-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adrian360
őstag
válasz FireFox1996 #15851 üzenetére
magántó? mert egyébként csuka és süllő tilalom van élővizen
-
-
adrian360
őstag
válasz FireFox1996 #15853 üzenetére
erről még nem hallottam és a honlap sem írja hogy felmentés lenne a csuka tilalom alól ( a májusi ponty feloldást írja ) [link]
szerk .:
gondolom erre gondoltál :
18) Élő és élettelen kishallal, halszelettel március 01. és április 30. között horgászni tilos, kivéve az úgynevezett stupekos és kuttyogtató horgászati módszerrel, illetve drótelőkével vagy kevlár zsinórral szerelt csukázó szerelékkel.Szerintem ettől még a csuka tilalmi idő jelenleg fent áll ( március 31.ig) azt nem oldja fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz FireFox1996 #15851 üzenetére
Na majd holnap kiderül hogy mit alkotok.
-
adrian360
őstag
válasz FireFox1996 #15855 üzenetére
szerintem :
Csukatilalom: február 1-től március 31-ig
Tilos kishallal kivéve a fenti módszerrel : március 1-től április 30-iga kettő eredője: márciusban minden tilos, április 1-től lehet horgászni így csukára
-
dragonfx
veterán
válasz Steady74 #15858 üzenetére
hehe én is csak ugy bevágom
botzsák 4 bottal oldalt benne a bottartók.
vödör benne etető csalik rongyok
közepes sporttatyó mindenféle szereléssel tetején a szák összecsukva.
2 kempingszék ezek alatt
nyáron kiegészülve hütőtáskával.
+1 szatyor amiben a pokroc van
hüvösebb időbe a pokroc helyett váltásruha rövidnadrágmelegitő pulcsi attol függ reggel melyik kell.
szoval ezt így kicigölni akár barátosnéval.az nem rossz mutatvány.néha olyna soknak tünik az a 300m."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
válasz dragonfx #15860 üzenetére
mivel 100 méterre lakok a vízparttól, így én csak biciklivel járok le:
- 3 botos botzsák, amibe általában 4 botot teszek bele + bottartók + halmerítő.
- 1 összecsukható szék, azt a bicikli vázra megy.
- 2 nagy fehér Tesco zsák, benne minden féle tartozékkal, etetőanygok, keverő vödör...
Néha úgy éreztem, hogy leszakadt a vállam Főleg, hogy halat is cipel haza az ember<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
fess
őstag
válasz Steady74 #15863 üzenetére
jah,csak annyira elfáradsz,hogy már nincs kedved horgászni
nekem is volt kiskocsim,saját kezűleg csináltam (a kereke régi-régi babakocsi karék volt),amikor még a horgászládát,vödröt,hálózsákot,sátrat,meg vagy 2 táska ruhát kellet éjszakai pecára hordoznom (bnőm kicsit fázós ) -
Steady74
Topikgazda
holnap jönnek a lányok is ki napközben, szóval olyan helyre ülök le, ami nincs messze a kocsitól, van esőbeálló, elég nagy hely van a futkorászáshoz, és nem ülnek a nyakamon, így ha a csajok játszanak, nem nagyon zavarnak másokat. Így kb 1 db hely marad és messzire sem kell mennem, kb 50 méter, de nem szeretek 2X fordulni, így a kiskocsi is jön.
-
-
forras2
őstag
Nahm, én elindulok Ha lesz miért, akkor fényképezek majd, és megosztom veletek
Sok sikert a mai napra minden sporttársnak -
adrian360
őstag
Görbüljön mindenkinek én holnap megyek, ma még nem érek rá sajnos
-
-
dragonfx
veterán
válasz Steady74 #15863 üzenetére
ja én is totálra alig várom beszorjam a 2 fenekst és kicsit leüljek ..de én már rutinosan ilyenkor lejjebb öltözök.
hehe régi szép bringás időszak....bicajvázon a 3 bot, orso benne a hátitytoba szendoval üditővel és egy kis dobozba minden szükséges összerakva.mellé benyomva tartószák meruitő a botok mellé kötve....
ha meg fogtma valamit és elhoztma jött a cumi....mindne szatyorba a bicaj 2 oldalára a kormányra és táskába a hal.emlékszem 1x mikor egy 5öst elhoztam akkor a farka Valakba kilátszott az akkori régi sláger budmil tytóyból....régi szép idők már nem cisnálnám, tul lusta lettem hozzá..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
forras2
őstag
nahm, most lett elegem. 5 órája vagyok itt, és nem hogy halam nem volt még, még kapásom sem. minden csalit próbáltam, de semmi nem kellett nekik és ráadásul még a szél is tombol
-
-
ati012
őstag
Spotot nem szoktatok váltani ?
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #15875 üzenetére
Egy karasz es egy szep compo volt a mai napi termes. Emellett gci nagy szel egesz nap. Volt meg ket szakitasom de nem voltak nagyok csak koppanasig huztak a 14es eloket.
Ma szembesultem az uj fogasi naploval... vizterkod... allitolag 50 ezerre buntetnek ha nem irjuk be.
-
hcs57
őstag
Most megy a pv-tv-n a legyezés.. a Sebes Kőrösön, Szép domolykókat fogott.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Synaptic
senior tag
Nekem itt a hétvége termése
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Synaptic
senior tag
válasz forras2 #15881 üzenetére
Igen a fiam Még a legkisebb bot is nagy neki , de a hiányzó erőt szorgalommal próbálja pótolni
fess Sajnos a match bot egyenlőre szűz maradt . Az összes apró hal keszeg - kárász , gondolom a meleg idő miatt kihúzódott a szélekre és elkezdtek ívni
Ezzel a 12 potykával (2 hiányzik a képekről) horgásztam egy "szektor 1" et Pedig voltak még olyan nevek is mint Döme Gábor pl
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma nekem egy 5 kilós és egy 2 kilós ponty és egy kárász akadt a horogra.Egy ponty elment.Viszont képeket nem tudok csatolni mert,a komám fogta.Viszont a kárászt azt én fogtam.
[ Szerkesztve ]
-
gra mindnekinek! mindneki fogott vmit, én is, egyetlen 1 kagylót fogtam ma
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Synaptic
senior tag
válasz FireFox1996 #15887 üzenetére
Ne légy magad alatt. A pénteki fogásom az az árva sneci volt az első képen
-
válasz Synaptic #15888 üzenetére
nem vagyok magam alatt. Csukát akartam fogni, de az nem sikerült, este felé helyet váltottam, és fenekeztem remélve, hogy pontyot fogok, de azt sem. A többiek, akik ott horgásztak rendeszeren fogtak dévéreket, de pontyot ők sem láttak
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
MODERÁTOR
Nekem nagyon jól sikerült a tegnapi nap.
Telepítés után fogtam pontyot. De a szomszéd is megfogta a halait.20 éve a Prohardveren
-
dragonfx
veterán
hát ez besza behu...már van ilyen?
hol kapható mennyiért?valaki esetleg ilyne távolságmérős cuccot tud ismer? orsóra zsinórra tevőset?
régen emlékszem volt egy orsó ami tudta ezt mérni tán a balzernak.....ahogy látom nem volt tul eredményes ez a szombat senkinek sem.nagy szél volt jah.
én szerintme jövő héten megyek ujra."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Irány a tó!
-
forras2
őstag
Vasárnapra ígérte a szelet, szombatra meg semmit... Erre itt van. Szombaton egész nap tombolt, vasárnap meg igazi fain horgászós idő van
-
Fiúk!
Mi lesz a közös pecázással, itt nyakunkon már az április<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
forras2
őstag
válasz FireFox1996 #15894 üzenetére
Részemről a dolog változatlan. Ha lesz a környékről fuvar, ott leszek
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest