- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
baltazar94
csendes tag
Jár a piros konradl-nek, megbízható korrekt vásárló!
[ Szerkesztve ]
baltazar94 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
goldos
csendes tag
Pirosat kérnék K_Gabor fórumtársunknak ezért az üzletért!
Maximálisan meg vagyok elégedve azzal amit kaptam, olyan amit hirdetett!
Előre utaltam a vételárat!!!
-
akoska23
aktív tag
-
steewattyoo
csendes tag
ladislao80 kollégának egy nagy PIROS pont
EZÉRT a cuccértgyors pontos korrekt, nem is kell tovább ragozni
Guitar Hero magyar custom számok: http://guitarherofan.mlap.hu, és youtubon a magyar nyelvű számberakás how to videó: http://www.youtube.com/watch?v=AGnVFt68OMk
-
Prego
senior tag
Piros pont Arween-nak a fülesekért, baluka26 közbenjárásával
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Gyurma23
aktív tag
Hatalmas piros Hellboy2387 kollégának a korrekt és pontos üzletért
-
oriistvan
csendes tag
Piros pont igényem lenne Dr. Romano kollega részére, aki nagyon becsületesen, megbízhatóan és gyorsan járt el az alábbi üzlet lebonyolításánál!
-
Teejay83
tag
Egy nagy piros pontot adnék alfa156 kollégának a korrekt üzletért, lebonyolításért,máskor is szívesen fordulok hozzá ha valami kell
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
aquarius962
tag
válasz Idevele007 #6553 üzenetére
Piros pont Idevele007 kollégának vinyót vett tőlem. Az üzlet rendben lezajlott korrekt pontos vevő volt ajánlom mindenkinek
A gyors üzlet a jó üzlet! Mindent csak annyiért lehet eladni, amennyiért meg is veszik.
-
Guffy
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni simonlaci55 kollégának ezért az üzletért. Minden gyorsan és zökkenőmentesen ment. Köszönöm!
-
Calibra72
aktív tag
Üdv mindenkinek !!!
Nagy pirosat szeretnék kérni Tomix24 kollégának , ezt a kamerát vettem tőle.
Megbízható korrekt üzletfélnek bizonyult , bátran ajánlom másnak is !!!
Üdv! -
kisspista
senior tag
q1q1q1 felhasználónak nagy pirospont jár, mert megvásárolta tőlem EZT a mini pc-t! Korrekt vásárló, minden a legnagyobb rendben lezajlott!
-
Dr. Romano
veterán
oriistvan-nak szeretnék egy pirosat adni ezért a bizniszért. Korrekt és megbízható partner, up neki!
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
senior tag
rooter65 felhasználónak piros pont jár az Az s3somért jött le Kecskemétről SZEGEDIG. Korrekt módon , korrekt üzletpartnerként jelent meg. A megbeszélt telefont hozta, a megbeszélt állapotban. Nem alkudozott, a csere portéka az Samsung galaxy S2-ese volt + készpénz. Nagyon rendes ember csak pozitívan tudok róla szólni! AJÁNLOM.
-
fightair
újonc
Piros pontot kérek Francia91-nek, ezt a ThinkPad T500-ast vásároltam tőlem.
Minden gördülékenyen és simán ment!
Köszönöm!
-
rooter65
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérnék a rendkivül szép és müködésileg is tökéletes samsung galaxy s3-ért,amit pn199 kollegával intéztem.Szimpatikus,korrekt,barátságos,rendes ember,akivel öröm az üzlet.Köszönöm neki.
A politikus olyan mint a galamb: Amikor lenn van a földön akkor eszik a tenyerünkből, de amikor felemelkedik akkor szarik a fejünkre!
-
Fuller22
csendes tag
Dobnék egy nagy pirosat lukaszokni -nak az exitlámpa plexik -ért ! Rendben ment a posta is és a termékek is tökéletesek.
-
gretzky77
veterán
Szeretnék kérni egy egy pirospontot[Titana] fórumtársnak [ezen] termék sikeres megvásárlásáért valamint [Tanisz] fórumtársnak [ezen] üzlet sikeres lebonyolitásáért! Mindketten nagyon korrektek és rugalmasak voltak az üzlet során! Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
readyz
tag
Kérnék egy piros pontot norbee2244 fórumtársnak ezért a BB8520mobiltelefonos bizniszért.
Köszi szépen! -
aktív tag
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek