- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Létezik hogy a Rufusz két év garanciát ad a Kindle Paperwhite 3-ra?
-
hpeti2
aktív tag
válasz Looserke #18051 üzenetére
Persze. Olyan saját garit ad amilyet szeretne, ha ezzel újabb vásárlókat szerez. A leggyakoribb (és szinte egyedüli) hiba a pw olvasóknál a kijelző törése. Azt pedig a hazai forgalmazók szépen visszahárítják a vevőre, mivel nem garanciális probléma...
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
törölt tag
Van kétféle Paperwhite tokom, akit érdekel priviben küldök képet.
-
Degeczi
nagyúr
válasz lord.lakli #18053 üzenetére
Ha nincs külsérelmi nyom, jellemzően igen.
-
ratobi
senior tag
válasz lord.lakli #18053 üzenetére
Az biztos, hogy gari szempontjából, kevés korrektebb cég van, mint az Amazon.
-
habozso
újonc
-
zsola32
senior tag
sziasztok
olvastam valahol itt a fórumon, hogy a Calibre programba be lehet integrálni a "moly plugint"
ebben a témában szeretnék segítséget kérni Tőletekköszi
-
hampidampi
senior tag
válasz zsola32 #18061 üzenetére
A Calibre beállítása (fogaskerekek) ikon melletti nyíl/A Calibre funkcióit kiegészítő bővítmények telepítése/Moly.hu plugin kiválaszt/Calibre újraindítása.
szerk.:
(#18060) habozso
Jó pár embernek van itt a fórumon ilyen olvasója. Szerintem próbálj meg egy kicsit konkrétabban fogalmazni, mire vagy kíváncsi.[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
válasz hampidampi #18062 üzenetére
köszönöm a segítséget, a plugint is megtaláltam közben
-
Looserke
őstag
Az én PW3-am is nemsokára megérkezik, hova érdemes beregisztrálni, melyik amazon oldalra?
-
habozso
újonc
válasz hampidampi #18062 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Az a kérdésem, hogy a magyar árak alatt van a linkben lévő hirdető, de ajánlatos szerintetek tőle vásárolni?
-
Geripapa
aktív tag
válasz habozso #18068 üzenetére
Az pw3 mat nem is árul.
Más 5let: Mediamarkt
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
Geripapa
aktív tag
upps az a sor valahogy kimaradt...
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
HS 2142
őstag
válasz huberpe #18045 üzenetére
Köszi, igazából ez lett, csak a kindlewebshop oldalról, ajándékba volt úgyhogy azért a külföldiek között keresgéltem, hogy a megérkezésére még várni kelljen.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Looserke
őstag
850mA-es telefon töltővel lehet tölteni egy Kindle Paperwhite-ot? Vagy csak számítógépen keresztül 500mA-el?
-
-
Looserke
őstag
Sziasztok, mit csinálok rosszul? Calibre-val futtattam a magyar elválasztást pár könyvön. Telepítve van a plugin és a magyar szótár, de pár szó el lesz rontva, pl. hosszú, mennyi. Mi lehet a baj?
-
Looserke
őstag
válasz hampidampi #18079 üzenetére
Köszi megpróbálom.
-
eastsider
nagyúr
sziasztok,
nektek sem működik a sendtokindle szolgáltatás?
azw3-at küldenék rá (meg bármi mást), és visszadobja a szokásos hibát, mintha nem ismerné fel...
több eszközön több könyvvel próbáltuk -
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Voyage-nál,hol lehet állítani a gombok érzékenységét? -
rukh
senior tag
Hi!
Pár napja vettem a PW-t a Turbina utcai boltban.
Remekül működött eddig, azonban tegnap, amikor USB-n a PC-mre kapcsoltam (másolni akartam könyvet rá), a gép nem ismerte fel (két különböző géppel és két különböző USB kábellel is próbáltam), sőt mi több, le is fagyott. A képernyőn az USB csatlakozó és a szokásos szöveg (ha olvasni akarsz vele, válaszd le a gépről ...) akkor is megmaradt, amikor a kábelt kihúztam, és csak a be/kikapcsoló gomb hossza nyomása után indult újra. Az összes egyéb funkciója (olvasás, böngészés, könyv letöltése,..) kifogástalanul megy.
Lehet-e valamilyen otthoni praktikával javítani, vagy irány a szerviz?Üdv mindenkinek,
RukhÜdv mindenkinek, Rukh
-
veterán
tudnátok ajánlani (mondjuk ebay-ről) mágnesen tokot? nagyon sok van, csak nem szeretnék valami gagyit venni, hanem ami már másnak is bevált !
köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Looserke
őstag
Nekem ilyen, van bár nem az ebayről vettem, hanem a linken szereplő webshopban, de nagyon jól működik és jól néz ki.
-
rukh
senior tag
Most próbáltam egy harmadik géppel:
- rácsatlakoztattam a PC-re: a kezdőoldal változatlan maradt, a felső sávban az elem ikon jelezte, hogy töltődik, a PC nem érzékelte mint USB eszközt,
- amikor kihúztam a gépből az USB kábelt, akkor jelent meg a PW képernyőjén az USB csatlakozó és a szöveg,
- a bekapcsoló gomb kb. 10 s nyomva tartása után picit világosabb lett a képernyő és ez után kezdett újraindulni.Üdv mindenkinek, Rukh
-
TrueM
csendes tag
Sziasztok!
Erről a tokról mi a véleményetek? Első sorban a LED lámpa világítása érdekelne. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gyurvagyi
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy újabb pw3-at a családba. Beregisztráltam és szépen meg is jelent az amazon fiókomba. Azt szeretném megkérdezni, hogy a felhőbe tudok a régi eszközről könyveket átrakni az újra anélkül, hogy az email-es módszerrel megint ráküldöm az újra?
A cloudba látom a könyveket de nem tudom, hogy dönti el, hogy azokat melyik eszközre tölti le?Challenge accepted!
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van olyan Amazon Kindel ebook amiben gyárilag van magyar nyelv?Ha nincs akkor tudok venni olyan tipust amire rá lehet raknu a magyar nyelvet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest