-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Asszony nézeget magának első kerékpárt. Tapasztalatunk már van bringa kölcsönzőkből, így tudja, hogy városi bicajt szeretne, amin "egyenes háttal" tud tekerni. Nagyjából ott is használná, esetleg Balatonon, Tisza-tó környékén a töltésen tekerne vele, ritkábban földúton, sima erdei úton. Szerintem az ilyen terep még bele férhet a városi kerékpár adta lehetőségekbe. Ki is nézett párat, de most elkapta a shopping láz, mert le van árazva egy itt. Valóban érhet ez a bicikli 130-at? Jó vétel lehet a 6 sebességével?
Ez jóval olcsóbb, 21 sebességes, és bár trekking bicó, a kormánya olyan, amivel "egyenes háttal" lehet tekerni.
Nekem ez a koliken tetszik. De még ez is tetszik neki. Árban csökkenő a sorrend.Szóval mi a véleményetek? Elég a 6 sebesség? Ezek a márkák megbízhatóak?
Köszönöm a segítséget!
-
Cicero
őstag
válasz ivana #189623 üzenetére
Utána néztem az agyváltósnak, tetszik amúgy, sok előnye van, de ott a legtöbb 3 sebességes. A korábbi kérdésem pont arra irányult, hogy egy városi, nyeles váltós bicónál elég lehet-e a 6 sebesség, vagy inkább a "klasszikus" 18 sebességeset vegye?
Pl. ma láttam egy párt bicóval hegymenetben, a srácnál 18 sebességes volt, a lány meg gyalog tolta utána a váltó nélküli városi bicóját. Na így nem akarunk járni -
Cicero
őstag
Tudtok kerékpár boltot, ahol elfogadnak szép kártyát is? Pest megye és szomszédos megyékben érdekelne.
-
Cicero
őstag
A Kolikenről, mint márkáról mi a véleményetek? Alkatrészek (váltó, agy, fékek stb) szempontjából ez a bicaj mennyire jó vétel? Hosszú ideje nem ültem biciklin, mondhatni elsőnek venném, így az árban sem gondolom, hogy ennél többet áldozzak rá.
Ha jól látom marokváltó van rajta, amivel kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Bicikli tartóval kapcsolatban tud nekem valaki segíteni? Bp-en hol tudnék vásárolni, úgy hogy ki tudom próbálni, személyesen megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest