- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz bivalyos #41149 üzenetére
A legtöbb magyar addon a resolveURL-t használja az URL feloldására (kivéve nyilván az RTL Most, TV2 Play). Ha annak sikerül, akkor megy a lejátszás, ha nem, akkor kapod a hibát.
Érdemes a ResolveURL github oldalán az issue-kat megnézni, esetleg issue-t nyitni. Persze, ha megírod, hogy általában melyik oldalról nem megy a lejátszás, vagy logot adsz, többet tudunk segíteni. Egyébként ResolveURL-ből a legfrissebb verzió van nálad?Alex
-
bivalyos
tag
válasz vargalex #41153 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem most telejsen kínai volt, A ResolveURL az egy addon? (mert nem találom) konkrétan most a nezmozi addonba a Micimackó (2011) tűnt fel jobban mert egyik linket se viszi, volt már ilyen szinte minden addonon belül de nem foglalkoztam vele, mert mindig volt másik link ami ment
Üdvözlettel: bivaly
-
gyűrű
addikt
válasz aldebaran #41156 üzenetére
Nézd meg valamelyik újjal, ezek már tudják
a dv-t.
A maven matrix buildok tavaly tavasz óta nem valami jók. Új meg nem lesz már.[ Szerkesztve ]
-
Iceman83
tag
Felraktam Mi box 4Kra új Kodi Nexust de mikor kiegészítőt akarom telepíteni zip fileból nem látom zip-et Kodiba.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
-
-
bovo
csendes újonc
Sziasztok.Raspberryn használok Libreelec-t és általában sorozatokat nézek a Dmdamedia-n a StreamSB-n, de egy ideje nem megy.
Lehet ezzel valamit csinálni?
Filmpapa is akadozik. -
snakebait
senior tag
WonderBox-ból, Kodiból nyugodtan fel lehet rakni a legfrissebbet (20.0 Nexus), nem lesz semmi kompatibilitási probléma mint annak idején Lea és Matrix váltásnál? Vagy inkább még hanyagoljam? 🤔
Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
fatalista22
tag
Nálam a Nexus magától frissült a médialejátszón. Nem tudom, hogy köze van-e a váltásnak ahhoz, hogy a Mozicsillag kapcsolódásnál hibát ír ki, a Netmozinál pedig feloldási hibát, vagy nem létező linket annál, amit a számítógépen meg tudok nyitni.
Ezt most a Búra alatt 1. évad 1. részénél próbáltam ki.
Ha tényleg a Nexus a bűnös, akkor vissza tudom állítani a Matrixot? -
chesterboy
aktív tag
Sziasztok.
A Disney+ és a HBO Max nálatok szinkronizál a Trakt-al? -
Keszi86
csendes tag
Sziasztok. Filminvázióra létezik add?
-
ricse74
csendes tag
válasz fatalista22 #41173 üzenetére
Szia a règebbi verzióba nincs semmi problèma èn mindig 18.9 verziót hasznàlom. A neten talàlsz règebbi verziokat
-
CirrMee
addikt
Próbálta itt valaki a V20 verziót Aeon Silvo Nox skinnel, Twitch addont indítva? Érdekelne, hogy csak nálam jelentkezik a hiba (még a lejátszás előtt valahol beáll/befagy), vagy a skin bugos.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
fatalista22
tag
Mivel android tévén van a kodi, ezért minden kicsit nehézkesebb. Ha felteszem újra a matrixot, hogy lehetne átvenni a beállításokat? A nexus átvette a matrixból, de fordítva is megy?
Még annyit: ha egyszer sikerül újra a matrixot visszatenni, akkor tiltsam le az automata frissítést, hogy ne települjön rá a nexus?[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz fatalista22 #41179 üzenetére
Ott ahol a hálózatot tudod beállítani...Ott van a frissítés a kodiban.
-
clio1998
csendes újonc
Sziasztok!
Miért van az hogy kodin nézem a filmet, és a kép megakad viszint a hang megy tovább?
Nexus van a tv boxon. -
vilga
tag
Az RTL+ kiegészítő megy rendesen? mert nekem se nexus-n se Leia-n nem
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tegnap még ment, ma nem próbáltam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tomi89898989
friss újonc
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Xiaomi tv okosítót használok egy teljesen átlagos hd ready tvhez. Rá telepítettem a Kodi alkalmazást. Jelenleg a Kodi 18.9 Leia verzió fut rajta.
Kiegészítőként behúztam hozzá az onlinestream alatt található repository.onlinestream.zip fájlt, amivel eddig tudtam nézni online tv műsort. Az elmúlt időben a telón lefrissítettem a Kodi alkalmazás nem lépett be az onlinestream alkalmazásba, de a tv-n tovàbbra is működött. Vissza telepítettem a telóra a 18. 9 verziót és hiba mentesen ment minden. Az elmúlt 1-1,5 hónapban mind a 2 eszközön hiba üzenetként ez jelenik meg, hogy nem sikerült csatlakozni az adatbázishoz.... ebben kérnék tőletek segítséget a megoldáshoz, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41112 üzenetére
& #41111CoF
Regisztráltam, szívesen ki is fizetném, de nálam nem megy csak 6 csatorna (aquarium4k, F24, TRT, Cars, kandalló)
Nem kodin nézem, hanem laptopon és okostv-re telepítettem a sweet.tv appot, de egyiken se sincs több csatorna... Az számít, hogy németországban próbálkozom?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41189 üzenetére
már egy fizetős szolgáltatás eléréséhez is IT szakember kell 2023-ban? sajna nekem a vpn kínai... kcsög rtl meg tv2 elmehet a büdösbe... hiába fizetek elő a mindigTVre, akkor se tudom nézni, pedig egy 10 centis dróttal kvázi bárhol befogható mindkettő tök ingyen a másik 10-15 csatornával MO... én nem tudom mire volt ez jó. Oké a prémium legyen fizetős, de a live TV-re mire fel kérnek pénzt ha dvb-t-n fogják a sávot? Úgy megbüntetném őket az nhh helyében, hogy csak na, sőt, kidobnám öket a dvb-tről... mérges vagyok rájuk nagyon
szerk: Leszedtem az operát, bekapcsoltam a freevpn-t, de igy is csak az a hat csatorna van... Ez tényleg megy nálatok???
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
CirrMee
addikt
Sweet Kodi addont sikerült valakinek működésre bírni? Belépés helyett valami Invalid_Credentials hibaüzenetet dob.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
eFeMeR74
senior tag
válasz bpmcwap #41191 üzenetére
Valószinű németo.nem lehet a sweettv nézni vagy előfizetni rá. Azért enged ingyenesen csak 6 csatornát.
Ilyen volt pl itthon az orf nem lehetett nézni neten csak vpn keresztűl osztrák ip címmel.
A vpn nem kell informatikusnak lenni
Az opera is azért nyávog neked mert nem tudja beazonosítani az országot a vpn miatt.
Van egy csomó VPN hálozat. A lényeg a hálozatra úgy kéne felmenned mitha mondjuk magyaro. lennél. Ezt kintről csak vpn hálózaton keresztűl tudod megtenni. Nézz egy VPN ls nézd meg müxik e van egy csomó amit 30 napig ingyen ki tudsz probálni [link] . Akkor eltudod dönteni, hogy jó e neked.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz eFeMeR74 #41193 üzenetére
A play áruházban is vannak vpn.
Most néztem 1 et [link] oko vpn.
Van cseh és lengyel vpn (ip) ki kell probálni hátha megy németből
Nálam megy igaz egyből cseh vagy lengyel lett a nyelvezete is[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
gyűrű
addikt
Sziasztok,
aki használja az általam módosított estuary mod v4 square, vagy simple változatot
Itt megtalálja a kisebb hibák javítása utáni utolsó kodi 19 Matrixra való zipeket.
Mivel a matrix fejlesztése befejeződött így ezekre sem lesz több frissítés, mindent kihoztam belőlük amit lehetett.
Coreelec alatt főmenüben cpu hőmérséklet, bekapcsolható, video lejátszáskor az óra/hátralevő idő kikapcsolható.Szintén ebben a mappában vannak a nexus végűek , amik kodi 20 Nexusra, és 21 Omegára valók.
Mindent tartalmaznak ami a martixban volt, de optimalizálva az új kodikhoz.
Van még ott egy telepítési mappa is leírással és repokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest