- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geotigris9
tag
válasz ShiTmano #88478 üzenetére
Azért sok esetben az anyag minőséget is megfizeted nem csak a márkát és ezért kerület x dolog annyiba amennyibe. (Persze az állam is szépen lecsíp még belőle az is növeli jelentősen az árat.)
De az is lehet a kérdéses pedálnak "jó" a minősége, de rejtett anyaghiba volt benne. Azért két három garnitúrát kellene abból a konkrét pedálból betesztelni, hogy aránylag azt mondhassad releváns, hogy mind szar.Más:
Utcarádió
Közvetlen link az időpontra kat.0:41 -től lesz benne bringás témázgatás.
(Bele lehet tekerni az online lejátszóba, de kel töltenie aztán lejátssza beletekert résztől is.)[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
trialboj
őstag
válasz ShiTmano #88478 üzenetére
Erre mondják hogy ha legalább 1 valakinek segített észhez térni akkor már megérte megírni.
A pedál egy hardtailen volt, vegyes használat azaz aszfalt terep, és enyhe leejtők finomkodva (dh?), alig 75 vagyok, és igyekeztem nem elhagyni a földet, tehát nem ugráltam vele. Továbbra sem ajánlom senkinek, talán városban való tekeréshez megfelel, de egy valamire való monti ki fogja nyírni a terepen, és 2 évvel később 2x ennyiért kell majd rendes pedált venned.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest