Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #1993 üzenetére
Minden belépésnél újratölti a KODI! És ha bekerül pl. a Zemlén TV akkor azt észre veszed majd!
-
pakpak
csendes tag
válasz ViktorHUN79 #2002 üzenetére
Rakok be, keresek, de megszűnhet, igyekszem figyelni a friss címeket.
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #2017 üzenetére
Igen! Mivel nem a gépeden van a csatornalisra..
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #2035 üzenetére
Használd a keresőt Kolléga már írt róla pár szót. [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
viperabácsi
addikt
válasz ViktorHUN79 #2258 üzenetére
Én űgy használom , hogy a videók-fájlok- nál betallózom a saját m3u-t tartalmazo mappát.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
xsipi78
tag
válasz ViktorHUN79 #2273 üzenetére
Köszönöm!
-
dugesz77
őstag
Angol adókhoz még ebből lehet csemegézni jó párat Sok a BBC-s. Illetve lehet csak az m3u kell rendbe szedni és akkor mindhez lenne.
-
alázógyík
addikt
-
urgoz
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #2258 üzenetére
http://www.bbtsip.tv/iptv-simple-client2.html
Itt kiválasztod a kodi verziódat a felső menüben, aztán letöltöd a hozzá való zip fájlt. Kodi alatt installálod, úgy mint egy addont (install from zip file / telepítés zip fájlból). Ezzel lesz egy PVR IPTV Simple Client2 nevű PVR ügyfeled, amibe berakhatod a saját listádat. A beállításnál érdemes a "Csatornaszámozás innen kezdődik" rublikába egy az első lista méreténél nagyobb számot megadni, különben a két lista csatornái keverve jelennek meg.
Amúgy tetszőleges számú iptv simple legyártható ennek mintájára, a zip-ben levő addon.xml fájlban kell a 3. és 5. sorban átírni a sorszámot, és telepíteni.
A dolog nem mindig működik, van hogy csak az egyik lista jelenik meg, kísérlezezgetni kell...[ Szerkesztve ]
-
pakpak
csendes tag
válasz ViktorHUN79 #2384 üzenetére
Elvileg úgy lett kitalálva és kialakítva, hogy a rádiók a lista aljára kerül, tehát aki akarja oda lapoz és azt hallgat amit akar, sok más lejátszó mellett a kodi is kitűnő program rádiózásra is. persze a választék - hát tessék -
Hmm, de jó, hogy nem vagyunk szolgáltatók!
Semmi kötözködés
-
remex
tag
válasz ViktorHUN79 #2435 üzenetére
Erről is volt már szó korábban, a fejlesztők külön felhívták a figyelmet rá, hogy Kodi alatt részükről nem lesz fejlesztve TV előfizetéshez kapcsolódó addon.
(pl. Horizon Go, TV GO, HBO Go, Digi Online stb) [ Szerkesztve ]
-
noni76
csendes újonc
válasz ViktorHUN79 #2457 üzenetére
Ne haragudj Viktor de miért tüntetnéd el örülj hogy rádió is van. Egy két embert tényleg nem értek itt a fórumon ez nem jó az nem jó örüljön mindenki hogy van amit lehet nézni vagy hallgatni
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #2459 üzenetére
Légy szíves, szedd ki a listádból a rádiókat, ne hisztizzél A listával kapcsolatos hozzászólásokat pedig tedd OFF-ba Köszönöm
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #2462 üzenetére
Nyugalom!!!
-
Geripapa
aktív tag
rendszer-beállitások-megjelenités-beállitás-radio megjelenites pipa kivesz és örül...
igaz csak fejböl nyomtam szóval nem feltétlenül helyesen irtam de valami ilyesmi.
amúgy benne van az egy egyik forumtársunk álltal készitett videoban is...
[ Szerkesztve ]
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
Mike88
senior tag
Nálam nincs 1 rádió sem beállítva (nem iptv-t használok), de szerintem úgy, ahogy az ÉlőTV, úgy a Rádió menüelem is inaktívvá tehető. Hogy most ez megoldható-e mindegyik skin-nél abban végképp nem vagyok biztos. Egy próbát megér: Rendszer-megjelenés-felszín-beállítások-főképernyő-főmenü beállítása, s itt skintől függően más-más módszerrel törölhető 1-1 menüpont avagy hozzáadható, de azt nem tudom, hogy előbbi mindegyiknél megtehető-e. Használj Aeon Nox skint, sőt még jobb ha Aeon Nox 5 - Maniac skint használod, ennél pl. az EPG két soros lesz, szóval van now-next infó, az infósávon, továbbá video-audio információk stb. Aeon Nox 5-öt SuperRepo-ban megtalálod.
-
Mike88
senior tag
válasz ViktorHUN79 #2477 üzenetére
No, hát arra lehet ez megoldás, amit írtam, nem feltétlenül, de egy próbát megér. No, megpróbálom, bemappelek pár rádió csatornát, s akkor kiderül érdemes-e egyáltalán foglalkoznod vele.
Szerk.: Működőképes a dolog, olyannyira, hogy mint kiderült én már töröltem is, mert csak foglalta a helyet. (Aeon nox-nál megteheted azt is, hogy almenübe teszed, s akkor mégis elérhető, de mégsem használ föl egy menüpontot. Mind1, majd kitapasztalod.)
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
válasz ViktorHUN79 #2497 üzenetére
Windowson lehet nincs, de androidon meglehet hogy automata frissül.
ahogyan Arolotifar világított rá erre.¯\_(ツ)_/¯
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #2630 üzenetére
Nincs más lista!!
Nem is értem miért lenne, még utalni sem utaltam rá. Kb ezzel van tele a privát postán is...
Mai naptól érvényes!
-
Dolphine
addikt
válasz ViktorHUN79 #2729 üzenetére
De sok választ kaptam, köszönöm!
ViktorHUN79 Ez sajnos, csak távszabályzó, vevőegység sehol, anélkül, meg nem megyek sokra.
doberman Nem rossz, nem rossz!
elmouse A fő problémám a következő!
Adott ez a légegér. Van mellette egy normál egér is. A legnagyobb bajom, hogy teljesen eltünteti a kurzort, akkor a normál egér sem használható.
Vagy az lenne a jó, hogyha a giroszkópot ki lehetne iktatni és akkor aktiválni, amikor én szeretném, vagy a kurzort ki be lehetne kapcsolni, akkor lehetne a normál egeret is használni KODI alatt. Érthető, hogy mit szeretnék?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
roenick
csendes tag
válasz ViktorHUN79 #2939 üzenetére
Nem csak Windows alatt sajnos mióta tegnap újra telepítettem a Tv-boxra és az új ment fel a Googleplay ről... folyamatosan lefagy..akad.. nagyon gáz
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #3000 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ezek fizető szolgáltatások, melyek működtetői nem örülnek az ilyeneknek, továbbá szerintem a címfeloldás itt olyan technológiát igényel ami nem olyan egyszerü... de majd megcáfolnak.... nem hiába nincs HBO GO sem és társai
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3010 üzenetére
Ennyire nem lehet nehéz használni a Google-t [link]
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3047 üzenetére
Automatikusan frissül, de neked kell beállítani az automata frissítést, mi nem tudjuk helyetted megcsinálni
-
remex
tag
válasz ViktorHUN79 #3054 üzenetére
Kodi repo telepítése szájbarágósan:
Beállítások - Fájlkezelő
Forrás hozzáadása - Elérési út: - Médiaforrás neve pl.legyen: moviesharkhttp://movieshark.xyz/repository
Kiegészítők - Telepítés zip fájlból - movieshark - Repository - repository.movieshark-1.0 telepítése
(ezt a repo zip fájlt simán is le lehetne valahonnan tölteni és telepíteni, de így eleve a hivatalos honlapról töltöd le a legfrissebb movieshark tároló/repo fájlt)Ezt követően a Kiegészítők - Telepítés tárolóból menüpontban már látható lesz a MovieShark repo is.
Lépj bele és a Video kiegészítő közül telepíts fel mindent amit használni szeretnél.
Az esetleg korábban manuálisan felrakott MS kiegészítők is automatikusan frissülni tudnak most már.Valamint ha a Kiegészítőknél az Auto frissítés: Be értékkre van állítva, akkor a továbbiakban a feltelepített kiegészítők automatikusan frissülni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3062 üzenetére
Még hányszor írod le, hogy mit csinál az Exodus? Remex kolléga mindent leírt ahhoz, hogy automatikusan frissüljenek az MS repóból a kiegészítők. Ha nálad nem működik, az user error
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3064 üzenetére
Pontosan leírta, hogyha be van kapcsolva a kiegészítőknél az auto frissítés, akkor az MS kiegészítők is automatikusan frissülni fognak. Megkérlek, hogy vegyél vissza egy kicsit Köszi
-
remex
tag
válasz ViktorHUN79 #3062 üzenetére
Ha minden úgy van beállítva ahogy leírtam, akkor amint felkerül a repóba az új addon, akkor az automatikusan frissülni fog, ahogyan azt már többen leírtuk.
Az más kérdés, és nem is várható el, hogy huliganboy egész nap ugrásra készen várja, hogy mikor érkezik új addon hogy azonnal frissíthesse a repo-t így előfordulhat, hogy bizonyos esetekben csak 1-2 nap csúszással kerül fel az új addon az automatikus frissítést végző tárolóhelyre, addig csak az itt kirakott linkről letöltve lehet manuálisan frissíteni.
Valamint néhány esetben előfordul, hogy a Kodi "elfelejt" frissíteni, de általában legkésőbb a következő belépésnél pótolja ezt a hiányosságot. Ha minden kötél szakad, a Kiegészítőkben állva rá kell nyomni a Frissítések keresése menüpontra az oldalsó menüben, és ilyenkor újra ellenőrzi az összes létező frissítést minden tárolóban így a MovieSharkban is.
Remélem így már minden igényt kielégítő a válaszom[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz ViktorHUN79 #3388 üzenetére
Mivel a linkek nem saját források hanem innen onnan van összeszedve így több tízezren férnek hozzájuk..Ezért döglenek meg.
Ami itt esetleg lekódolva kerülne listára az máshol szabadon hozzáférhető eredeti formájában.Ez halott ügy véleményem szerint. -
noni76
csendes újonc
válasz ViktorHUN79 #3388 üzenetére
Jah értem hogy a nyaka szakadna le a helyéről akárki is az remélem olvassa. Gondolkodjon már el az hogy ha kiadja mi sem nézzük!
-
urgoz
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #3386 üzenetére
Ha nincs új link, akkor nincs mit frissíteni. Ha meg van mit, és lehetőleg gyorsan, mielőtt még behalna. Ez egy ilyen műfaj.
Amúgy szerintem a lista használhatósága sokkal inkább függ a döglött linkek kitakarításától, mint attól, hogy mikor és mennyi új kerül bele. Sokkal jobb, ha csak 50 adó van, de annak a 98%-a működik, mint ha 500, és a 90% döglött... Pedig a működő adók száma mindkét listában kb. ugyanannyi.
-
válasz ViktorHUN79 #3406 üzenetére
Nekem még egyszer sem működött.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
atyca
senior tag
válasz ViktorHUN79 #3428 üzenetére
Köszi!
Gondolom minden addont újra kell telepítgetni?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #3445 üzenetére
Szia
Töröltem egyik hozzászólásod. Kérlek írd meg privátban pakpak fórumtársnak..
-
atyca
senior tag
válasz ViktorHUN79 #3445 üzenetére
Minden a helyén maradt!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
vazzemiko
tag
válasz ViktorHUN79 #3761 üzenetére
Hi!
A musorujsag nem hozzank tartozik, nem tudunk vele mit kezdeni.
Mindig is ilyen volt, ment is meg nem is...
En nem tudok ertelmes alternativarol...Udv,
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz ViktorHUN79 #3761 üzenetére
Engem is zavart az EPG nem működése, így debug-oltam egy kicsit. A kodi 403-at kap vissza (azaz Forbidden), ugyanakkor ugyan az a link egy böngészőben simán működik. Megnéztem wireshark-al és arra jutottam, hogy User-agent alapján sajnos a Kodi-t szűri az oldal (lehet, hogy túl sokan használják). A youwatch linkeknél használt módszerrel analóg módon azonban módosítható az URL-ben az User-agent.
Nem tudom mennyire etikus a dolog az oldallal szemben (de mivel az xmltv igazából csak port.hu-s linkeket ad vissza, így azt gondolom, hogy teljesen), a megoldáshoz XMLTV URL módosítandó a
http://xmltv.czo.hu/get/hu/7/|User-agent=Mozilla/5.0
URL-re. Így már működik a műsorújság is.
Alex
-
hhatika
tag
válasz ViktorHUN79 #4057 üzenetére
Megy az, a repoban magában kitallózod zipként
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #4057 üzenetére
Települ, csak idő kell neki.
-
htom127
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #4060 üzenetére
Nálam sem települ repoból androidon, én is örülnék a zipnek.
Közben megtaláltam[ Szerkesztve ]
" Bazinga !"
-
aky01
tag
válasz ViktorHUN79 #4237 üzenetére
Nem lehet állítani. Kodi-ban beállított nyelvhez állítja magát automatikusan.
-
gabywap
tag
válasz ViktorHUN79 #4248 üzenetére
:\Users\juzermappa\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.exodus\resources\language
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
Mike88
senior tag
válasz ViktorHUN79 #4602 üzenetére
-
Mike88
senior tag
Valamilyen digitális TV előfizetésed nincs amúgy? Ált. angol hangsávot megszokták hagyni a szolgáltatók, nemzetközi csatornákon.
-
pakpak
csendes tag
Van bent egy pár, de nem igazán stabil, ha találok, berakom/cserélem a linket.
-
gabywap
tag
repository.dnarepo.zip repo letölt és repoból ezt felteszed plugin.video.dnatv-3.0.0.zip van bene USA és UK csatik.
https://drive.google.com/file/d/0B5dGIkJyxHLBUm9hRjI1NlBPcDA/view?usp=sharing
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #5701 üzenetére
Ha figyelmesen visszaolvasol, meglesz a megoldás...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
DoItYourself
addikt
-
djsilas
tag
válasz ViktorHUN79 #11117 üzenetére
Sokszor valamit elvetünk azért, mert új. Én szerintem nyitott vagyok az új dolgokra.... de ez a 17!? Nemcsak, hogy keresem a dolgokat benne, de ha megtalálom, és használnám, akkor még lassabbnak is tűnik az egész KODI, mint frissítés előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest