- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Újabb pirospont Chesterfield kollégának
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
molni2
csendes tag
Újabb pirospont sziada5925-nek, pontos, segítőkész volt. Köszönet érte.
[ Szerkesztve ]
-
tigerscorpio
aktív tag
Pegazustol Jokis Ramokat vettem(elöbb feladta,mint a pénz egérkezett volna hozzá)--> Jár neki a PirosPONT
Tehát vele érdemes üzletelni--> Pegazus
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Roderic
tag
Öröm volt subaruwrc-vel üzletelni!!
Mindenkinek ajánlom mert korrekt. neki is jár a pirospötty."No pain, No gain"
-
törölt tag
Tts
Korrekt, megbízható. -
SSJPeter
őstag
Pirospont: HERR Z és balbla kollégának,mindketten nagyon korrekt üzletemberek!
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Genius007
őstag
Ismét egy pirospontot oszthatok ki !
Ezuttal Noodra-nak !
Steam Accountot vett tőlem, és kikell emelnem, hogy nagyon korrekt volt.
1. Előre utalta a pénzt !
2. Történt egy 400.-ft -os áremelés !Nagyon korrekt ! Még 1x Köszönöm neki az üzletet !
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
phoenix56
tag
Enzimke-nek is jár a piros pont.
Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey
-
Ferdzsoo
addikt
CPT.Pirk-nek is kéretik egy pirospont jóváírásra!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
ipavlidu!
tag
Gondolom a PH!-s bazarok megbizhatoak. Meg soha nem vettem innen, valaki tud okosat mondani?
-
bnss
veterán
Gianni27-nek egy piros pont, minden úgy zajlott, ahogy abban a bizonyos nagykönyvben meg van írva.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
qtrica
aktív tag
Szeretném itt is megköszönni sanyixXx - nek a korrekt üzletet, illetve hatalmas pirospontot Neki. Ajánlom mindenki szives figyelmébe.
[ Szerkesztve ]
Yoda Jr.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Úgy jártam hogy feladtam egy hangkarit 2500Ft utaltak érte. Kb 2 hétre rá jött meg a pénz akkor én már rég elpostáztam. Mondta a gazdája hogy megérkezett de nem tudja átvenni mert elhagyta az iratait. Két hét csend és visszajött a posta mert nem vették át. Nekem akkor 1300Ft kellett fizetni érte. Így 1800 a 2500 ből le is jött. Na most utánna jött egy üzi hogy tüdőgyulladás miatt nem sikerült átvenni. Erre írtam hogy igen vissza jött a csomag. 1 hete volt ez ma meg ír hogy küldjem el megint. Na most én a karit azóta eladtam másnak. Ugye nem vagyok bűnös mert én nem fizetek vissza semmit.
-
Ferdzsoo
addikt
ha írtál neki és nem jelentkezett, nem vagy okolható semmiért, csak akkor ha nem is próbáltad vele felvenni a kapcsolatot.
attól meg hogy valaki tüdőgyulladásban szenved a közeli ismerőse felveheti a postán a cuccot. erről ennyit..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
jupa
csendes tag
Egy nagy piros pontot HaGii-nak!
Előre küldte postán a tételt,szóval nagyon megbízható.Mindenkinek ajánlom! -
xtremer
tag
Pirospont Kaics-nak nagyon szép házat kaptam tőle Korrekt pontos és megbízható!!!
-
senior tag
NE üzleteljetek f4alcon-nal. Mára volt megbeszélve a dolog, még számot is küldtem neki, ha bármi közbejön - ezek után ott szobroztam 3/4 órát és sehol egy ember, sehol egy üzenet.
Hogy pozitív vélemény is álljon itt, lévén ez a topic arra van:
Maxi-respect: Gianni27, Skipper, Pegazus[ Szerkesztve ]
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
nagyúr
Krissz22 -vel bátran üzleteljetek.
korrekt,rugalmas,megbizható. PirosPötty nekiNoodra-l is korrekt gyors üzlet volt,neki is PirosPötty
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Krissz22
senior tag
akoska07 -val 2. üzletem volt. Mint "mindig" most is minden rendben zajlott, közjegyző jelenlétében...
-
djtoomi
addikt
Na itt az idő, pirospont ösztások dögivel:
Hector01: Nagyon korrekt volt,megbízott bennem,előre küldte a pénzt,ment postán a csomag,nem sürgetett,én sem sürgettem,türelmes is volt.Teljesen korrekt!
T0MEEE: Abszolút korrekt volt,elöször itt,aztán telefonon beszéltünk,mondtam hogy most jöhet,30 percen belül itt volt.Én gépem közben sajnos bexart kártyát nem tudta kipróbálni működés közben,de megbízott bennem,és nem volt gond hogy nem tudtam megmutatni hogy müködik-e. Szintén korrekt,gyors volt.
prmcsk: Szegényt szombat óta zaklattam,elöször 27-ért igért kártyát,aztán 29-ért,utána 35-ért de egy darabot amit még szombaton lefoglaltam azt ideadta 29-ért,a többit 35-ért,elnézését kérem mégegyszer,mert nem tudtam akkorra menti mint amikorra mondtam,első nap nem jött össze,második nap meg a pesti csúcsforgalom miatt nem tudtam haladni.De a kártyákkal semmi gond,a végletekig korrekt volt!
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Kettő sikeredett belőle.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Ivanh
senior tag
new kid on the block: apóka kapjon pirosat, olcsó-gyors-precíz eljárása miatt+a belémfektetett bizalom miatt.
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Vagany
őstag
Piros pontot adok S.Feri -nek az olcsó, gyors, rugalmas, korrekt bizniszért .
Vele érdemes üzletelni .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
TaliGa
aktív tag
Csazsol kollégának már régóta járna egy piros pötty tőlem, most pótolom... Korrekt, megbízható emberke...
l@czko Talán a legjobb arc, akivel eddig üzleteltem...
Brekk Volt anno egy videókártya bizniszünk, max respect a türelméért, és a hozzáállásért...
vatomi Szintén gentleman...
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
Zadia
senior tag
Nagy piros pötty pegazus-ak a gyorsaságért és a szuper áruért.
-
prmcsk
addikt
"Pöttyös Piroskát" kérek Nyugdíjas bácsinak az enzo blokkom "kivitelezéséért".
Korrekt, gyors pontos és még beszélgetni is lehet, vele....
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Móci
addikt
MC_Roland kap nagy pirospontot, mivel nagyon korrekt, gyors, és segítőkész volt!
Éljen a monitorcenter!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
szjoci
őstag
Lasy fórumtárs megérdemel egy pirosat. Telefont adtam el neki utánvéttel, minden rendben volt
-
greatchaos
addikt
PH! megbízhatósági oldal eddig frissítve
-
wiggen123
senior tag
Nagy pirospont viny tagunknak.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
mergal
aktív tag
válasz greatchaos #4787 üzenetére
Köszi, nem érzem magam hibásnak. Türelmes is voltam ez van tanulópénz!
-
pegazus
senior tag
Korrekt gyors vásárló!
tigerscorpio
Jó nagy pirospontot neki. -
DeeNee
csendes tag
nagy piros pont Ivanh-nak
korrekt eladó[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
ujabb pirospont pegazus-nak....
korrekt eladó,korrekt árakkal..
[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
nagash
senior tag
BandiT és Gianni27 nagyon megbízható emberek. Régebben pedig Gab fórumtárssal voltak (és lesznek) jó bizniszeink.
Knoblauch macht einsam.
-
nagyúr
Armando_19-nek hatalmas pirospont a "válogatott" Q6600-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
iwu
addikt
hali!
hiimi vett tőlem cuccot, előreutalással, semmi hiszti, kivárta a postát, és visszaszólt, hogy minden rendben és köszi (na ez az utolsó nagyon ritka dolog) - úgyhogy nálam ez jónagy pirospont!
Üdw:iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
helkis
veterán
Zsolty -nak pirospont!
korrekt, gyors, jóárak!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Csaszykj
aktív tag
Mehet egy pirospont Dartimperial-nak! Öröm volt vele bizniszelni!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest