Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdb

tag

válasz CippyO #575 üzenetére

Akkor lassan egyedül maradok :B

Nekem hónap eleje óta egyre jobban tetszik a CM. Egyetlen gondom a smart cover - közelségérintkezővel, de fire855 azt írta, nem tudja megoldani a mágneses szenzorral való figyelést a kernel forrása nélkül... Ez van.

Viszont nekem minden más jobban müxik, mint a hónapokig használt MIUI. Nincs gondom a telefonrésszel, a BT-vel, wifivel. A GPS is stabil. Egyenlőre. (A BT-vel az volt a gondom, hogy menet közben le szokta választani a fülest, s csak a BT ki be kapcsolása segített, ami autóban, menet közben, bejövő hívásnál nagyon kelellemetlen tudott lenni.) Aztán, ha eltávolodtam a routeremtől, átváltott mobilnetre, aztán néha nem akart visszamenni wifire...

A CM-ben nem megy még a VPN, de ez engem nem érint, illetve ha kikapcsolom a mobilnetet, egyszer-csak önhatalmúlag visszakapcsolja. Egyenlőre ez sem zavart.

Agyon telepítettem, aztán néztem csak az Antutu sebbességet: 34e fölött van!

Úgyhogy amíg ez megy nem gondolkozom a váltáson, minél később váltok, annál jobban kapok. (remélem :K )

... vagy jön valahonnan, vagy megy valahová ...

Új hozzászólás Aktív témák