- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6950 üzenetére
Hááát,nem a létrán kéne táncolni.
Jobbulást.
Egyébként vendornál van gomb arra hogy eladd a szemetet,ha olyankor tűnnek el ezek akkor nincs baj,mert akkor simán szemét.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Köszi! Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen béna ezen a héten.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Nem tudok semmit vásárolni, mert egyszerűen nincs annyi tokenem meg tökönöm, meg mittomén.
Meg azt írjátok, hogy ne adjam fel, de úgy is elég nehéz játszani, hogy állandóan bugol, és például eltűnnek a kereskedők ikonjai a térképről.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6953 üzenetére
Conquest vendort keresd,ne a flashpoint vendort.
Menj flashpointokat,vedd fel a flashpoint küldiket,azok adnak ilyen izét.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát jó csak, ennek azért nyolcvanas szinten szerintem nem így kellene mennie, hogy ilyenkor még gyűjtögetem ezeket a vackokat. Egyébként te írtad a flashpoint vendort.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6955 üzenetére
Conquest,flashpoint és operations vendor.
-
Hegyirabló
veterán
Egészen elképesztő, hogy milyen emberek vannak a Flashpoint játékokban. Lelök egy robot a magasból, meghalok. Erre elkezd zaklatni cseten, hogy hogyan lehetek ilyen idióta. Mondjuk a reportot megkapta. Erre a másikban meg ránk szól az egyik, hogy ne harcolgassunk, hanem menjünk a végére a pályának. Az ilyen nyomorultak miatt kerültem én eddig az online játékokat.
-
frango13
aktív tag
válasz Hegyirabló #6957 üzenetére
Persze a player hibája is, hogy ilyen, de általában a játék provokálja ki. Én is kaptam már magam olyanon, hogy durván szóltam valakinek oda ilyesmi miatt, de azért, mert a játék kényszerít rá, hogy bizonyos tevékenységeket "kötelezően" csináljak meg és ez egy idő után, egyre-egyre frusztrálóbb. Manapság az a divat, hogy napik vannak meg hetik és az ember már igazából nem is élvezi, mert bele van kényszerítve és csak egy "kötelező" nyűg. Visszasírom a régi módit, amikor persze grindolni kellett keményen, de akkor csináltad amikor akartad, és annyit, amennyit te szerettél volna. Amikor nem volt kedvem, akkor nem játszottam 2-3 napig, de hétvégén meg toltam akár 10-12 órát is.
:)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6957 üzenetére
Igen, a játékosok eléggé türelmetlenek.
De én szeretem,mert pont a random és a random játékosok hülyesége az amitől nekem nem unalmas.
Én nem szoktam szólni akkor sem ha valaki hibázik,mert na bumm,attól még nem dől össze a világ. -
Hegyirabló
veterán
Oké, de mi a stratégia? Leszarni, hogy mit pofáznak a cseten, és úgy játszani, ahogy nekem tetszik?
Amúgy most már van szarom, amivel tudok vásárolni, Meg van 324-es cuccom is, több is, flaspointokon kaptam. Akkor most mi a teendő?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6960 üzenetére
Egyenlőre gyűjtsd a vackokat,ha van 324-es geared csináld a random FP-ket,vedd fela heti küldiket.
Na és ha van egy kis türelmed csináld mega heti starfighter küdletést,az ugyanis tudom hogy cseszett rossz,de ad egy ládát ami lila itemet ad,két szinttel nagyobbat annál mint ami neked van.Javaslom a master FP-t is próbáld meg,ha tank vagy akkor ne,de ha dps akkor nyugodtan.Ha van 324-es geared akkor tolhatod tovább a sztorit.Amint lesz eyg kis kedved újra tolj random veteran és vagy master fp-t. -
Hegyirabló
veterán
De mi a jelentősége annak, hogy legyen 324-es cuccom?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6962 üzenetére
Igazából csak annyi,hogy a játék könnyebb lesz.
-
Hegyirabló
veterán
Nekem csak egy kabát kellene!!! Nem nehéz a játék most sem, csak unom már a jedi köpenyt, és nem dropol másikat helyette.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6964 üzenetére
Hol jársz a sztoriban?
A hutt és revan kiegben kapsz felszerelést újat,sőt ruha szetteket is,ha akarsz kalóznak is öltözhetsz.
Eternalban is kapsz cuccot.
De ha meg akarod változtatni a karid külsejét akkor outfiterben be raksz neki valami ruha kinézetet,nem kell hogy abban is legyen valójában,csak az fog látszani rajta. -
Hegyirabló
veterán
Venni nem lehet? Ja de, tudom, lehet venni! Nyolcas szintűt, jó drágán!
-
Hegyirabló
veterán
válasz frango13 #6958 üzenetére
Jó, de így akkor sem beszélünk senkivel. Legalább is engem a szüleim így tanítottak. Ráadásul ez csak egy játék, az életben semmi nem múlik rajta.
-
frango13
aktív tag
válasz Hegyirabló #6967 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy ez rendben van, csak megértem a miértjét. Egyébként marhára meg lehetne úgy csinálni a dungeont, hogy ne lehessen mindent skippelni. Sőt akár egy olyan rendszert, amiben nem egy "kötelező" nyűg.
Ja meg már akartam kérdezni, hogy beállítottam a profilom magyarra és HUF-ban írja az árakat. Tényleg csak 4k HUF az előfizu?
:)
-
Hegyirabló
veterán
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6966 üzenetére
Szezon jutalom dobozokban is van.
De az is 8-as vagy 1-es szintű és modolni kell.
Ingyen is van annyi mint a szemét,csak el kellene jutnod az eternal sztoriba,mert szerintem az NPC akinél beválthatod az eternal sztoris.Valószínűleg anélkül be sem tudsz menni hozzá.
Mert nem szabadban van hanem instance-ban.
Lehet hülyeséget fogok mondani,de valami o betűs bolygón dekkol,minimum százszor voltam már ott,főleg mert eternal sztoriban mindig ott vagyunk,de akkor sem jut eszembe a neve.
Na megnéztem a wikin,asszem Odessen.
Ott lehet a heroic küldetések ládáját beváltani,tuti jutalmakra,eszement szép ruhákra.
Egyébként meg outfitterben nem számít a ruha szintje statja,ott csak a kinézetét kapod meg,szóval ha azt látod hogy egy karakter egyszál bugyiban rohangál,az nem azt jelenti hogy valójában abban van,csupán az outfitterben az van neki beállítva hogy az látszódjon,lehet hogy valójában egy atombunker van rajta.
Sok játékban lehet a karaktered külsejét valami másra átrakni.
World of warcraftban is van csak ott transmog a neve,részben jobb részben bénább mint az Sw ToR outfitterje,abban jobb hogy ott minden ruha amit megtalálsz automatikusan mentésre kerül egy katalógusban,amit magadra ölthetsz transmog NPC-nél,rosszabb hogy ha egy új item esik valahol ami jobb mint a mostani cuccod,akkor a transmog eltűnik,mehetsz újra az NPC-hez perkálni,Sw ToR-ban az outfitterben örökre megmarad a kinézet,akárhány ruhát is cserélsz közben.Viszont Sw ToR-ban a ruha kinézeteket el kell pakolnod a bankba hogy megmaradjon.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Még mindig Hothon vagyok. Nem is tudtam játszani pár napig a balesetek miatt, amikor meg igen, akkor Flashpointoztam.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6971 üzenetére
Értem,akkor mégmindig gyilkolod a Tauntaunokat hogy meg ne fagyj.
Tauntaun-ok meg úgy vélik hogy emehetnél valami melegebb éghajlatra,mert tele a hócipőjük. -
Hegyirabló
veterán
Most már mindjárt végzek, utolsó lila háromszöges küldetésben vagyok. De belátható, ha ennyi küldetést kell teljesíteni, lassan halad az ember.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6973 üzenetére
Hagyd a mellék küldiket.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6973 üzenetére
Na nézd,egyes játékokban még így is öltözhetsz.
Macsek kapitány kész elhagyni a földi zűrdokkot és elindulni a hosszú útra.
Csak morcos mert az az idióta első tiszt otthon felejtette a tejet.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Csak a forró vasalót rá ne rakja valaki a farkára!
Kaptam pár cuccot, fénykardot is, csak mindegyik ződ. Azt továbbra sem értem, hogy az én kardom pengéje miért néz ki másképpen, mint másoké.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6976 üzenetére
Egyszerű,mert spéci cartel market-es vagy pvp esetleg eventes kristály van benne.De kraftolt is lehet fura.
Nagyon link egy link.
Mindig olyan szinűt kapsz ami hozzád illik.De kicserélheted a kristályt,vendornál is lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Ez pénzért vett, azt hiszem Hot
ChocolateOrange.Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6978 üzenetére
GTN-en is biztos meg lehet venni,de gőzöm sincs mennyiért.
-
Hegyirabló
veterán
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6980 üzenetére
Jaaa,akkor ok.
Ha cartel marketes kristály akkor a collections-ban ott van és unlockolhatod az egész legacy-ra. -
Plata
félisten
Ha már volt szó az agyatlan játékosokról,most voltam FP-n,birodalmi karival mert kipróbálom a sith warris teóriát.Fp legvégén két dilinyós valamin összekapott,leöljük uccsó boss-t meg kész a küldi és akkor állnak neki egymást kickelni a csapatból.
Normálisak ezek?
Mi a fenének már kickelni mikor úgyis mindenki megy a búsba el.
Ott hagytam őket a francba. -
L3zl13
nagyúr
Én egyszer akartam kickelni valakit az utolsó boss után Esselesen.
A gyökér úgy indított, hogy az Esseles túl hosszú, kickeljük, hogy megússza a penaltyt.
Nem kickeltük. Ő kiment az instából és inkább kivárta míg mi megcsináljuk hárman, miközben ő ugyanúgy nem tudott más group contentet csinálni mintha büntiben lenne, minthogy ő maga kilépjen.Szerettem volna kickelni az utolsó boss után, hogy ne számítson neki a dailyben se, de sajnos nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
Nem itt nem ilyesmi volt.
Először is ez egy baromi hosszú birodalmi FP volt.
Másodszor az volt a bibi hogy az Fp elején felkaptam a láthatatlanná tévő köpenyem és elhúztam előre és szépen mindenkit elaltattam.Csak hogy az egyik játékos néha elbarmolta a dolgot,vagy tökönrúgta az alvó delikvenst amitől enyhén morcos volt,vagy osonás közben úgy gondolta a peremen álló őrt bevágja a mélybe,csak hogy nem volt mély mert egy szinttel lentebb esett a sok őr közé és az mind feljött megnézni hogy nem akarunk-é megdögleni.
Engem különösebben nem izgatott a dolog,nem is dobtam fel a talpam plusz még belefért egy kis baromkodás nekem.Különben is ha túl sok kávét iszom úgyis durvábbat tolok.
Olyankor Benny Hill stílusban grasszálok mint aki túl sok vidítóvizet nyomott.
Na mindegy én egy büdös kukkot sem szóltam,de a többiek türelme elfogyott az Fp végére és boss harc után mikor úgyis vége akkor jutott eszükbe hogy leugassák meg kickeljék.
Jó hogy nem várták meg hogy elmenjen a tatuinra sivatagi bolhát szedni. -
Plata
félisten
Esetleg tudnál nekem segíteni egy kicsit?
Nem tudod véletlenül hogy a játékban a cartel coin-ért kapható hajó az legacy wide lehet vagy sem?
Mert starfighterben gondolkoztam hoyg veszek egy CC-s bombázót,ami 1400 CC,de most akkor csak egy karakterre lesz megvéve és kész?
Az enyhén szólva drága lenne,vagy valahogy lehet aktiválni legacy-ra?
Rengeteg karival még sosem starfightereztem,ott figyel náluk a star fighter kezdő küldi.
Viszont mivel sosem voltam velük így nincs is nekik,csak alap hajó,tuning nélkül,az meg úgy szart sem ér a többiek ellen.Olyan minth STO-ba be mennék pvp-zni T6-X hajók ellen egy T1 hajóval.
A Cartel Coin-os hajó meg alapból maximálisan fel van tuningolva.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Na fiúk, most sajnos tényleg drop lesz a játék egy ideig. Baszakszik a gépem. Ezért lenne jó, ha Macen is menne.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #6988 üzenetére
Sajnálom,jobbulást a gépednek is.
-
Hegyirabló
veterán
Köszi! Félig már meg is oldódott a dolog.
-
Plata
félisten
Valaki próbálta már azt hogy a Jedi Under Siege résznél mikor választani kell a két oldal közül akkor mi van ha az ellenséges oldalt választjuk?
Feltételezem ez nem jelenti azt hogy tényleg át kerül a birodalmi kari a köztársasági oldalra. -
Morphus101
tag
[link] swtor in Mac
-
L3zl13
nagyúr
Erről az achivementről meg is feledkeztem. Nekem még kell egy pár objectivet teljesíteni, hogy meglegyen.
De a nagyobb gond, hogy az az achievement ami azért jár, hogy eléred a 100-as szintet a seasonben 100/99-en áll pedig már rég megvan a 100. Nem tudom ez mitől lehet.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
Francos fene tudja,az előző szezonban nekem sem volt jó,de nekem valahol 70 körül rohadt le.
Mostani szezonban meg már hetek óta nem esett game vacak,most újra esik.
Múlhéten volt azt hiszem hogy szerezzünk 40 darabot heti küldi,akkor esett 8 majd kész annyi,ezen a héten mikor már nem kell gyűjteni újra esik.
Emlékszem hogy az előző szezonban vagy két hónappal hamarabb végeztem szintén,de hiába csináltam tovább a küldiket,többé nem számolta be,egy idei baromira idegesített,aztán elengedtem.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nekem az is hamar kész lett,de ott megakadt a számolás annál a hétnél ahol befejeződött a szezon,hiába toltam ugyanúgy tovább,tojt rá.Emiatt is játszottam akkor kevesebbet,mert rohadt frusztráló volt.
Egyébként szerintem a conquest is bugos ,tegnap eszetlen sok conquest pontot kaptam karakteremmel,mentem három Fp-t vele a heti küldiért és valami 460 ezer conquest pontot kaptam összesen.Most sem értem hogy a büdös francba jött ez össze.
Majd ha játékhoz jutok megmutatom a pontjait.
De nem tudom mikor lesz,ma később érek haza,plusz mától admiralty hét Star Trek online-ban,azt le kell tolnom,plusz évfordulós event és endevor.
Mire 46 karival le tolom admiraltyt ki hull a hajam és lesz vagy 9 óra.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Fiúk, mennyi lehet az a maximum ping, amivel még élvezhető maradna a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest