Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Madoc #1989 üzenetére

    Én sem érzek semmi utóízt a "natúr" vasbográcsban. Harminc éve használom de még egyetlen egyszer sem kaptam ilyen irányú negatív visszajelzést, max annyit hogy néha megszaladt velem az erős paprika :DDD
    A natúr öntvény bogrács pedig egy kellemes ízt kölcsönöz az ételnek. Szóval ez a vas íz meg hogy tudom mit főztél tavaly nyáron :D az csak egy mondjak is valamit mert fogalmam sincs az egészről legenda :DDD
    Van egy elismert halászlé főző barátom, versenyeken és rendezvényeken főz. Tőle kérdeztem hogy van e valami íz különbség a réz és az acél bogrács közt. A válasza igazán semmi, egyedül a hővezetés miatt jobb a réz bogrács, viszont ő is a bevonat nélküli acél és öntött vas bográcsokra esküszik ha pörköltről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák