Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Gree event, Eternal Throne soundtrack,heti cartel market változások.

    Lassan itt a nyár vége, de mielőtt rátérnénk a konkrétumokra egy kis „szolgálati közlemény” következik.

    Ahogy sokan tapasztaltátok, az oldallal voltak bizonyos fennakadások, problémák (és most finoman fogalmaztam :D ). Lassan a probléma forrása kiiktatásra került, de az időközben felgyűlt „szemét” kitakarítása időbe kerül, főleg a fórumé, szóval egy kis türelmet kérünk.

    Egészen jövő keddig tart a Gree event. Részletes leírást az oldalsávon találtok hozzá.

    Egy apró tipp a DvL eventhez: Akinek max gree reputáció mellett már csak a droid kill hiányzik, és a DvL karaktere még nem tart Ilumnál, annak van lehetősége egy apró trükkre.

    A Gree event alatt Ilumon kívül is feltűnnek droidok. Az itt linkelt leírásban keressetek rá a „Ancient Gree Relays – One Time Quest„ részre. Szerintem a két főváros a legegyszerűbb célpont.

    Visszatért pár régebbi CM pakk is, lehet szemezgetni belőlük (link)

    Szemfüles adatbányászok megtalálták az kiegészítőz készült zenék egy részét (link)

    Sokan nemtetszésüket fejezték ki, hogy elég sok midi-s zene hallható, az élő zenekar rovására, de időközben egy reddit posztban a fő komponista megerősítette sokak sejtését, hogy ez egy elég erősen béta állapotú anyag, kvázi csak helyfoglalónak van bent, a felvételek jelenleg is zajlanak, szóval semmi pánik.

    Addig is hallgassátok meg a linkelt zenéket, vagy egyben is le lehet tölteni. (link)

    Aki szeretné magának tudni a játék teljes zenei kínálatát az keressen rá a neten erre: „unofficial swtor soundtrack”. A megfelelő reddit posztban megtalálja a letöltő linkeket hozzá ( megasync szükséges, ha nem akar az ember szenvedi…)

Új hozzászólás Aktív témák