Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
a jelenlegi Gepida mundo mtb (kb. 15 éves) biciklimet szeretném lecserélni nem mtb típusúra. Alapvetően városi használatra, ritkán erdei, földutas talajon, az Alföldön Néztem a sima városi bringákat, ami jó, meg minden, de az sem biztosan jó, ha egyfolytában egyenes háttal teker az ember, legalább is nekem nem, a mtb-nek pedig éppen az a baja, hogy nagyon előre kell hajolni, fáj tőle a csuklóm, lényegében az egész karom és a hátam, plussz hosszabb távon ülni sem kényelmes rajt, ezért jelenleg valami trekking/cross trekking-et nézegetek. A jelenlegi kiszemelt a BTWIN Decathlon-os ilyen típusú kerékpárok egyik fajtája. Eddig az üzletben árult termékekkel mind meg voltam elégedve, kérdés, hogy fordulhatok-e ilyen bizalommal a bicajok terén is az üzlet felé? Nagyon megtetszet a BTWIN Riverside 120 v. 100-as típus, a kettő között nem igazán látok különbséget. Árban bőven jó, és amennyit biciklizek, arra az időre nem is szeretnék ennél sokkal több pénzt költeni. Ha ez is kiszolgálna 10-15 évig az alap szervizelésekkel, akkor nem is vágyok többre.
Különösebb igényeim nincsenek, de váltó rajta pozitívum.Íme:
[link]Mit a véleményetek?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Hasaggymeg #105099 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Sikerült élőben megnézni a B'TWIN Riverside 120-ast, nekem nagyon tetszik a formája, nem mellesleg kényelmes tartással lehet ülni rajta, ami nekem most első számú. Lehet, hogy minőségileg visszalépés a Gepida-hoz, viszont az egy MTB és nagyon kényelmetlen már nekem. Elhiszem azt is, hogy 100 alatt nem lehet normálisat venni, bár biztosan van kivétel, viszont annyi pénzt soha az életben nem fogok kerékpárra kiadni, szinte ez is biztos. Így is lehet, hogy most nagy a lelkesedés, hogy majd én elkezdek biciklizni hobbyból, aztán ez majd alábbhagy, ahhoz meg nagy luxus lenne annyi pénzt kiadni De remélem, hogy nem így lesz, ez csak rajtam múlik. Nézelődtem használtak között is, nem volt igazán megfelelő a környéken, távolabbról pedig nem vásárolok, mert emiatt nem utazgatok. Valószínűleg emellett döntök, úgy gondolom, hogy amennyit én biciklizek, arra ez is bőven elég lesz.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Hasaggymeg #105263 üzenetére
Bár még nincs meg, de köszönöm szépen!
-
Pendragon911
aktív tag
válasz dabgergo #105260 üzenetére
Milyen távokon szoktatok tekerni velük? Az ülés csak nekem volt kicsit kemény, kényelmetlen? Igazság szerint el vagyok szokva a bicajozástól, ma ültem fel több mint 1 éve újra a biciklimre és most annak is kényelmetlen volt az ülése, úgyhogy arra gondoltam, hogy újra hozzá kell szokjak és aztán már kellemesebb lesz. Csak úgy "kopaszon" vetted vagy raktál rá valami kiegészítőt?
-
Pendragon911
aktív tag
válasz dabgergo #105260 üzenetére
Pár napja nekem is van egy (B'TWIN RIVERSIDE 120), kifutó darab révén akciósan vettem meg online, de amikor mentem a boltba, még 5 ezerrel annál is olcsóbb volt, csak hát arról már lekéstem Kényelmes, jól megy, bőven elég a 8 sebesség számomra, szinte csak sík terepen közlekedek. Hobbi kerékpározásra azt hiszem, hogy teljesen jó választás. A vékony kerekének köszönhetően aszfalton szépen lehet vele siklani, mindenféle megeröltetés nélkül. Ha évek múlva is megtartja a jó tulajdonságait, akkor elmondhatom, hogy megérte ennyiért, az valószínű, hogy nem lesz széthajtva, így elvileg nem kéne hamar leamortizálódjon.
Egy kérdésem van tárolással kapcsolatban, fedett/zárt helyen nem mindig tudom tartani, van-e értelme venni ilyen kerékpártakaró ponyvát rá, valaki használ-e ilyet, mire érdemes figyelni a vásárlásnál?
Válaszotok előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Hasaggymeg #105854 üzenetére
Sajnos nincsen tároló, garázs, stb, maximum egy félig-meddig fedett teraszon tudom tartani, ezért kell legalább a ponyva. Előbb-utóbb lesz valami kis fészer a kerékpároknak, mert tudom, hogy nem tesz jót neki, ha szabad ég alatt pihen. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest