Androidot használók panaszkodnak ilyen-olyan hibákra.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
blakey
titán
válasz ViktorHUN79 #11166 üzenetére
Csak Androidra fejlesztik, tehát nagyobb a valószínűsége, hogy több eszközön is jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Keef_Lee
senior tag
válasz ViktorHUN79 #11217 üzenetére
Addig Ok, hogy droidon ezt lehet, de OSMC-be integrálva van... Úgyhogy várom majd a javítást. Számomra meglepő, hogy a pvr funkciók mostohák. Le is volt tiltva frissítés után. Nekem kellett újra engedélyeznem.
-
blakey
titán
válasz ViktorHUN79 #11281 üzenetére
Mi a gondod vele? Androidon valóban botrány, de LibreELEC és OSX alatt nem érzem botrányosnak, amire használom az mind jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
urgoz
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #11400 üzenetére
Olyanom nincs...
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #11521 üzenetére
Jogos. Köszi a kiegészítést!
-
Mr Dini
addikt
válasz ViktorHUN79 #11852 üzenetére
Szia!
Nekem eddig is tökéletes volt Nexus 5-ön a Kodi v17 a kezdetektől (a Play store verzió nem ment rendesen, de a Kodi oldaláról leszedett igen).
De a changelog szerint igen, kijavították a python problémát elméletileg.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Liph
újonc
-
Noxy
veterán
válasz ViktorHUN79 #15596 üzenetére
Igen.
De én úgy vagyok, ha valami működik akkor nem ba..tom, mert magasabb ver..szám.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #15598 üzenetére
Egyébként nem android alatt hibátlan. Tudom, ez téged nem vigasztal, csak azért írtam le, hogy ne az legyen az általánosítás, hogy szar a 17.x, mert nem az.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz ViktorHUN79 #17900 üzenetére
PVR kliensben, logo, xml tv előnyben részesítése.
-
brazos
senior tag
válasz ViktorHUN79 #25947 üzenetére
... Nekem is ilyen boxom van ....
Nem neked egy újabb verziójú procival szerelt boxod van, a kérdezőnek meg az elmondása szerint még egy ilyen cucc van a birtokában, a kettő nem ugyanaz. -
brazos
senior tag
válasz ViktorHUN79 #25952 üzenetére
Persze, utólag javítva a hozzászólásodat! -UGYANIS AZ EREDETI BEÍRÁSKOR A MAJDNEM MÉG NEM VOLT BENNE, LÁTTAM!- látszik is, hogy utólag javítottad ki magad, most meg nyavajogsz itt, felejts el!
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26750 üzenetére
Ugyan nem ismerem az összes spotify addont, de free accal használhatót biztos nem fogsz találni.
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26753 üzenetére
Mert oda a spotify csinált dedikált alkalmazást. A kodin egyrészt csak sufnituning van, másrészt a spotifynak valami connect funkciója kell mindhez, ez meg csak a premium accal működik.
-
vargalex
Topikgazda
válasz ViktorHUN79 #28564 üzenetére
Pontosan mit kellene tapasztalni? Nálam a 6.6.0-val nincs semmi gond (testing repo-ból).
Szerk.: Mondjuk én saját API key-t használok...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Shade45
senior tag
válasz ViktorHUN79 #28583 üzenetére
Nem vagyok programozó, de szerintem ez lehet a legközelebb a valósághoz:
"Egy nyilvános API segítségével lehetséges egy programrendszer szolgáltatásait használni anélkül, hogy annak belső működését ismerni kellene." -
cof
veterán
-
cof
veterán
válasz ViktorHUN79 #28597 üzenetére
Furcsa, én is ma tettem újra a CE rendszert és alapból ilyen, 6.6.0 verzió. Csak simán rákerestem a Kodiban a kiegészítőknél és úgy telepítettem, semmi *.zip meg másolgatás.
Rávetettem magam én is erre az API témára, már kész is.
Tudom már miért hanyagoltam ezt, a fenének sem volt kedve annyit gépelni CE alatt távirányítóval, most Windows alatt megcsináltam, de jó ötlet volt ez az api_keys.json. Csak másolom ide-oda és működik mindenen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pube111
senior tag
válasz ViktorHUN79 #31028 üzenetére
A kodiban a kikapcsolásnál van időzítő.
Vagy androidon yatse plusz egy bash script is megoldás. -
pube111
senior tag
válasz ViktorHUN79 #31030 üzenetére
Ja, hogy androidos box. Azt hittem, CE + android telefon.
-
mikrofon
veterán
válasz ViktorHUN79 #31030 üzenetére
Androidban benne van alapból, az energiabeállításokban megadott idő tétlenség után elalszik. Tehát a Kodi kilép, aztán az android elaltatja a box-ot.....
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz ViktorHUN79 #31033 üzenetére
Keress valami időzíthető leállítás app-ot a Play áruházban, kulcsszavak pl. power off timer, sleep timer...
De ez itt kicsit OFF.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pube111
senior tag
Yatse- ban:
egyéni utasítások, hozzáadás, médiaközpont, beépített hívás.
Megjelenített név: kikapcs 1 perc
Beépített hívás: AlarmClocl(Timer,Shutdown,01:00) -
mikrofon
veterán
Az elalvás át lehet állítani. Igazából megadott idő után három dolgot lehet beállítani: Sleep, Hibernation, Shutdown.
Bár gondolom az áramellátást nem szünteted meg, tehát a hálózati adapterét nem választod le az elektromos hálózatról, így pedig nem fogyaszt sokkal többet alvó állapotban. Biztos vagyok benne, hogy a környezetedben nem ez a legnagyobb fogyasztó, aminek az alvó állapotban tartásával a legtöbbet teszel a környezetvédelem ellen.
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Sleepy watchdog - azt csinálja, amit beállítasz. Akár ki is kapcsolja a boxot és a TV-t is, ha jól emlékszem.
-
nagyfejü
őstag
válasz ViktorHUN79 #31376 üzenetére
igen
-
tcsaba007
tag
válasz ViktorHUN79 #31390 üzenetére
Úgy tudom a Videa variált és nem megy a link feloldás...
-
vargalex
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest