- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz PChino #41923 üzenetére
Nézem a balinod, a korábbi 48-as uszonyai pont ilyenek, mind szürkés, viszont a tegnapinak csak a hátsó volt szürke, a többi inkább pirosas.
Ez mitől függ vajon? A netes képeken is vegyes a felhozatal.Meglesem az említett wobblereket.
Hol pecáztál?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz PChino #42957 üzenetére
Akkor nem csak nálunk nem lehetett megmaradni a szúnyogoktól nappal sem.
Mai nap majdhogynem egy kapás se volt, míg tegnap jöttek lapát dévérek, nagy bodrik páran.
Aztán csomagolás előtt megjött az itteni eddigi legnagyobb dévérem, 88 deka és 38 centi volt.Bevált a korábban javasolt Cralusso Surf is, de ezt már írtam.
Viszont annyi uszadék növényzet volt egész hétvégén a vízben, hogy nagyon megnehezítette az úszózást.
Valahogy le is tört a piros antenna (nem egy masszív darab az biztos) tegnap, majd a sárga is meghajlott.
Le is vettem, nehogy azt is elhagyjam, és láttam, simán faragható, vissza is tettem megfaragva, még jó hogy a pöcke végigfut a testen.
Simán bírta az egész napot, viszont a felső szilikon félig megadta magát, és a lenti három is sokszor összecsúszott a sok növényzettől.
Már majdnem csomagoltam, mikor bevágáskor az egész úszó kicsúszott a szilikonokból
Mondjuk így megoldódott az antenna probléma, egész úszót kell megint venni nem csak antennátLegközelebb felülre biztos 2 db-ot teszek és az alsókat is nagyobbra vágom, az biztos.
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Delonghi Magnifica S
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest