Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz Deck #12706 üzenetére

    hiba lenne olyan paramétereket döntési szempontnak venni, amikre nincs is szükséged, csak önigazolásra szolgálnak a választáshoz!

    Pl. magyar menü? Angol (vagy a féltucat másik választható világnyelv) ismeretének teljes híján sem gond olyan kifejezések értelmezése, mint mondjuk a "go to". Az esetek 99%-ban menüt egyáltalán nem is látsz, csak a főképernyő listájában kiválasztasz egy könyvet, majd abban lapozgatsz.

    Tárhely? Ne vicceljünk már: a legrégebbi, lassan 3 éve használt Kindle 3-unkon úgy foglalt bő 500 MB, h annak nagy része fölösleges, csak érdekességképpen került rá. Márpedig a legkisebb Kindle esetén is ennek kb. 2.5x-e a használható szabad hely = több, mint elég, sosem lenne szükséged bővítésre

    Ajándék tok? Pár $-os tételről van szó, és ha magad veszed, saját szempontokat is figyelembe tudsz venni (pl. sokaknak fontos a beépített kitámasztó, hogy ebédlőben kényelmesen is lehessen használni)

    Felbontás? Ez éppen hasznos lehet - de jórészt rajtad áll, mennyire: pl. milyen távolságból olvasol, milyen a szemed? A többség számára kényelmes 40-50cm-ről teljesen jó a normál kijelzők minősége is, nem veszel észre a betűkön szőrösséget - ellenben a jó kontrasztot igen! És bizony a kisebb gyártókra mindig is az volt jellemző, hogy kevésbé kontasztos (pl. láthatóan szürkébb hátterű) kijelzőket kaptak, mint a nagyok (mint amilyen az Amazon vagy a Sony).

    Tedd egymás mellé a kettőt egy boltban, és látni fogod!

    Próbálgasd a gombokat! Az elhelyezésüket, a nyomáspontot: jó eséllyel itt is kategóriakülönbséget fogsz észlelni, és nem a Wayteq javára... Ez roppant fontos tényező, hiszen folyamatosan ezekkel fogod használni, és nem tudsz rajta változtatni ha nem jön be

Új hozzászólás Aktív témák