- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Sonky-nak Nagy Piros pont a Sapphire HD4870 Silent Efficiency 1GB kártyáért
-
zoltan75
tag
Egy nagyon-nagy piros pontot szeretnék kérni [bpribelszki] kollegának,egy [privátban] lebonyolitott Xbox360-as üzletért! Nagyon korrekt,szava hihető,gyors üzlettárs.Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
Üdv.Zoli
-
Kami11
őstag
Nagy piros-pont AndrewTdi-nek ezért az üzletért, korrekt, megbízható eladó, a termék amit árul pedig kifogástalan!
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Mans20
addikt
w.daywalker nek egy piros mehet a P55 UD3 lapért.
-
vegyszer
addikt
pirospont szeidlee-nek az alábbi cseréért:
ezt kaptam, ezt adtam, értékegyeztetve.Ő oldotta meg a cserét (rokon közbeiktatásával), hozzám közel.
És Ő is keresett meg!Korrekt, segítőkész.
Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
E1even
senior tag
Óriási goodboy007 kollégának a hihetetlen gyors és korrekt üzletkötésért. Minden a megbeszéltek szerint történt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
zsolesz010
senior tag
ftmf Vinyó-üzlet. Előre utalt, postáztam, megkapta, visszajelzett. Pillanatok alatt lezajlott minden.
A szabályok miatt a hirdetés: Samsung SpinPoint F2EG 1.5TB/1500GB SATA HDDrodman91 SSD-üzlet. Szintén postával, szintén probléma nélkül.
A szabályok miatt a hirdetés: Kingston SSDNow V Series 64GB notebook upgrade KITKérnék nekik egy-egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
E1even
senior tag
Hatalmas piros pötty a felsorolt kollégáknak a megbízható, korrekt és gyors üzletért:
[asus27]
[*Szájber*]
[janiper]
[GtTdiPower]
[keszo]Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Papaj x
senior tag
Egy hatalmas nagy piros pöttyöt kérnék szutyis kollegának a tökéletes memóriákért..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
L4rs
tag
Piros pontot érdemel LamerGyuri az SLI kábel vásárlásban nyújtott kitűnő teljesítményéért.
-
AndrisBoy
aktív tag
Kérnék egy PIROS pontot chris678 kollégának, ezért a bizniszért Phenom II X4 965 BE
Korrekt, ajánom
•°o.OO.o°•
-
hastalavista
csendes tag
Nagy piros jár a nagyszerű vinibali kollegának, mert gyorsan és megbízhatóan kelti életre újra a hibás hardvereket.
Nem szívesen vívok szellemi csatát fegyvertelen emberrel. Peace.
-
Storms
őstag
Pirospontot kérnék Dymeix kollégának a HD4850 1GB-GTS250 cseréért. Korrekt, megbízható. Bátran üzleteljetek vele.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
pargeting
csendes tag
Kérnék szépen egy NAGY pirospöttyöt Armor72 kollégának egy HD5770-est cseréltem tőle ráfizetéssel! Előre utalt, korrekt gyors megbizható csak ajánlani tudom!
E.f.N.a._vérZSIRÁF TF2 MEDIC4EVER
-
Armor72
csendes tag
Kérnék pargeting[link] kollégának egy szuper nagy piros pöttyöt. Egy GTX280-ra cseréltem HD5770-es kártyámat. Villámgyorsan postázott, korrekt, megbizható tag!!
üdv.
-
*Szájber*
tag
Piros Pont a leg elevenebb kollegának Eleven82
-nek.Az üzlet rendben lezajlott gyorsan és pontoson mint a venti amit vettem Tőle!És Halk *Szajber* felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
echterion
nagyúr
Kérek egy piros pöttyöt dzsozi20-nak ezért az üzletért. A kártya frankón megy, a bolt is simán, gördülékenyen zajlott. Ajánlom.
-
pro70
senior tag
Tompo92 kishaveromnak tolnék egy nagy kövér -ot ezért a bizniszünkért! Megérdemelne kettőt is mert szó nem volt róla hogy új hűtőt kapok
Paja
-
Papaj x
senior tag
Egy piros pontot kérnék lottol kollégának az alaplap vásárlásért.. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, így csak ajánlani tudom!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...