- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz eFeMeR74 #41195 üzenetére
A magyart dobtam fel. Win alatt Matrix, Coreelec alatt 19.5 volt a próba alanya, mindkettővel ezt dobja. Gondoltam kipróbálom a 30 napos próbát, erre kettőből kettő ezt csinálja. Böngésző alól megy, de Kodi alá érdekelne.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
eFeMeR74
senior tag
válasz bpmcwap #41191 üzenetére
Letöltöd a Oko Vpn a playből automatára állitod vagy kiválasztasz egy müködő vpn. A beállitásokban a vpn settingben beállitod a excluded ip egy magyar ip cimre ( a mellékelt linkekben képes segitség) valamint kiválasztod azt az appot. Jelen esetben a sweet tv a (excluded app) futtatod a vpn és akkor nyitod meg a sweet appot. Ha böngészöből akarod akkor azt is add meg az excluded appnal. Remélem igy jó lesz. Egy probát megér.
[kép] [kép] [kép]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz CirrMee #41201 üzenetére
Nem tudom, de nálam még cseh ip vpn hálozatról is megy teljesen más csatorna kiosztással Kodi alatt ( jóval több van)
Még most is vpn hálózatról dolgozom.
A sweet addonban a beállitásokban megadtad a felhasználó nevet és jelszót?
[kép] [kép] [kép] [kép]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
-
vilga
tag
válasz vargalex #41199 üzenetére
Köszönöm hogy ránéztél: Nos valóban a loginnal volt valami annak ellenére, hogy a név jelszó páros jó /szándékosan elgépelve "Invalid ID" hibát dob/ meg asztali gépen is a honlaphoz jó.
Más nem lévén csináltam új regisztrációt, gondolva hogy majd kérek új kódot az active tartalomhoz. Ezzel már simán beléptem, aztán csak kíváncsisából újra próbálkoztam a régi loginnal és lőn beengedett!
Hogy valami beakadt,de hogy két eszközön is? Ez bőven meghladja a tudásom -
fatalista22
tag
Visszatettem a Matrixot és újra bejöttek az elvesztett linkek. Jelenleg senkinek sem ajánlom, hogy a Nexust feltegye. Aki még nem tette meg, a Kodiban az automata frissítést kapcsolja ki, különben a Nexus fel fog települni. Visszatéve a Matrixot mindent újra be kell állítani sajnos. Legalábbis nekem, aki nem csinált biztonsági mentést.
-
blakey
titán
válasz fatalista22 #41206 üzenetére
A Kodi fejlesztői elkövették azt a hibát, hogy engedélyezték a frissítést Matrisról Nexusra, nem lett volna szabad. A Nexust tiszta telepítéssel kell, érdemes feltenni, lassan 1 éve hasznalom, igaz, nem Androidon, de hibátlan, minden működik. Én ajánlom a Nexust, csak tiszta telepítéssel kerüljön fel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vargalex
Topikgazda
Ilyenkor elsőre egy kijelentkezést, majd ismételt bejelentkezést érdemes megpróbálni az addonban, mert cache-el több authentikációs headert is. Tudom, kényelmetlen újra begépelni az adatokat, ezért is szoktam én inkább a settings.xml-t szerkeszteni. Ott ilyen esetben elég a timestamp-ot 0-ra módosítani. Lehet, hogy teszek az addon beallításaiba egy cache-elt login adatok törlése opciót (force relogin).
Alex
-
blakey
titán
válasz the radish #41209 üzenetére
Mindig van/lesz olyan ami korábban működött és újabban nem. az említett kiegészítőket nem használtam, nem tudom, hogy változott a nevük vagy csak nem frissítette a fejlesztőjük, esetleg lett beépített megfelelőjük. Leia-ról Matrixra sem lett volna szabad frissíteni, mert ott is voltak változások.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zsanika411
újonc
válasz fatalista22 #41039 üzenetére
ott írtam át, igen, arra címre, amit kiírtak a prohardver oldalon, hogy az az új forrásoldal: filmezz.club viszont, azt írták rá, hogy valami ellenőrzést iktattak be rá, amit nem tud kikerülni a KODI. Eért szereném, ha valaki ajánlana helyette mást. Köszönöm
-
Zsanika411
újonc
válasz xcsabo #40792 üzenetére
Szia! Én megpróbálnám, mivel otthon csak ezen nézünk filmeket a családdal, és egy hónapja már, hogy nem találok megoldást erre a Movieshark témára. Segítenél, hogy honnan kell ezt a plugint leszedni, és a KODI-ban hol kell telepíteni? 18.9 Leia van fenn nekem egy TV Boxon. Nem vagyok profi a témában, kérlek, laikusan írj le mindent, ha tudsz segíteni. Köszönöm
-
vargalex
Topikgazda
-
nfsu17
veterán
válasz Zsanika411 #41216 üzenetére
netflix
hbo max
rtl+
tv2 play
disney+ -
vargalex
Topikgazda
válasz viperabácsi #41218 üzenetére
Igen, ugyan az. Többször leírtuk, hogy cloudflare mögé került az oldal, ez jelenleg addonból nem megoldható.
Alex
-
atyec7
tag
Üdv. Shield pro 2019 Android Tv 11.0.0 telepített Kodi 20.0.0 Verzio 4.0.2+Nexus.18 mai naptól a csatolt USB mappáit látja, benne a fájlokat nem. Minden mappa üreset jelez. Ez mitől változhatott, eddig le tudtam játszani a filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
Stealth
senior tag
hello,
feltettem sajnos a v20 kodit.
most nem latja a movieshark zip fajlt a pendriveon, igy nem tudom feltenni a kiegeszitot. Ismeretlen forrasok engedelyezve, any sources. Tcl c735 tv.Valami otlet?
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz viperabácsi #41234 üzenetére
Azt leírnád, hogy milyen eszközön nem megy?
Firmware is hasznos infó lehet...@vargalex
Én délután tudom megnézni TCL C735 tv-n.-= Stealth =-
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz viperabácsi #41236 üzenetére
Nos, sikerült megnéztem Nexus alatt a kiegészítő 1.0.15-ös verzióját (repo-ból telepítve). Működik, ahogy Matrix/Leia alatt is. A keresés jelenleg nem ad egyik alatt sem találatot, de az egy más dolog, azt igyekszem megnézni.
Alex
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz fatalista22 #41206 üzenetére
Jó rég jártam erre, és most is csak azért néztem be, hogy vajon érdemes-e rögtön ráugrani az új Kodi-ra (v20, Nexus). Ahogy látom - és ahogy lenni szokott - a válasz egyértelmű nem.
" ... aki nem csinált biztonsági mentést."
Bocsi, ha már volt (biztos volt ...)!
Full backup-ot mivel érdemes csinálni? Gondolom az csak az adott rendszeren (Win, Android) él, vagyis "költöztetésre" nem alkalmas. Vagy tévedek? -
mikrofon
veterán
válasz atyec7 #41222 üzenetére
Szia,
külön kell engedélyezni, hogy a Kodi hozzáférjen az USB-s adatokhoz. Alkalmazás/speciális engedélyek menüpont alatt és/vagy alkalmazások/Kodi/engedélyek menüpontban lesz. Ugyan így kell ha egy NAS-on lévő meghajtót csatolunk a shieldhez Android alatt. De lehet hogy a fejlesztői beállításokban is meg kell adni hogy minden alkalmazás hozzáférjen az USB-s adattárolóhoz. Már nem emlékszem pontosan.
-
viperabácsi
addikt
válasz vargalex #41242 üzenetére
Egy láma kérdés : Ha én letöltöm a muvieshark repo .zip et akkor , nem fog kapcsolodni neten a gép a repo-hóz ?
Arra gondolok , hogy a fentebb írt módon felraktam a repót , most , ahogy írtad , hogy felkerült A Filmvilág21.0.16 -os verzió , nekem a gép csak 1.0.15 -et talált a repoban.
Leszedtem a repo.zipet újból , telepítettem , kiírta , hogy repo frissítve akkor már megtalálta az 1.0.16-os verziót.Megoldottam hozzá adtam a repot forrásként.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
vargalex
Topikgazda
válasz viperabácsi #41244 üzenetére
Ha feltelepíted a repo-t, akkor pl. a Saját kiegészítők menüpontban a bal oldali beúszó menüben ott találod a Frissítések keresése menüpontot. Ekkor bármelyik repo-ból telepített kiegészítő esetén megnézi, hogy van-e újabb verzió. A repo-t magát nem kell újratelepíteni, az nem változik. Forrásként sem szükséges hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41202 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes leírást!
Először feltettem a TV-re, de ott nem tudtam átállítani franciáról és menü se volt a beállításokhoz. Majd feltettem mobilra, ott mindent be tudtam állítani, de nem megy se lengyel, se cseh vpn alatt sem a sweet tv... nincs szerencsém ezekkel a dolgokkal úgy látom...Túrista vagyok
-
nfsu17
veterán
válasz vargalex #41245 üzenetére
Alex
Most a nexus » matrix addon kompatibilitás hogy is van?
Leia » matrix esetén volt egy python váltás, így ott kb mindent át kellett írni, ott sok addon elesett, ha senki nem foglalkozott vele.
Matrix » nexus esetén nem tudok python váltásról, így talán könnyebb a dolgotok, de valami mégis változik, mert Csicsóka írta, hogy a p2p matrixos addonokat át kellene teljesen írni.
Ha vki most nulláról ír egy addont nexusra, az matrixon nem is fog menni? Vagy menne, ha beleírna még 'plusz két sort'?
Vagy ennél is bonyolultabb?
Ha pl a YT addon készítője azt találja ki, hogy matrixra nem ír többet, csak nexusra, akkor annak lőttek? Aki matrixozik.
Itt van vmi megkötés, hogy matrixra meddig kell az addont fejleszteni? Tulajdonképp nem lesz már új verziója, így logikus lenne nem foglalkozni vele, de akkor sok user morogna.
Ha Te azt mondod, hogy a köv. RTL addon frissítésbe nem teszel bele matrix kompatibilitást...akkor neked úgy könnyebb az addont megírnod? Lehet ez vkinél indok, hogy visszamenőleg nem foglalkozik vele, mert úgy egyszerűbb?
Gyűrű pl nem csinálja matrixra tovább a skinjét.
Írta, hogy abban ennyi volt, mindent kihozott belőle, így nincs értelme frissíteni.
Szóval mennyire kell sietni az átállással, ha az addonok szempontjából nézzük ezt?
A filmvilág kieged pl írtad, hogy megy Leián.
De a keresés javításánál már nem írtad.
Akkor ott annak már lőttek pl? -
eFeMeR74
senior tag
válasz bpmcwap #41247 üzenetére
Igen tvn csak egér vagy légegér, mert bal oldalról tudod beúsztatni a menűt. Ezzel a ipvel 193.110.57.4 probáld meg, de mindenképpen meg kell adni azt az appot ami ezt használja. A prágai cseh ip az jó. Ráadásul, ha fut a vpn akkor ugye más a csatorna kiosztás. Adtál nekem 1ötletet mert igy az sweet tv appban magyar a kodiban és böngészőben cseh nálam a csatornalista . Biztos fut a vpn amikor kiprobáltad? Sajnos innen csak ennyit tudok segiteni.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
bpmcwap
senior tag
válasz eFeMeR74 #41249 üzenetére
egérrel tényleg be tudom húzni oldalról a menüt, be is állítottam, beírtam az ip cimet is és a sweet tv appot is hozzáadtam, de a francia alapbeállításon nem tudtam változtatni... eredmény ugyanaz.
Telefonon is átírtam az ip címet, cseh beállítás de ott sincs több csatorna... Létezik, hogy nem megy át a modemen a vpn beállítás?
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest