Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alfa73

    újonc

    Sziasztok!
    Most tettem fel a KODI 16.0 verziót Windows 7 rendszerre Aeon nox felülettel. De két napja nem jutok vele előrébb.
    A filmeket csodásan betároltam. Képek, infók, stb. rendben.
    De a sorozatokkal nem boldogulok. Nincsen olyan igazi sorozatom a rendszerben csak 3.
    A serials könyvtárban, sorozat címe alkönyvtárban, amiben a sorozat részek a könyvtár nevével egyező néven vannak csak mindegyiknél ott van a _S01E01, _S01E02,
    Elég különleges sorozatok, mert a Dóra a felfedező (Dora_the_explorer) és a Go, Diego! Go! mese sorozatok és az HBO-s Terápia első sorozata. Csak a Dórát ismeri fel a rendszer és azt be is állítja, de a másik kettő nem jelenik meg.
    Mivel a Dórát látja, úgy gondolom, hogy nem csináltam rosszul.

    A másik problémám hogy a KODI fő menü szalagján a Film, Zene, Video, stb. mellet létre tudtam hozni egy Mese menüt, de a rendszer sehogy se látja a meséket elkülönítve.
    Van egy Mese nevezetű könyvtáram, amit forrásként hozzáadtam. A mesék meg is jelennek a filmek között, de én azt szeretném, hogy ha a Mese menüre klikkelek, akkor csak a meséket hozza elő.

    Már létrehoztam egy intelligens lejátszási listát is, aminek csak a Mese könyvtár filmjeit kellene tartalmaznia, de nem jelenik meg ott se semmi.
    Valamint a két sorozatot, a Dórát és a Diegot is a Mese menüből szeretném elérni.

    Ha valaki csinált már ilyet, kérem, lépésről lépésre írja le nekem.
    Nagy segítség lenne egy apukának, akinek két lánya ezen a rendszeren keresztül nézi a meséket. (meg Anya a sorozatait, meg a filmjeit. :) )

    Hálával és barátsággal,
    A.

Új hozzászólás Aktív témák