- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osmc
újonc
Üdvözlök mindenkit!
Régóta követem a fóromot, nagyon hálás vagyok az addonok fejlesztőinek, de rengeteg apró trükköt is ellestem innen, ezeket köszönöm nektek
Ezért remélem tud valaki segíteni, vagy valami megoldást ajánlani egy problémára.Adva van egy m3u8 lista, amiben benne van a stream elérési útvonala. Az elérési útvonal viszont nagyjából 15 percenként megváltozik Így sajnos csak kb ennyi ideig lehet nézni az adott csatornát, ezután már csak akkor lehet újra működésre bírni az egészet, ha újra megnyitom az m3u8-as fájlt.
Remélem érthető írtam le a problémát.
Megoldás létezik erre bármilyen formában? -
Osmc
újonc
Sziasztok!
Elakadtam, remélem valaki tud nekem segíteni, a Quasarral kapcsolatban. A telepítés sikerült, a Burst is felraktam a nyilvános kiszolgálók működnek. A magyar kiszolgálónál viszont hiába minden próbálkozás. Működésre lehet bírni egyáltalán?
Ha valaki tud segíteni, ne tartsa magában, legyen oly kedves.Aki nem riad vissza egy kis kódolástól, az akkor az Exodus+ 1.52 addonnál keresse meg a plugin.video.exodusplus\resources\lib\sources\mozicsillag_mv_tv.py fájlt és szerkessze az alábbiak szerint.
self.domains = ['mozicsillag.cc']
self.base_link = 'http://mozicsillag.cc'
csak a CO-t kell CC re átírni, és újra működni fog a Mozicsillag.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest