Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prosectura2

    tag

    Sziasztok!

    Munkahelyi gépen futtatnám a kodit, ahol nem tudok telepíteni, így csak portable jöhet szóba (win 7 alapon).
    Használtam is a 16.1 verziót, teljes megelégedéssel. Kijött a 17-es, frissítettem, erre használhatatlan lett, akad a kép, viszont nem találtam már meg a régi telepítőt, így a közben talált Freetelly nevű klónt használtam (az 16.1 alapokon nyugszik), működik rendben. Most feltettem a 17.3-at (ugye a felfedezett feliratfájlos sérülékenység miatt), de ez továbbra sem működik. Most párhuzamosan fent van mind a kodi 17.3, mind a Freetelly 16.1. A Freetelly tökéletesen működik, csak nem gondolom biztonságosnak, a kodi akad. Elvileg minden beállítás ugyanaz.
    Ez az akadás is fura - elindítok egy filmet/sorozatot/bármit, akad. Gondoltam megnézem, mit látok az információnál - nyomtam egy "o" billentyűt, új layerben előjön az információs felület - a háttérben tökéletesen fut a kép! Ugyanez van akkor is, ha mondjuk előhozom a vezérlő felületet - sima a kép, visszatérek a filmhez, akad.

    Mi lehet a gond, valami beállítás lehet? A gép maga nem izmos, Pentium E5400, 2 GB RAM, de gondolom, ha az egyikkel működik, a másikkal is kéne neki.

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák