-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
Nos az este folyamán gondoltam egyet és nekiálltam az asztal átalakításának.
Megpróbáltam az object dock-ot minél jobban kitakarítani és visszaadni a superbar funkcióját.
Ehhez megint csak gyártanom kellet egy két skint a rainmeterhez, de végül sikerült a legjobban kézreálló asztalomat megcsinálni az eddigiek közül.
Enjoy.[ Szerkesztve ]
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
Hú hát nagyon szépen köszönöm, jó hallani, hogy valakinek ez jön le belőle..
Am nekem nagyon megtetszett azóta mióta megismerkedtem vele, ha tudja az ember a kiskapukat állati jó dolgokat lehet vele csinálni, nah meg persze nem kevés idő...
Ez a 7es téma deviant art ról van.
Soft1.7Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Skynet258
veterán
De, ez "végleges", már amennyire egy koncepció végleges lehet. Ez a dolog arról szól, hogy a jövőbeli autók karosszériája ne merev váz legyen, hanem csak bizonyos részek készüljenek acélból - a többit ezzel a hipererős anyaggal vonják be. Módosítható ezáltal a karosszéria kinézete, az ülések támlája, úgy egyáltalán az autó formája és stílusa.
Nemrégiben láttam ezt a Discovery-n, és nekem k*rvára bejött egyébként.
Némi szöveg és videóanyag a koncepcióról. -
MODERÁTOR
Valaki meg tudná csinálni, hogy a rainmeter HUD.Vision skin network meter(külön a fel és letöltés rész) függőleges tájolású legyen? Tehát hogy ugyan ilyen legyen, mint a mellékelt képen, csak a szöveg is és a graf is függőleges legyen? Szövegnek elég is lenne az UP/Down, meg persze az érték, az meg szerintem el is férne a graf szélességében vízszintesen is akár.
Ha igen megköszönném
Ha kell az ini, akkor felteszem, de alap HUD.Vision skin..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Előre is köszi
De a szöveg még akár maradhatna is horizontális, mert ha csak anniy van ott mondjuk, hogy UP xxxkb/s, meg down xxxkb/s akkor sztem el is férne a grafikon "box'-ába, tehát pont azt kellene elforgatni amit nehéz
Ha nagyon bonyolult, akkor hagyjad ám
Everybody lies.
-
Bopez
tag
válasz Barthezz2 #8069 üzenetére
Most nézegetem van rengeteg olyan skin ami vertikálisan van, de a vicc, hogy ami vertikális az csak a hdd, cpu és egyebek amit egy bar al lehet ábrázolni, tudod, hogy a vonal mászkál a használat közbe, de a net mindegyiknél horizontális tájolású...
Valószínű azért mert a grafikon hisztogramát nem is biztos, hogy el lehet forgatni...
Szöveget vonalat tudom, hogy kel de grafikont nem láttam még elforgatva...
Ha összefutok vele azért szólok...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
paavoo
aktív tag
hali
Rocketdock-nál be lehet állítani olyat, hogy ne legyen mindig elől (nem az egérre való előhívásra gondolok)? Itt elsősorban arra gondolok, hogy ha megnyitok egy ablakot, akkor a Rocketdock az mögött legyen. Magyarán ne az ablak előtt legyen, mert kicsit idegesítő. Főleg ha egy majdnem teljes ablakos program fut.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
paavoo
aktív tag
win7 Start menüjében a jobb oldali részre, ahol a Vezérlőpult stb van, lehet valahogyan ikonokat (más programokat) tenni ?
[ Szerkesztve ]
-
Play!
tag
Éppen Rainmeter nélkül..valamiért leáll nah de most így
[ Szerkesztve ]
"És a dabasi városi bíróság büféjében igenis finom a fasírt!"
-
Bopez
tag
válasz zebrasügér #8086 üzenetére
Jó hogy így átlátszóra csináltad a tálcát...
Látom ezek a token ikonok még mindig nagyon menők...egyre többen használják...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv újra itt... Végre jó a gépem
Kérdezni szeretnék. Jelenleg így néz ki kb a Desk:
És azt szeretném megoldani - amit suta módon nem tudok - hogy az Asztal bal oldalán lévő pár icon-t letegyem a tálcára, a Start menu mellé(gondolom Gyorsindítás-sal lehet), de úgy, hogy ne duplázódjon meg a Tálca magassága, maradjon csak szimpla. Tehát pár ikon-t akarok a Start mellé. Ezt hogyan? Win7-tel eccerűbb volt...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Bopez
tag
válasz hoffman_ #8088 üzenetére
jobb gomb a tálcán tálca zárolás elől pipa ki, start menü gomb mellet lévő kis elválasztót meg addig igazgatod míg szimpla sorod lesz és szépen odafér az ikon is...
sokszor azért rakja duplára mikor bekapcsolod a gyors indítást mert el van tologatva az elválasztó mindenfelé...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
hoffman_
nagyúr
Na, de akkor olyan hülye én sem vagyok - ezt próbáltam. De nem megy Nem tudom igazítgatni azt a vackot, nem lesz szimpla sor
mod: Nem tudom hogy, de megcsináltam Köszi
megint mod: Most meg azt nem tudom, hogy rakok rá ikonokat. Kicsit fáradt vagyok mára... De nem adom fel.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
3 hétig nem volt gépem... Volt egy pici játékmegvonás - így tisztelgek, és örülök mint majom a farkának
mod: Azon filóztam, hogy szerzek nem free Objectdock-ot, vagy olyasmit, amivel több tálca is betehető, arra akartam rakni azt, ami most a Tálcán van, de azt hiszem, hogy nem is olyan fontos. Jó ez. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a Gyorsindítás ikonokat meg tudom-e valahogy változtatni, vagy csak ezek a Windows-os gyáriak lehetnek... Mert ha tudok olyat berakni, amilyet akarok, akkor az főnyeremény.
[ Szerkesztve ]
-
Bopez
tag
válasz zebrasügér #8094 üzenetére
Tudom tudom nem is úgy értettem én...
Vicces hangvételben gondoltam...
Am én is ezt az ikonpacket használom, de én meg azért mert jól megy ahhoz a minimalista asztalhoz amit csináltam...szóval most végül is kb. elmondtam ugyan azt amit teHa már itt tartunk itt az enyém is egy kis update után...
[ Szerkesztve ]
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest