- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz vargalex #37353 üzenetére
és tényleg a karakterkódolást hiányolja csak hozzáadtam az utf-8 at
és már meg is jelenítette a feliratot
eddig csak a shield-en(19.3) próbáltam de sztem ez lesz akkor a tévén is a gondnavigator.py (sor 291)
file = open("%s/subtitles/hu.srt" % self.base_path, "w", encoding="utf-8")
+ egy észrevétel
a részletes információk akkor jelzi, hogy feliratoss egy sorozat, ha ki van kapcsolvaszerk: tévén is megy a felirat így (19.1)
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Amazon firesticken használ valaki itt Kodit?
Most tervezek átállni az X96rol arra.
Ott már a Matrixot tettem fel viszont a hangot nem sikerült még jól beállítanom.Ebben kérném a segítséget!
Nincs DTS hangom csak DD. Ha meg van akkor minden csak 2.0, hiába 5.1 van kiválasztva a hangok beállításnál.
Meg nem is tudok olyat kiválasztani a hang továbbítanal mint a boxon CE alatt.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vargalex
Topikgazda
válasz Hege1234 #37355 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a helyzet, mert Leia esetén Python 2-ben az open függvénynek nincs encoding paramétere. Viszont javítottam, így a repo-ban elérhető a FilmPapa HD kiegészítő 1.0.3-as verziója. A film/sorozat feliratos voltának kinyerését, illetve annak kijelzését is módosítottam.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Luissimo #37365 üzenetére
A Movieshark-ot próbáltam, megy Kodi 18.9-en és 19-en is. Nem teszteltem túl sokatd, de kiválasztottam a Filmeket, megpróbáltam az első kettőt (Venom 2 és 007 - Nincs idő meghalni) és működik. A repo-t frissítetted 2.7.2-re és a resolveURL frissült (jelenleg 5.1.52)?
Alex
-
Hege1234
addikt
válasz Luissimo #37365 üzenetére
szerintem egyszerűen túlszűrted a beállításban és azért nem ad találatot
vagy a szűrésnek is működnie kellene?
én annyira nem vágom mert csak tesztből telepítettem és ahogy átállítottam a minőséget mindről hd-ra már semmi találat nem érkezett
ami logikus mert dvd rip-ek vannak csak... -
spiky03
veterán
válasz oroszlan12 #37362 üzenetére
Fasz@, akkor úgy néz ki nem cserélem le boxot rá.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Mostanában az msrepo videokiegészutőibem , alig akar valamit lejátszani a kodi. Vagy url hibára utal, vagy egyszerüen nem játszható le hibaüzentet kapom
-
(jan)
őstag
YouTube csak nálam nem megy ? :(
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha mostanában volt erről szó. Nemrég beüzemeltem a médialejátsztót itthon (beelinx mx3 s905), épp ezért frissített is, 9.2.8 CoreElec-re, a KODI 18.9 verzió maradt.
Két hibát vettem észre, az egyik, hogy egy újonnan szerzett filmnél nem volt hang csak akkor ha lejátszás alatt a helyi menüben bekapcsoltam a hangtovábbítást, eddig ez sose kellett és más filmnél se. A másik, hogy egy adott film lejátszása darabos, olyan mintha 1x-es sebesség helyett mondjuk 0,75 vagy ilyesmi lenne, tehát kicsit lassítva. Ezt eddig két mozinál észleltem (télapu 1,2, sima xvid, ezer éveletöltve), ez szerintetek mitől lehet?
Ellenőrzésképp a laptopra letöltöttem a legfrissebb kodit, az a 19.3, ott nem vettem észre ilyen problémát, nem tudom ez fontos tényező-e?
Köszönöm előre is a választ![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
stefi68
addikt
Kodit Android TV-n használok, ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem:
A Képbeállításoknál ha beállítok egy nagyítási- és egy képpont arányt egy filmnél, a kép a megadott módon változik.
Ha leállítom a lejátszást és újra elindítom ugyanazt a filmet beállított értékek az előzőleg beállított értékeken vannak, de a képen ez nem érvényesül.
Ha újra bemegyek a Képbeállításokba és csak egy értékkel tolom arrébb a csúszkát már beáll a képméret a megadott értékekre.
Lehet ezen változtatni, hogy ne kelljen mindig ezt megtenni?
El lehet valahogy menteni egyéni nézetmódot? Ha igen, még nem jöttem rá hogyan...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
sanci80
újonc
Sziasztok!
Az ittott tv-t szeretném pvr szolgáltatásból elérni és kezelni.
Találtam a github-on szabbenjamin nevű felhasználó által készített (szervletet).
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e olyan köztetek aki használja vagy használta ezt a dolgot és tudna nekem benne segíteni?
A githubon leírtak alapján nem tudom működésre bírni. -
brazos
senior tag
válasz sanci80 #37376 üzenetére
Már ne is haragudj, de igen jó lenne, ha a kérésedhez legalább odaírnád, hogy milyen oprendszeren, milyen kodival próbálkozol, ugyanis ez a szervlet leírás kb.5 éves! https://github.com/szabbenjamin/ittotttv
Telepítés más linux rendszerre
Telepítsd a nodejs v7 futtatókörnyezetet a saját linux rendszeredre: https://nodejs.org/en/download/package-manager/
Na, itt jön az első probléma, remélem olvastad:
https://github.com/nodesource/distributions/blob/master/README.md#deb
Debian and Ubuntu based distributions
Available architectures:
NodeSource will continue to maintain the following architectures and may add additional ones in the future.
amd64 (64-bit)armhf (ARM 32-bit hard-float, ARMv7 and up: arm-linux-gnueabihf)arm64 (ARM 64-bit, ARMv8 and up: aarch64-linux-gnu)
szóval nem mindegy milyen oprendszerre akarod ezt feltenni, linuxra, ahogy néztem, eleve csak 64 bites Node.js érhető el.
https://github.com/nodesource/distributions -
stefi68
addikt
És valóban. Feltettem a telefonra is a Kodit és ott jól kezeli a nagyítást a film újraindítása után is.
Az arányos nagyításnál már sokat levágna a két széléből, azért gondoltam, hogy csökkentem a képpont arányt annyira, hogy még ne legyen nagyon nyújtott.
Kicsit itt csalunk kicsit ott meggondolásból.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
otapi
tag
válasz vargalex #37366 üzenetére
Kicsit elvesztem a verziószámokban... A MovieShark 2.7.2-es repo a ResolveURL-ből az 5.1.37-es verziót akarja csak feltenni, de az ExoShark függőségi menüjében továbbra is az 5.0.0.7- es verziót írja. pedig már kézzel is töröltem a ResolveURL mappáját. OSMC Raspberry Pi 3-on. Mi az amit rosszul csinálok? Megéredt már egy újtatelepítésre így 3-4 év után?
-
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Vettem ezt a boxot .
Van rajta Kodi. Sikerül is a hálózaton lévő Nas mappáit betallózni.
Viszont a TV-t nem tudom beállítani.
Mit kell letölteni, hogy Media klikket tudjak nézni?
Nincs TV előfizetésem, így lehet?Ami a boxon volt kodit telepítettem. v18.9.
Rá tettem a frissítést, de nem frissítette feljebb.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz gyulazsolti #37384 üzenetére
Elvileg a MédiaKlikk addon zip és annak három függőségi zip-je elég kell hogy legyen. Vagy csak simán a movieshark-2.7.2 repót felteszed, és onnan telepíted fel majd a Médiaklikk addont.
Kodi-18.9-Leia-hoz:
plugin.video.mediaklikk-1.1.3.zip [link]
script.module.kodi-six-0.1.3.zip [link]
script.module.requests-2.22.0.zip [link]
script.module.requests-cache-0.4.13.zip [link]
Vagy:
repository.movieshark-2.7.2.zip [link][ Szerkesztve ]
-
otapi
tag
No, bekapcsoltam az automatikus frissítést, így most úgy tűnik megoldódott: A MovieShark 1.5.7-es, a ResolveURL 5.1.53-as verzió. Csak tudnám a frissítés gomb a kiegészítőn miért nem csinálta meg...
ui: van olyan skin ami mutatja a kiegészítők kiadási dátumát? A verziószám önmagában nem sokat mond hogy mennnyire régi.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz gyulazsolti #37384 üzenetére
Én csak az online media stream-et használom. Van ott minden, mi szem-szájnak ingere... bár én össz-vissz 1-2 adást nézek, azt is félig.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
sanci80
újonc
válasz brazos #37377 üzenetére
Szia!
A rendszerem Linux mint 20.2 cinnamon 64bit és kodi 19.3 van telepítve. Igen elolvastam és azzal is tisztában vagyok, hogy 2017es a szervlet. Ezért lennék arra kíváncsi, hogy működik e valakinél. Használja e valaki. Mivel nem vagyok programozó lehet, hogy nekem egy kicsit több segítségre van szükségem annál a 3 mondatnál a mi a githubon van. Lehet, hogy én rontok el valamit de az is lehet, hogy már az egész kóceráj nem működik mert nem naprakész. Nem tudom. Ezért szeretnék segítséget kérni. -
gyulazsolti
senior tag
válasz brazos #37386 üzenetére
Szia!
Nekem csak a request 2.22.0, és a six. 1.15.0 van. [kép]
A többit nem találom.
Letölteni letudom windowson, csak nem tudom átteni a boxra. [kép]aldebaran.
Nekem is elég lenne a mediaklikk ( M4, Duna,) mert böngészőből is csak ezt nézzük.
Meg, ha lehetséges, pár sport, és természet csatorna.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #37390 üzenetére
Sikerült letölteni a, repository.movieshark-2.7.2.zip. telepíteni is. De most megint elakadtam.
Hogy lesz ebből mediaklikk? -
vargalex
Topikgazda
válasz gyulazsolti #37391 üzenetére
Kiegészítők->Telepítés tárolóból->Movieshark repository->Videó kiegészítők->Mediaklikk nem megoldás?
Alex
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #37393 üzenetére
Mostmár csak azzal van bajom, hogy a hálózaton lévő mappát hogy lehet felcsatolni?
A hálózaton lévő NAS-t sikerült, De a rajta lévő mappákat külön hogy lehet?
És azt lehet-e, hogy a mediaklikk, és a NAS mappák, amikor menyitom a Kodit azzal induljon, hogy az látszódjon. Ezzel együtt a mappák is. [kép]
Mert ez így meg van, csak kibontva lehet-e? [kép][ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz gyulazsolti #37394 üzenetére
Az alap skinben sehogy. Másik felszínt kell keresni ahol ez testreszabható.
-
brazos
senior tag
válasz gyulazsolti #37390 üzenetére
Azért adtam meg a külön letölthető zip-eket, hogy ha nincs meg valami függőség belőle akkor azt a letölthető zippel pótolni tudod.
A letöltött zip-et (zipppeket) átmásolod egy pendrive-ra, azt meg bedugod a boxoba, és a boxon lévő valamilyen fájlezelővel betallózód. De a Kódiban a kiegészítések telepítése zipként pontra kattintva is kapsz egy ablakot, ahol a boxhoz csatlakoztatott pendrive-t is látnod kell, onnan meg már nem nehéz a zip feltelepítése. és ha megvan, ugyanott fogod a hiányzó függőség immáron meglétét látni.
Amúgy, ahogy a képen is látni náam most frissült fel a ResolverUrl addon is, 5.1.53 az új verziószáma.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Azt itt kell keresni ügye, és melyik lenne az? [kép]
Mármint ha a több beszerzésre megyek.brazos
Az már rendben van, engedélyezni kellett, hogy zip fájlból is lehessen telepíteni.
Beléptem a Boxon a crhomba, és úgy letöltöttem, a repository.movieshark-2.7.2.zip. fájlt.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz gyulazsolti #37397 üzenetére
Igen, ha rámégy a több beszerzésére..
Vagy pl itt..
Az Aeonnok, M7 pl,, Amber, Estuary mod v2, Arctic..
Próbálgatni kell melyik jön be[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz gyulazsolti #37397 üzenetére
Igen, azért írtam két lehetőséget kinek melyik megoldás jön be jobban. A második lehetőség, a movieshark repós telepítés azért is jobb, mert így, ha netán valamikor még a médiaklik addon valamiért frissítést kapna, akkor az nálad automatikusan frissülni is fog a repóból.(persze, ha a kodi beállításában ez engedélyezve van)
A második(sokadik) kérdésedre egy új(régi) skin is alternatív megoldást jelenthet, ez pedig a skin(felszin) pontban letöltéseknél elérhető, régi Confluense skinnek egy új, mátrixos verzióját, a skin.confluence-4.7.13.zip-et letöltöd, [link] ebben a beállításában azt lehet megtenni, hogy a középső fősávban a Videók menü alá kirakatod a Médikaklikk, az M4 stb. elérését ikonként. Ha ez megfelel neked.(Direct letöltöttem most, és átváltottam erre a skinre, hogy le tudjam fotózni ez hogyan is néz ki)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs