- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Zoli bácsi #42967 üzenetére
Rendben, koszonom mindenkinek!
Esetleg meg annyit, hogy pontyozashoz melyik tipusu kosarar hasznaljam? Vagy ez az etetoanyagtol fugg? -
zsola32
senior tag
válasz Zoli bácsi #42967 üzenetére
én a carp zoom-os method kosarakat használom - mivel akadós pályán pecázok, random 2 is beszakad egy nap.
van kettő 40-100as spro kixx 3.9 -es botom, ezeken light spicc van, és az említett kosárból 35 g-ost használok.
ezen a boton van dobóelőkém, alis kastking 0.14-est használok. a főzsinór 0.22 és 0.25a supernova light 3.6m ugyanez a kosár, 25g/0.22-es spagó, dobóelőke nélkül, 1.5 oz spiccel.
ez így marha messze dobható, és aránylag pontosan.
aztán a supernova carp feeder már "nagyhalas bot" távdobós orsóval, illetve itt is dobóelőkével.
(ide 40-50g-os method kosarak mennek, 2 oz-os spiccel, kastking 0.14-es előkével, 0.25-ös zsinóron)talán ide tartozik, szeretnék összerakni egy amúros cuccot, tudnátok ajánlani a spagóra méretet?
a szomszédaim 0.3-0.35-ös kábellel kergetik az amúrokat, hát nem tudom.
(két éve pecázok, és még nem fogtam egyet sem )
közben ki lettem okosítva, hogy merre keressem őket, mik a tuti helyek, szóval jó lenne összefutni már egy jó kis példánnyal...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Wacaco készlet eladó
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest